158

ЧАР

преди 8 години

ЗАЩО ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ БЕ ХОРА И СЕ ОПИТВАТЕ ДА МАНИПУЛИРАТЕ ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ В ПОЛЗА НА АМЕРИКАНСКОТО НИ ЛОБИ. ЕВРОПА В МОМЕНТА Е КАТО НАСРАНА И ИЗОБЩО НЕ ЗНАЕ НАКЪДЕ СЕ ЛАШКА. ОСТАВЕТЕ ПУТИН ДА СИ СВЪРШИ РАБОТАТА СЛЕД КАТО ВСИЧКИ ДРУГИ СА БЕЗСИЛНИ ДА СПРАТ ХАОСА. В АРАБСКИЯ СВЯТ ДЕМОКРАЦИЯ НЕ МОЖЕ ДА СЪЩЕСТВУВА. ТЕ СА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ОТ НЕЯ - РАЗЛИЧНИ СВЕТОВЕ СМЕ А САМО ДАВАМЕ АКЪЛ А НЯМАМЕ ЗА СЕБЕ СИ...

157

Боби

преди 8 години

До kokospa 314КОЛЕГА, МАЛКО ЛОГИКАТА ТИ КУЦА !!! СУНИТСКИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА В САрабия, Катар, ОАЕ и пр ЩЕ ФИНАНСИРАТ ШИИТСКИ ИД ??? ТОВА НЯМА КАК ДА СЕ СЛУЧИ ЩЕ СИ НАЕМАТ НАЕМНИЦИ ОТ ДРУГИ РЕЛИГИИ ПРЕДИ ПОДОБНО НЕЩО ДА СЕ СЛУЧИ.

156

койчо

преди 8 години

Военната ескалация щяла да повиши радикализацията! Това може да го каже само някой евригей - ***! Обяснете това на обезглавените при ниска радикализация хора!

155

Анонимен

преди 8 години

Абе другарю и с двуметрови букви да пишеш пак лъжите не могат да станат истини . Как така общоприети ,че кой ги е приел тия избори ,кой ги е признал ,русия ,с корея май никой не ги е признал

154

seira

преди 8 години

"ОСНОВЕН ФАКТОР" В ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАДЕНАТА СИРИЙСКА КРИЗА Е СИРИЙСКИЯ НАРОД!КОГОТО ИЗБЕРЕ НАРОДА, ТОЙ ЩЕ ГО ПРЕДСТАВЛЯВА ВЪВ ВЛАСТТА.НАРОДА НА ЛЕГИТИМНИ, ОБЩОПРИЗНАТИ ИЗБОРИ, ИЗБРА БАШАР АСАД, СЛЕДОВАТЕЛНО ТОЙ Е НЕГОВИЯ ПРЕДСТАВИТЕЛ!НИТО САЩ, НИТО ЕС ИМАТ ПРАВО ДА СЕ МЕСЯТ ВЪВ ВЪТРЕШНОПОЛИТИЧЕСКИТЕ РАБОТИ НА СИРИЯ!ПОДКРЕПАТА ЗА "УМЕРЕНАТА ОПОЗИЦИЯ" Е ГРУБО НАРУШЕНИЕ НА МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО!ЕТО ЗАЩО РУСИЯ, ПОКАНЕНА ОТ СИРИЯ Е В ПРАВОТО СИ ДА ПРОВЕЖДА ВОЕННИ ДЕЙСТВИЯ НА СИРИЙСКА ЗЕМЯ!!!

153

Някой

преди 8 години

До неоЩе допълня че при учения, маневри и др. на територията на Европа за комуникаця (сигурно и секретна) помежду си използват наети канали в.... СПЪТНИЦИТЕ НА ГАЗПРОМ!!! Това го каза А. Милер в едно интервю по ОРТ.

152

kokospa

преди 8 години

Много си заблуден Бобби-ИД са най-радикалната шииска прослойка.Крайният ислям се създава в Пакистан,Афганистан и Иран.Светските правителства на Мароко,Алжир ,Тунис И Ливан дълги години се борят с верския им антагонизъм.Именно шеитските милиции подържани от Иран предизвикаха гражданската война в Ливан и бунтовете в палестинските територии.Научи се да четеш и да усмисляш процесите.

151

Боби

преди 8 години

До kokospa 311Запада не му пука за арабите и не ги разбират. Сунитите са най-консервативни - След Мохамед няма никой друг дето може да представлява БОГ и няма наследници. Шиитите вярват че Имамите са представители на БОГ и за това това движение е политически по-гъвкаво. Алавити и прочие са подобни на Шитите течения но следващи ученията на други "представители на БОГ"Така че Сунитите са най-необразовани и по принцип най-податливи при създаване на организации като ИД. Шитите са светски настроени

150

kokospa

преди 8 години

Запада се опасява че унищожавайки истинската опозия на Аасад Русия ще доведе ново зло което 30 години тормози света.А именно иранския фундаментализъм подкрепен от Хизбула(едни от най-кървавите терористи в света).Русия за да укрепи позициите си вкарва в война шиити и сунити.А това винаги завършва лошо.Помислете преди да грачите лозунги!!!

149

Боби

преди 8 години

До Анонимен 305Само един подобен обстрел между НАТО и Русия ми е известен и той беше покрит на най-високо ниво. Лично аз го наричам НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПОЗОР НА ПУТИН. Клекна пред Американците и покри всичко. Сещате ли се за какво става дума???

148

МП

преди 8 години

Русия има огромна база в Сирия за която са похарчили билиони и никога няма да разреши на Американските *** да си пъхат носа кадето не им е работа. България винаги е на губещата страна с решения взети от корумпирани клоуни, който позволяват вече 20 години да сме марионетки на една шепа лихвари! Продажници, много бързо забравихте историята, вече щяхме да сме претопени и дъщерите ви с фереджета щяха да крият някоя 200 годишна икона

147

Анонимен

преди 8 години

Не може ЕС да казва на велика Русия какво да прави.Разлика между сирийска опозиция и ИД няма и те са враговете на сирийския народ.

146

Русия

преди 8 години

А аз настоявам незабавно да отмените санкциите и разкарате дебелите си евро *** от Украйна.А ако дадете оръжие на опозицията ще пусна в действие бащицата -бомба и ще ви пратя ортаците добре опечени.

145

Да

преди 8 години

Третата световна война *** на вратата!Много се забави?! ;)

144

Боби

преди 8 години

До Анонимен 314 някой 312влезте в кой да е магазин и ми кажете колко то продуктите са с БЪЛГАРСКИ БРАНДОВЕ - КОЛКО ОТ ПРОДУКТИТЕ ОСТАВЯТ ВСИЧКИ ПЕЧАЛБИ ПО ВЕРИГАТА В БЪЛГАРИЯ?В КОИ СТРАНИ ОТИВАТ ПРИХОДИТЕ ОТ ОСТАНАЛИТЕ БРАНДОВЕ?МИЗЕРИЯ КАКВО ОЗНАЧАВА?Имаш моделна голяма фирма чистачката на половин работен ден получава 200лв,работниците средно под 1000лв, шефа от първо 2000лв, а БАШ Шефа може да получи(както в някои банки) 200 000лвЕлементарна сметка махаш 1 голям шеф всички получават двойно

143

Факт

преди 8 години

В Русия ни е надеждата сега..иначе-джихад и ислямизиране на ЕС-точно това ,което САЩ цели и бута европейските си корумпирани пионки да направят. Вече видяхме какво стана с Либия ,когато Русия си затрая, ако същия сценарий се осъществи и за Сирия-тежко и горко на обикновените европейци-

142

Някой

преди 8 години

Много съм учуден че след униженията на които бяха подложени САЩ и ЕС през последните седмици продължават и сами да се самоунижават. След явната и недвусмислена демонстрация че 3/5- ти части от света "са на мушката" на Руснаците и никой нищо неможе да направи срещу тях. Прословутият НОРАД дори изстрелването на ракетите неуспял да регистрира (според официално изявление на говорителя на белия дом). Тъжно ми е обаче че ние отново сме на погрешната страна заради нашите продажници и гамени хулигани.

141

Супермен

преди 8 години

ЕС какво предлага? ИД да продължи да обезглавява и да руши паметници, а Столтенберг от време навреме да се появява по телевизията и да съобщава че е "възмутен" и "разтревожен"?Аз предлагам Русия да продължи да ги удря докато и последния жихадист не се откаже от занаята.

140

Боби

преди 8 години

До Анонимен 308Стават Русофили защото нито в царско време нито в Соц време сме имали подобна мизерия сори но това е ФАКТ. Също така децата България ги изгониха и принудиха да работят за центове на запад.Относно статията: Повечето от ЕС правителства изобщо нямат информация от първа ръка за Сирия дори няма там пратени Журналисти/Разузнавачи(не спорете винаги са съвместявали функциите) Ползват само Меко казано ИЗКРИВЕНИТЕ да не кажа ЛЪЖЛИВИ Сводки на Американците.

139

до 300

преди 8 години

Нормалните хора сме простолюдие а "изхомените нежни евроатлантици" са висшето общество, според вашият замаян от ежедневно дрогиране мозък.