50

педрас

преди 8 години

До ШопПогледа ти "отвътре" ли ти каза, че е нормално да се извършват пътнически полети в бойна зона?И руснаците и американците когато извършват бомбардировки и дори учения затварят зоната за гражданската авиация, но ние трябва да се доверим на експертното ти мнение "отвътре" Поне кажи каква е "вътрешната" ти позиция за да можем да преценим колко авторитетни са твърденията ти.

49

педрас

преди 8 години

До Боби Едно от възраженията на Антей е че на са събрали всички останки от самолета, намеквайки че е с умисъл. Липсват частите от лявото крило и заден стабилизатор(или са скрити), които според тях имат ясни следи от попадения на шрапнели, което пък доказва, че ракетата е дошла от ЮГ.

48

dp

преди 8 години

Очевидното е очевидно, то си беше ясно в първата секунда като се чу новината, че е руска работа.Нали имаше и някакъв украински самолет който уж бил свалил пътническия - е сигурно го е имало, и навярно руснаците него са целели а са ударили пътническия, колко по-очевидно от това да е.Инак бавноразвиващите се руски слуги дежурни по коментар под новините че няма да спрат да се пънат - и *** в резултат - няма, това също е очевидно.

47

Боби

преди 8 години

До Шоп 70Шопе "УМНИКО" "ЕКСПЕРТЕ" Ако беше вярно това нямаше да намерят нито една част от кабината където са 95% от доказателствата.

46

Стамат

преди 8 години

Дано им стигне тази една година на европ**ерасите за да скрият всякакви улики и да изкривят всичко през *****раските си лъжи!Та то кой ли ги бръсне вече?!

45

Боби

преди 8 години

До Спонги до Боби 68Ако Холандците бяха казали "Снежное" Алмаз-Антей в първия съд ще ги размаже. Холандците отказаха Натурен опит предложен от РФ като РФ ще плати за всичко.Само от това става ясно че разследването не върви в посоката която искат "ВЕЛИКИТЕ" СИЛИ ...

44

Спонги до Боби

преди 8 години

Има и други сайтове Боби. Прочети *** три други. Тоеа е топла новина

43

Боби

преди 8 години

До Спонги 66Спонги моля попрочети малко материали. Холандците обявиха че е свален самолета с ракета от БУК М1 и толкоз. Ни повече ни по-малко. Кой и от Къде не се казва.

42

Спонги

преди 8 години

ОфициалноХоландия декларира, че ракетата е изстфеляма от проруските сепаратисти. Йайде рашисти, пишете още глупости. Русия е Империята на злото.

41

Боби

преди 8 години

До 1997 63Ако е за техника много внимателно чета колега. Трима са разчета на пусковата установка и те ТЕОРЕТИЧНО биха свършили работа. Реално не.

40

Анонимен

преди 8 години

Попитали радио Ереван: Кой свали МН17 ?Отговор: Питайте Путин !

39

1997

преди 8 години

Боби,чети внимателно и мисли ако ти е възможно!Но не със ***.

38

Боби

преди 8 години

До 1997"ЕКСПЕРТЕ" Минималния прсонал за да действа БУК М1 са Двама оператори на КУПОЛ обзорен радар и един командир, Двама оператори и командир в команден център и двама оператори на пускова установка. Защо по двама. Един следи обща обстановка един огневия сектор. Командира е ясен. Команден център единия следи Радара Купол а другия пусковата установка. Командира е ясно. двамата в пусковата устновка са връзка с команден център и прицел по данните от команден център.

37

Боби

преди 8 години

До Одисей 1 45Незнам защо го изтриха поста но пак да ти отговоря и да те оборя, Хирошима и Нагасаки не са военни центрове. Единия е в равнина а другия в котловина - ТЕСТ на Бомбите. Бомбите са били два различни вида ТЕСТ на Бомбите. Ако трябваше да е военно решение да бяха ударили Токио и най-голямата военоморска база. Защо удариха граждански обекти?

36

1997

преди 8 години

Естествено в подходящ момент от "международното полложение "ще бъде оповестено от къде е изстреляна ,в колко часа и трите имена на руснаците направили пиянския гаф.Но,...в подходящия момент.Да речем,ако някой по -податливи заговорят за санкциите,или -хайде заедно за Сирия...Така и трябва!

35

Анонимен

преди 8 години

Оня Лубиц от джърман уингс го разпиляха за 2 дни и изкараха всичко...тея тука колко време мина...снимки имаха...доказателства имаха....и увеличават с още една година разследването.не можахте за толкова време да изфабрикувате нищо ли бе ***???

34

Az

преди 8 години

До Одисей 1Приятелю прочети, кой първи започва да бомбандира цивилни цели през втората световна война. Градовете сринати от американската авиация са повод за разпри с Англичаните. Американците казват, че в тази война цивилни няма. И не е нужно да четеш руска литература, прочети в хрониите от английски източници.

33

Анонимен

преди 8 години

Путин предай се !

32

Боби

преди 8 години

До Анонимен 40Айде пак предишния пост го изтриха заради цитат на рускиТа да ти отговоряПеовери в Руската Википедия - Полския поход на РККА. Там е описана нотата с която СССР "ОПРАВДАВА" АГРЕСИЯТА СИ. Следва отговора на Поляците където директно казват че това е АГРЕСИЯ И ВОЙНА по конвенцията от Лондон 1933 подписана от СССР.Да СССР извършва АГРЕСИЯ спрямо ПОЛША но нещата са приключили вече заради немците..

31

Боби

преди 8 години

До Анонимен 43Анонимни "УМНИКО" къде съм оправдал някого? Казах ДЕ ЮРЕ. Дори сега Де Юре не могат да осъдят Русия за Катин. Но Русия признава ДЕ ФАКТО и се извинява ОФИЦИАЛНО. Друго не може да се направи.