27

Курти

преди 8 години

Тази отдавна трябваше да заеме мястото си някъде другаде.

26

Анонимен

преди 8 години

исках да кажа ромите.. затова е скрита думата...

25

Анонимен

преди 8 години

Защо нито в Шенген ?- няма да ни приемат и не сме !НИТО ИЗВЪН - Извън сме ! само дето ви фъкат , и защото изпълнявате изискванията на САЩ , изпълнявате ако дойде и най простия сенатор от там , и се чувствате че сте "вътре "?Е защо се съгласявате !Сега трябва да се охраняват Българските граници ( което не е в интерес на САЩ ).

24

Анонимен

преди 8 години

14.Въпрос.Преди няколко години доларът беше смешен . Но вътре в Америка ни служеше нормално ! Не беше хубаво да посетиш Лондон, като си обмениш долара там си жалък . Англичаните го описваха : американец в Лондонски хотел , чувства се в арабско, не се храни в хотела, купува си сандвич и го яде в парка. Днешният Оливър Туист в Лондонските покрайнини ...Докато Лондончани с удоволствие летяха до Ню Йорк да си пазаруват !

23

Анонимен

преди 8 години

ЕСС СЕ РАЗПАДА А ДРУГАРКАТА КРИВОУСТА ЗА ШЕНГЕН БЪЛНУВА.

22

Анонимен

преди 8 години

Кви сигнали сме получили и от кой ва п*тка майна. Докато чакате гласа па Европа да ни казва какво да правим все ще сме така. Хайде малко по сериозно. БЪЛГАРИТЕ ви плащат заплатите и ще се държите към българите с уважение. Кат не искат шенген затваряйте границите с армия е бранете независимостта на Българиу и престанете да лижете дупките на европейските олигарси а започнете да се разхождате по кварталите и селата.

21

тихомир томов

преди 8 години

До койчо Не си прав . Има още петдесетина омразни мутри , но за тях се сещаме когато някоя от тях изкаже тъпотия или ни ограбят спестяванията ................Например Филип Брадатий , Мравчо Радев , Костов , Бившата и 3/4 от настоящата управа в БНБ , Лупи , Черкезина от СКАТ, бар " Наздраве " от Врабча 1 , агент " Иван " от МВРО , Дебелян Пеевски , Ушенцето от " Шума " , неграмотния министър на Правосъдието , "красавиците " от ГЕРБ , избягалия Херсонец в Брюксел и вие ги допълнете

20

888

преди 8 години

махнете всички талмудисти от управлението на страната начело с тая и ще видите как ще потръгнат нещата

19

Анонимен

преди 8 години

Докато Болен е в парламента никога няма да влезем в ШЕНГЕН

18

Mimi

преди 8 години

Prost narod bedna darjava Derzai

17

Ал Намасаседи

преди 8 години

Всъщност, Кунка ни каза, че нашата/нейната позиция е да имаме позиция тогава, когато имащите позиция ни определят позицията.

16

Чехлю от посолството

преди 8 години

Важното е да правим , каквото ни кажат САЩ и ЕС -то , останалото няма значение

15

chach

преди 8 години

na teb mai vse ti e vatre.

14

Момо

преди 8 години

Смятам, че е въпрос на национално достойнство да спрем да молим за проклетия Шенген.

13

Анонимен

преди 8 години

,,Невъзможно е да се грижим за сигурността на Европа, смята Кунева'' - вие много се погрижихте за народа си ,тръгнали да се грижат за Европа .Продажна и долна пасмина !

12

койчо

преди 8 години

Кукунева отдавна е заслужила изгонване от България без право на връщане! По омразна физиономия от нея няма сред българските политици!!!!!!

11

-

преди 8 години

Куневице ,ах ти черна алчна и продажна кукувице. Точно ти ли се намери да говориш за Шенген.

10

Анонимен

преди 8 години

На тая чак сега ли и светна лампата какво се случва?!А за предишното и ''Yes'' кога ще и светне,че нито вече имаме ядрена енергетика,нито сме износители на ток?!

9

Негарот с Олд Спайса

преди 8 години

Аз съм на кон..Дииййй...

8

анонимен

преди 8 години

не ни трябва никакъв шенген българия вън от нато и есне виждате ли че загиваме