18

Анонимен

преди 8 години

Знаех, че сме негативни, но чак пък толкова... Идва ми в повече. Отпуснете се, доколкото разбрах, клипът са го заснели безвъзмездно, от добра воля. Пък вие, типичните българи, все си въобразявате, че някой ви краде. И вместо да ви стане драго, че някой, независимо кой, казва добра дума за прекарването си в страната ви, вие почнахте да плюете. Няма такъв народ, честно.

17

Анонимен

преди 8 години

И това недоразумение, тип " грознушка", кой ни го монтира за министър? И какво направи през лятото за да покаже, че туризма у нас има добра страна, че не навсякъде има анаболни гардове с по три гънки, че може да се сервира прясна и чиста храна, че може да се къпем в чисто море, че хотелите са професионално организирани, че не се пие фалшив алкохол, че простотията е намаляла до минимум. Мисля. Че събираше парите от концесионерите за партията и ....нищо съществено.

16

+++

преди 8 години

Е*аси сивя и депресиращ клип.. Аз не бих дошъл ако го видя това.. 10 месеца снимки за сивият пейзаш?? Пролет пролет къде сте спали??

15

Lora

преди 8 години

Хубаво, че ни рекламират. Рекламата е важна, но още по-важно е да гарнираме, че това което се рекламира е това, което се предлага. Сигурна съм, че Силвестър Сталон не е бил на претъпканите плажове, с кафеникави води, не се е хранил в ресторант със 100 маси и 2ма сервитоьори, където трябва да чакаш с часове за храната си; не е чакал по един час на опашка за лифта в Банско; не е общувал със сърдити хотелиери, които смятат туристите за досадници...

14

Анонимен

преди 8 години

Какво означава клипа е хубав?! Вие дето твърдите това вдигате ли глава от земята, поглеждате ли напред и нагоре - цветя, планини, пролет или само гледате сивите плочки на тротоара целогодишно?! А извън населеното си място излизали ли сте?! Много са Ви паднали критериите!

13

Анонимен

преди 8 години

Клипа е хубав, но се дават пари от джоба на данакоплатците за да ходят чужденците в хотелите ни а ние българите заради чужденците да плащаме повече.

12

П.Петров

преди 8 години

Който може да снима по-добър клип безплатно! Самият факт, че истински световни звезди като Сталоун, Бандерас, Стейтън, Хайек са се съгласили да кажат по някоя добра дума за страната и хората, с които са работили и срещнали в България безплатно, трябва да се оцени !Защото *** от Куйнаре и шедьовър да заснеме, като не го знае никой, никой няма и да му обърне внимание.

11

Анонимен

преди 8 години

България и София са много по-красиви, отколкото са показани на този клип. Дори и да е само реклама за филмовата индустрия в Бг, пак не е на ниво. Ако имаше малко по-малко дрънканици на светилата, щеше да е добре. Б-ия е красива, не безлична и не защото ни е родина! Поредното доказателство, че в администрацията се подвизават некадърници, а хората с акъл са се изнесли или просто не са удобни!

10

Съгласен с Елемаг

преди 8 години

Клипът е посредствен, показва София в лоша светлина, а Сталоун като че ли е застанал пред сметище. Няма значение, че куп звезди говорят позитивно за страната, по-важна е визията, а тя е далеч от нужното ниво. Не разбирам, защо министърката е толкова щастлива от това недоносче...

9

Честен бизнес

преди 8 години

Идеята е добра, реализацията посредствена, а като цяло се е получила реклама на NU IMAGE, която ще плащам аз (и вие) с данъците си. Да съм жив и здрав (и вие) да бачкам и глупав (и вие) да си плащам данъци.

8

Оставка!

преди 8 години

А на тая п+а+ч+а на Фил Димитров, няма ли кой да й извърти оставката? Това е пълна некадърница-номенклатурчица.

7

Иван

преди 8 години

Всъщност това е реклама на филмовата студия, като в него влизат няколко софийски забележителности. Дотук нищо лошо, но чак пък реклама на България....

6

Анонимен

преди 8 години

Представете си момата от снимката как отива при Вожда и му вкарва офертата:- г-н Вожде, що не приказваш с твоите авери Сталоун и приятели и т.н. - КЛИПВожда се подмокря от блаженното натягане и казва:- Може! Тия на мен вода са ми носили...Поуката: Ибрикчиите ще тънат в блаженство с такива Вождове!

5

Елемаг

преди 8 години

Да бяхте снимали други природни забележителности през пролетта.Вие сте ми снимали сива София и тролейбусни стълбове през 80% от времето.Да не говорим,че тия треторазрядни и еднопланови актьори от 10 год.насам,едва ли не казаха ,че сме евтинджос страна за снимане на филми.Просто,не го казаха в прав текст, а заобиколно!!

4

Des

преди 8 години

Идеята е добра, но рекламата трябва да се върти по чужди телевизии, за да има ефект.

3

Анонимен

преди 8 години

само като зърнеш комплексарката и всичко ти се изяснява

2

....мамата!

преди 8 години

*** клипче ще се върти, ще се върти, ще се върти .... и това ще струва на нас данъкоплатците десетки милиони лева - а ефектът ще е .... мамата!Тая на картинката трябва да се лекува от щастлив дебилизъм и липса на мозък!

1

HollyHood

преди 8 години

Лоша реклама - НЯМА!