17

анонимен

преди 8 години

тези ще запалят света а нахлуването във виетнам не беше ли грешкацелият свят е пропищял от тях

16

Анонимен

преди 8 години

RUSIA TRIABVA DA RABOTI ZA AMERIKA,AKO NE SANKZII.PUTIN E NASH SLUGA.

15

Анонимен

преди 8 години

Клинтън иска Русия да е част от решението за Сирия, но Глобалният предиктор точно нея забрави да попита по този въпрос. Русия няма да бъде част от американското решение за прекратяване на кървавата война в Сирия. Путин има свое суверенно решение в подкрепа на борбата на сирийския народ срещу терористите и главорезите, а СПЩ защитава и спонсорира джихадистите. Русия и СПЩ са от двете страни на барикадата между Доброто и Злото.

14

От САЩ

преди 8 години

Бърни Сандърс " опонента " на Хилари , каза че Америка има нужда от малко ( демократичен социализъм ). Средната Американса класа е по-малка от крайно бедните , които са 27 милиона , срещу 1% богати !

13

Анонимен

преди 8 години

Хвалеха я медиите Хилари Клинтън . Не видях да блести в изказванията си . Мисля че Тръмп е забелязал , че си е за учила репликите !Аз лично мисля , че. воинственото и поведение спрямо Русия малко е намаляло , защото от републиканската партя Тръмп е усерен , че ще преговаря с Русия и Китай и Путин не уважавал Обама !

12

Пако

преди 8 години

If Hillary Clinton can't satisfy her husband, what makes her think she can satisfy America?

11

ити

преди 8 години

руснаците живеели мизерно,а путин харчел за война...американците правят същото..в европа същото положение...ако хората бяха по умни щяха да протестират и европа,русия и америка срещу войната а не да се обиждат един друг кой е по виновен и велик

10

Пентагона

преди 8 години

Ясно е че Америка отсега нататък ще е мразена .Още в началото на века се разбра,че с любовта към Америка е свършено .А Америка постепенно осъзна съдбата на великите империи .Велики ,но самотни и" зли". Никой не обича Рим след 1 век .Всички мразят Рим .Никой не обича папата след 13 век ,напротив .Ще наблюдаваме векове критики ,самокритики и така до новия жандарм ,който ще се случи стонтанно и ситуационно .

9

Фактите

преди 8 години

Обонго обърка и американската, и световната политика. Клинтановица ще е дори по-зле. На Америка и трябва Президент - БЯЛ МЪЖ ! Това е положението.

8

:)

преди 8 години

Американците трябва да са се побъркали, щом могат така елементарно да ги лъжат. На такива елементарни глупости и популизми дори гербер не би се хванал, а какво остава за нормален човек.

7

Пентагона

преди 8 години

Нов ред ли ? Мисленето ви е майче откъм 1939 .Няма нови редове.Те не се говорят ,те се случват спонтанно и ситуационно .Никой не е правил Римската империя велика сила ,освен нея .Никой не е помагал на папата в 12 век за да е силен ,така е станало . Никой не помогна на Америка през 20 век .Просто така стана.А защо стана е тема с повишена трудност.

6

циника

преди 8 години

10, Пентагоне, мисленето ти е като от 12 век. никъде и по никакъв повод Русия не е заявявала намерение да "бута" САЩ. Единственото намерение на Путин е да се наложи нова система на международните отношения, при която решения относно глобални проблеми да се вземат колективно от поне най-силните държави. Времето на едноличният жандарм приключи.Сега светът върви към многополюсност и дори американците почват да го разбират.Само вие не го разбрахте.

5

Анонимен

преди 8 години

И Клинтън и Тръмп ще се разберат с Путин, само обонго не може да води нормални преговори. *** са като нашите маnгасаpи едно към едно.

4

Пентагона

преди 8 години

Америка така си е оплела кошницата ,че няма значение кой е президент .Да,Обама сбърка 100 пъти и ако сега почваше като президент би бил супер подготвен по темата Русия,защото преди 8 г той не знаеше нищо за Русия.Освен ,че е загубила Студената война .Буш пък не би нападнал Садам ,ако знаеше ,че тия *** ще залеят Европа.Но какво от това.Кой ще бутне САЩ.Путин с шиитите ли ? Америка е толкова мощна ,че превърна Русия в нещо като Садам Хюсеин ,но с ядрени ракети .

3

Анонимен

преди 8 години

Тези хора или са луди или са толкова нагли, че не може да се опише с думи. Русия се държала агресивно ??? Този коментар идва от държава, която срина Близкия Изток с бомбите си, разруши 2-3 държави и ги заряза като катастрофирала кола. Точно държавата която създаде т.н. "умерена" сирийска опозиция т.е. терористи, също и ИД, сега има наглостта да коментира как да се подобри положението и кой какво да прави? САЩ правят света на ***, но е ясно, че никой не им вярва вече, могат да престанат.

2

циника

преди 8 години

Неравенството е основна тема в предизборната кампания на Сандърс. Самият факт, че Клинтъновица е влязла в дълъг режим на обяснения по този въпрос (въпреки че в своята предизборна кампания тя изобщо не обръщаше внимание на тази тема) показва, че не тя е доминирала в дебата. Но пък може и да я лансират да стане президент. Все пак в Щатите политкоректността е на мода и след първия чернокож президент е време да наложат и първата си жена президент.

1

СУ-1234

преди 8 години

И защо ни занимавате отрано с тези двамата ?