23

Нищо не сте гледали

преди 8 години

В този клип има кадри единствено от София, как така се рекламира България...? Останах силно озадачена. И да, вярно е, че се рекламира Ню Бояна, повече от очевидно е. Статията е много коректна и отразява истината. Като ми рекламират България, къде са кадрите от Седемте Рилски Езера, от планините и Черно море, примерно. Хайде, моля ви се. Снимали ли ми Софийският университет, Халите...ОК.

22

пешо

преди 8 години

стига глупости, стига хейтъри! идеята си е много добра! и при положение, че е реализирана в партньорство, не виждам нищо лошо и партньорът да се облажи. държавата не е дала стотинка за тази хубава реклама, ще се харчи само за излъчване. а ползите после ще са големи, включително и от данъците на ню бояна.

21

Анонимен

преди 8 години

Рекламата на България трябва да си я направим сами ,а не да чакаме някой друг да ни рекламира страната както чакаме някой друг да ни оправи батака 25години Да стане това обаче България трябва да е по-чиста ,по-гостоприемна ,служителите в хотелите да са усмихнати а не да те гледат сякаш ги крадеш да се сервира хубава и качествена българска храна а не вносна и пластмасова ,да се организират екскурзии до многото ни исторически обекти ,за една не толкова голяма страна това не е трудно

20

булгар

преди 8 години

Като рекламират България,къде са Плиска,Велики Преслав,Мадара,Варна,Несебър и нашето море,къде са Русчук,Видин и Дунав,къде са Пловдив,Казанлък и Балкана,къде са...........................

19

Анонимен

преди 8 години

Ню Бояна е чифу ... пардон, еврейска собственост. Кога еврей е давал пари, много ясно че ще издалаверят от държавата срещу почерпка-две ...

18

ха ха

преди 8 години

по скоро рекламитат софето и студио нова бояна,а не България

17

Калина до 12

преди 8 години

По-кротко, де. Разбираме. А ти разбираш ли, че между думите е скритото послание: "Елате да снимате в България - изключителен професионализъм на местните, на нищожна цена.Бевероятни природни кътчета, които никой не съхранява. Евтин алкохол. За жени да не говорим.Тук е вашето място"

16

Ази

преди 8 години

Епа, всички печелят, няма що. Монопола е лошо нещо, само ако не е твой. Майната и на конкуренцията. Аз нямам студио и не ме интересува нищо. Аз не съм кон с капаци, аз съм достоен българин.не

15

Ala_Bala

преди 8 години

Това си реклама на киноиндустрията!

14

Анонимен

преди 8 години

Рекламния клип е много добър, даже си мисля, че няма световен прецедент. Можем само да благодарим на хората които са го направили.

13

Анонимен

преди 8 години

Az drugo studio osven Boqna ne znam da ima. i shto da ne se reklamira? Losho li e?

12

Илко

преди 8 години

Герберастията в сила!

11

Анонимен

преди 8 години

Браво г-н Драганов!

10

до Гогото

преди 8 години

е, па не се ли нагледа на Рилския манастир и морето, всички останали туристически клипове го има

9

Сотко

преди 8 години

Много просто, държавата никога не може да си позволи цената на този клип, ако пък не дай Боже си го позволи, то ще са ревове до небесата, колко милиона сме пръснали за такава глупост. Клипът е супер!!! Нагледали сме се на красиви картинки на Турция, Македония, Хърватия, ама такова нещо не съм виждал, не знам може и да има. И естествено, който дава тия звезди иска да се види, кой го прави. И какво от това? Искаме и се хвалим, че в Бг се снимат тоя и тоя, ама ако може да не си мръднем пръста.

8

тролгеносен

преди 8 години

За Сталоун съм чувал, даже и съм го гледал на млади години.Ама този г-н Драганов ми е световно неизвестен. Още по-неизвестен ми е този "Институт за анализи и оценки в туризма". Май е нещо като онзи "институт" "Иван Хаджийски".

7

Анонимен

преди 8 години

Ако бяха Кубзон и.... друг руски музикант или актьор не знам, но щяхте да хвалите. Разбира се, ако премиер беше руско-украинския г,,йтак Серго! Затова 2,3 % за бсп и атака, и то купен вот!

6

Гогото

преди 8 години

Какви са тези забрадки и джамии и разрушени заводи ?!? Защо не сложихте за фон Рилския манастир и езерата, Несебър и Калиакра, Белоградчишките скали и Албена? Какъв е този умрелия фон?!? Добре се изказват актьорите, но този който е сглобявал от наша страна май трябва да си подаде оставката или да го уволнят!

5

Гошо Тъпото

преди 8 години

Много *** клип.

4

Минко

преди 8 години

Музиканти мандолинисти участват в тоя клип.