27

Анонимен

преди 8 години

Мафия Мафия Мафия Одставка Оставка ОставкаДвама трима протестират по добре да емигрират !

26

оцеляваща

преди 8 години

ВСИЧКИ ПОСТРАДАЛИ В ТУНЕЛА ОСЪДЕТЕ ДЪРЖАВАТА И ИНСТИТУЦИИТЕ ЗА НЕ ИЗПЪЛНЯВАНЕ НА ЗАДЪЛЖЕНИЯ.ПЪТНИЯТ ДАНЪК Е ЗА ТОВА,САМО ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ОТ МНОГО ГОДИНИ ЕДНА РАБОТА НЕ СЕ ЗАПОЧВА И СВЪРШВА ОТ НАЧАЛО ДО КРАЙ.МИСЛИ СЕ САМО КОЛКО ПАРИ И КАК ПО-БЪРЗО ДА СЕ ВЗЕМАТ.НЕ СЛУЧАЙНО СЪМ ГИ КРЪСТИЛА УЧЕНИ -НЕДОУЧЕНИ.КОГАТО СЕ СЪЗДАВА НЕЩО СЕ ВКЛЮЧВА И ГРИЖАТА ЗА ТОВА,Т.Е.ПОДДРЪЖКАТА.ВСЯКО РАБОТНО ДЕЙСТВИЕ ЗАВЪРШВА С ПОЧИСТВАНЕ НА РАБОТНОТО МЯСТО ОТ РАБОТЕЩИЯТ.А ЗА НЕДОСТАТЪЦИТЕ НА ТУНЕЛИТЕ СА ОТГОВОРНИ СТОПА

25

Анонимен

преди 8 години

В нормалните държави полицаите дори разчистват *** при катастрофи!А нашите милиционери само секрият зад храстите и чакат да рекетират някой ***!За дебело...ците в правителството и парламента--да не говорим!За това са изборите, внимавайте и не оценявайте кандидатите само спрямо личните си интереси!

24

Анонимен

преди 8 години

A пари за нови Мерцедеси и БМВ та ИМА!Нагли ***!

23

марчо

преди 8 години

Като ненормални карате бе кауни! На мен не може да се случи- това ли си мислите! Утре като се ряснете ще гледате като нас£@ни, ако сте живи!

22

Наказания за КАТ

преди 8 години

В Законът за движение по пътищата е пълно с наказания най-вече за шофьорите и за най-малкото нарушение, но няма никакви наказания за КАТ и АПИ, ако не си свършат работата, както е в случая, независимо, че загинаха хора и много хора и коли бяха потрошени. Очевидно трябват други промени в закона, а не тези, които предлага КАТ. Трябва да има наказания за КАТ и за тези, които трябва да поддържат пътя и то много сериозни наказания, защото техните нарушения на закона водят до катастрофи като в Витиня.

21

Факт

преди 8 години

Парите откраднати, тунелът непочистен, но ... шофьорите били виновни, както винаги според КАТ.

20

77777

преди 8 години

С половин уста започват да признават, че колите не са могли да спрат поради тази смазка по пътя. Няма превишена скорост, няма несъобразена скорост, има несвършена работа от АПИ и КАТ, който също има задължения по закон в този случай и както винаги нищо не е свършил.

19

Анонимен

преди 8 години

И какво се оказва, че истината започва да излиза наяве. Явно повечето коли от катастрофата в тунела не са могли да спрат поради комбинацията от лоши атмосферни условия, хлъзгава заради наслояванията настилка и несъобразена (наясно съм колко съм ***!) с тези дадености скорост. Но поне истерията и ролята на разлива преди тунела се поизясни.Нещо подобно се наблюдава и на бул.П.Владигеров под жп линията при Обеля, където пътните бояджии са нанесли новата жълта линия върху купчинки от наслоявания

18

Анонимен

преди 8 години

като стане белята тепърва се търси решени, а то се е знаело много отдавна и нищо не се е правило по въпроса.Сега като вече е късно тепърва едни милиони се калкулират. За това време сам човек с четка за зъби щеше да го почисти основно целият тунел, те още го мислят.

17

Анонимен

преди 8 години

Аз ли грешно сметам, но от винетки все ще се съберат 60мил.

16

АНОНИМЕН

преди 8 години

ПРАВИТЕЛСТВОТО В ЛИЦЕТО НА ПАВЛОВА ПРИЗНА,ЧЕ ЗА КАТАСТРОФИТЕ СТАНАЛИ В ТУНЕЛИТЕ ВИНА НОСИ ДЪРЖАВАТА ,ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ШОФЬОРИ ОСТАНАЛИ ЖИВИ СЛЕД ПТП ДА СЪДЯТ ДЪРЖАВАТА

15

Анонимен

преди 8 години

айде сега асфалт няма да ядеме ще си го ближеме за сол

14

Hex

преди 8 години

Няма пари или никой не се е сетил да го направи, и никой не си е вдигнал ***, за да свърши нещо?

13

галин

преди 8 години

До Анонименкажи ми моля, за кого трябва да се гласува според теб?турците? комунистите? барека? КОЙ? няма за кого! всички само чакат да го извадят големия и да ни почнат, стига говори глупости!!

12

до 15

преди 8 години

Та ти махнат и на тебе тунела!

11

меднес

преди 8 години

Да ги махат тия тунели!

10

uiko

преди 8 години

До ГЕРББих ти отговорил подобаващо,но ще ме изтрият.Затова ти си знаеш.

9

!?

преди 8 години

Искат да ме убедят че от винетки се събират само 60 млн. на година, и за цената попитайте тиражиите или автобусните шофьори - те да ви кажат колко са евтини

8

ГЕРБ

преди 8 години

Абе червени каскети, вие откога взехте да коментирате тунелите по магистралите? Нали асфалт не се ядеше и трябваше да караме по селските ви пътища на вашите гении Станишев и Орешарски?Що не сте си карали през селата, а сте се бутали по магистралата и то с превишена скорост?!