13

анонимен

преди 8 години

ограда и калашников друго спасение няма

12

Rano ili kbsno

преди 8 години

Kato gi gledame I slu6ame na posledak may na tezi izBori ima nqkakva koalitsiq mejdu patriotite I DPS,te da se pluyat do izBorite I nie Balitsite da im glasuvame pbk sled izBorite moje zaedno da hapvat 4evermeta.Vsi4kite predi sa Bili sbu4enitsi/Agenti.

11

Анонимен

преди 8 години

До DDR,скоро и балевски от фронта за спасение на бойко,ще се изрази още по-остро ,за интервюто на валията,нали останаха 12 дена до местните избори, болен ще премълчи,защото ,оная вечер се оака ,пред клеклафката,с цигарките без бандерол.

10

Анонимен

преди 8 години

Тия направо не са наред!

9

DDR

преди 8 години

Предизборна патаклама и ПР на ВМРО. Турция за сега най-адекватно се справя с имигрантският поток включително показа какво значи държавна машина когато бежанците искаха да ртъгнат от Одрин към БГ и ГР. Ако Турция се държеше като Гърция, сега в чудо щяхме да се видиме.Не се връзвайте на глупав предизборен ПиАр.

8

Анонимен

преди 8 години

Строят джамия в Столипиново

7

АЛИС

преди 8 години

Разбира се, че ТРЯБВА ДА ИМА ОГРАДА! Трябва да я достроят КОЛКОТО МОЖЕ ПО-БЪРЗО!!!!

6

ФХ

преди 8 години

Ква Фелиз сънуваш, бе ***. Аз съм Феликс Хумбаур.

5

ИМПЕРИАЛИСТ ДО фх

преди 8 години

Фелиз, то и аз обичам много малките игриви агънца, но ЧЕВЕРМЕТО много ми се услажда.

4

Валията

преди 8 години

Българите да мълчат къде са ви бежанците да ги пусна ли колкото полвин българия са

3

Анонимен

преди 8 години

Безсмислен "Цирк Балкански" за преди изборите,игран от агент Иван и "бръснатата глава на българския патриотизъм".

2

ФХ

преди 8 години

Защо приятелска и съседска Бъллгария е сложено в кавички? Турците наистина ни смятат за добри съседи и приятели. Когато им кажеш, че българите мразят турците, те не могат да го проумеят, изобщо не могат да осъзнаят такова нещо. Единствено българите от бившите османски територии мразят турците, сякаш сегашните турци са виновни с нещо за турското робство.

1

Анонимен

преди 8 години

Ние нямаме споразумение за реадмисия на мигрантите с Турция, но Евроейският съюз има. Като страна членка на ЕС можем да връщаме всички мигранти в Турция, защото ние не сме гранична страна на конфликта в Сирия и Ирак и всички мигранти, нахлуващи в Бължгария са престъпници, нарушили българската граница.Така че ВАЛИЯТА ДА СЕ СЪСРЕДОТОЧИ ВЪРХУ ПРИЕМАНЕ НА ВСИЧКИ МИГРАНТИ ВЪЩАНИ НЕЗАБАВНО В ТУРЦИЯ ОТН БЪЛГАРИЯ, а не да критикува безпочвено, защото турските трафиканти изкараха милиони, милиони.