30

Анонимен

преди 8 години

Добре-и защо наистина не си вървиВластта е голям опиат

29

Анонимен

преди 8 години

Откак й хакнаха телефона г-жа Меркел мнооого се промени

28

Анонимен

преди 8 години

Абе направо да го закриват тоя Американски протекторат Германия. Не видяха ли,че тя е виновна за всички злини в Европа.Първа,Втора Световна война,а сега подготвя и Трета.На връщане от Сирия Путин трябва да мине и през Германия, че иначе няма оправия тоя свят.

27

пич

преди 8 години

На пича в устата смрадлива от Пич .

26

Анонимен

преди 8 години

С тези *** маика ви жална Германци .

25

Анонимен

преди 8 години

Bravo na germanzite a bG tarpat stavat vse Po bedni mrasni barkat Po kogite sa jadene no naroda e tap Pak schte glasuvat sa Mutri i prebojadisanite ot bkp v dr partii kato gerb naprimer tap narod skaba darjava ja vijte garzite 4ehite polazite sarbi t.n.

24

Кукувица

преди 8 години

Правителството и Меркел искат колкото може повече араби, аз- не искам. И какво правим сега? Аз не съм фашист, не съм комунист, не съм хомосексуален......просто не искам араби.НА МЕН НЕ МИ ТРЯБВАТ АРАБИ! Колко е просто.Те си изпочупиха държавите (кой виновен, знаем всички) и сега са тръгнали да чупят по Европа. На никой не са нужни тези хора. Просто са в повече. Да си ходят и хич да не подлеждат насам.

23

Анонимен

преди 8 години

И АЗ СЪМ ЗА: ПЛЕВНЕЛИЕВ В СИБИР, ПУТИН В СОФИЯ.

22

Aeon

преди 8 години

Запада мисли само за себе си и гледа как да ни натресе на нас тази напаст от нелегални ***.

21

Анонимен

преди 8 години

Меркел се задържа много дълго на власт просто. Това е в човешката натура. За това и диктаторите се извращават с годините. Меркел този мандат направи много поразии и загуби доверие. Време е просто да си ходи! То не бяха аферите на САЩ и данните, то не беше Украйна, не беше Сирия, бежанците. Европа има нужда от нови лидери вече. Търпението на немците се изчерпа отдавна.

20

Анонимен

преди 8 години

До Пичобъркала си се убавице - Волен и пичовете около него си бъркат в *** точки

19

Анонимен

преди 8 години

Даааа, нещата отиват към лошо. Германците ще започнат да гонят натреслите им се муслими, няма да ги търпят. Една искра трябва само. А гадовете са започнали да безчинстват, изнасилват, крадат, бият. Но нашите ТВ зии, Първа, НОВА, БТВ крият. Най-вероятно по нареждане на Рапона от Б, наши го обслужват. Колкото и да е луд по ТВ Алфа има информация за гнусната вълна араби заливаща Европа. Когато и у нас пламне, българина е оскотял и луд от бедност и лъжите на управниците, какво ще стане, кой ще носи

18

КРАДЛЕВ

преди 8 години

БАЛЗАК Е КАЗАЛ ПРЕДИ 200 ГОДИНИ,НЕ МОЖЕШ ДА СТАНЕШ БОГАТ БЕЗ ДА КРАДЕШ.АСЕГА МИКАЖЕТЕ КОГА ЩЕ СЕ ОПРАВИ БЪЛГАРИЯ НИКОГА,КОГА ЩЕ СЕ ОПРАВИ ЕС НИКОГА.

17

асимилиран

преди 8 години

70години промиват мозъците на немците,че няма нации и там е подсъдно за обида на расиска основа.На работното място толерират "снежинките"може да са *** и калпави иначе било расизъм.И за капак поканата на Меркел доведе до още милиони в Германия.От Арийска стана Асирийска.

16

ЛИСИЧЕВ

преди 8 години

КАТО СЛУШАТ САЩ ТЪЙ,ВТОРАТА ГИ НАСЪСКАХА СРЕЩУ СССР,СЕГА СИ ИГРАЯТ С ТЯХ.АЗ СПЕЦИАЛНО ОЧАКВАХ ПОВЕЧЕ НАТИСК ОТ ОБИКНОВЕННИТЕ ГЕРМАНЦИ,ДО СВАЛЯНЕ НА МЕРКЕЛ,НО ТОВА СИ Е ТЯХНА РАБОТА,НИЕ ДА ГЛЕДАМЕ НАШЕТО ПРОДАЖНО КАНЧЕ,КОЕТО ОТ ДЕН НА ДЕН НАМАЛЯВА.

15

Анонимен

преди 8 години

Германия трябва да бъде принудена да спре да унищожава Европа и нейните народи .Миналият век финансираха руският метеж и направиха 2 войни с милиони жертви.Сега искат да ислямизират Европа.Трябва да се сложи край на безумията им веднъж за винаги.

14

Анонимен

преди 8 години

"Протестиращите скандираха "Меркел трябва да си върви!", "Предатели!" и призиви за депортиране на бежанците."Браво на немците! Будни хора, затова са толкова напред!Ние дишаме прах отново, т.к. сме наведени и лижем земя и подметки.

13

ха

преди 8 години

Сами без война си пуснаха врага на територията. Сега ще им е трядно да ги изгонят. А че е страшно вече там страшно е. Можеше да се помогне но не и по този пишмански начин който дойде ще го приемем. Трябваше сторг контрол и на принципа като ми идваш в къщата ще се държиш като мен - без бурки, без ислям, като си ги искаш връщай се обратно и се бори за тях!

12

Анонимен

преди 8 години

Малий, щом и турските германци протестират, значи е страшно положението....

11

Пич

преди 8 години

Много им бърка Волен в Г-точката на мангуустофилните соростии...затва реват кат вдовица за хей!!