23

Анонимен

преди 8 години

БАба МЕРКЕЛ е искукуригала.

22

Анонимен

преди 8 години

Баба Шмъркел да не си забрави бурката и Корана!

21

Аз Малдив

преди 8 години

От известно време ме гложди съмнението, защо Меркел покани имигрантите в Германия, а после изви ръцете на всички държави в Евросъюза да ги приемат - немците ще си подберат специалистите, които им вършат работа, а на нас останалите, ще ни набутат бежанците, които току-що са произлезли от ***.

20

Анонимен

преди 8 години

Западът ПОБЕДИ в Ирак, Афганистан, Либия. Защо има бежанци?

19

Анонимен

преди 8 години

Милиони хора бяха прогонени от войната, Западът нищо не обсъждаше. Сега заради успехите на Русия и скорошния край на войната, завръщането на бежанците и мира, ще почнат да обсъждат как да попречат.

18

Анонимен

преди 8 години

До скоро нищо не обсъждаха. Те са виновни за унищожаването на Палмира.

17

Анонимен

преди 8 години

Тие правят квото им се нареди и защо целият евросъюз трябва да им сърба от попарата

16

...

преди 8 години

Стига са обсъждали вече 1 години само се говори. Да направят нещо. То стотици хиляди хора умряха, милиони избягаха от сирия , милиарди долари и евра се похарчиха и само се говори. Време е да се вземе решение: или признаваме ИД като официална държава или се пращат тия храненици, нежните войници на Европа да си извоюват хляба и заплатите дето им се плащат от нашите данъци и членски внос и разни други.

15

До 3

преди 8 години

,,ЕС е мъртво прасе.''Недей така, че Камерън сега ще се заиграе с него.:)

14

Анонимен

преди 8 години

Тази журналистка с думите "руска интервенция" направо цепи мрака!Явно никога не е чувала за военни договори между суверенни държави!А САЩ и компания са на 100% интервенти!Никой не ги е молил от сирийска страна да са там камо ли да бомбардират суверенна държава.А пък за Австралия да не говорим!Пълен смях а не журналистика!!!

13

сова

преди 8 години

Руските въздушни удари срещу ИД наричат интервенция, ами американските, френските, английските какви са? посещение на добра воля ли са?

12

men

преди 8 години

бат *** като е почнал да мине през белгистан. имало и там некви терористи...

11

мюслибаба

преди 8 години

ауа даайте ***, яко бач и затегане на коланите, треа раним арапеските, да им даваме помощи, къщи и джамии да им строим, женки да им намерим за да могат те да ни облагородят гена малко. ние със сталинка, кривоустка и другарката малстрьом ги разбираме *** работи.

10

Анонимен

преди 8 години

Вижте само подзаглавието и коментарите са излишни: "масирана руска интервенция". От ясно по ясно на кой е и тоя сайт. На подземното статукво. Отврат.

9

akut

преди 8 години

ясната позиция на ЕС е. стига толкова мигранти. оланд и меркел ОСТВКА те показаха. че са кукли на сащ

8

Анонимен

преди 8 години

РУСИЯ НЕ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ НАМЕСВА В СИРИЯ А ТРЯБВАШЕ ДА ОСТАВИ МИЛИОНИТЕ ЕМИГРАНТИ ДА ОТИВАТ В ЕВРОСЪЮЗА ЛИДЕРИТЕ НА КОЙТО ПОСТОЯННО СА ПРОТИВ НЕЯ - Е ПОД ЧУЖДА КОМАНДА НО ВСЕ ПАК

7

Анонимен

преди 8 години

АБЕ НЯКОЙ ДА Я Е ПИТАЛ ЧИЙ РАЗМЕР *** НОСИ? Е ШЕ СЕ ПОБЪРКАТ ЧЕ РУСНАЦИТЕ ДЕЙСТВАТ А ТЕ ТРЯБВА ДА ГЛЕДАТ. "ТЕ РАЗБИРАТ ЧЕ АСАД НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЧАСТ ОТ ДЪЛГОСРОЧНО ПОЛИТИЧЕСКО РЕШЕНИЕ..." ДА УМРЕШ ОТ СМЯХ... СЪШИЯТ ТЕКСТ Е ЗА ВАС ПО-СКОРО АМА ТРУДНО Е ДА СИ ПРИЗНАЕТЕ

6

Анонимен

преди 8 години

BEJANCITE - podarak na EVROPA ot USA. ot kade sa BEJANCITE? ot DEMOKRATICHNO BOMBANDIRANITE STRANI - LIBIA, KOTDIVUAR, SIRIA, IRAK, AFGANISTAN, SOMALIA I DRUGI DEMOKRATICHNI AFRIKANSKI STRANI PREZ KOITO SA MINALI USA, FRANCIA i VELIKOBRITANIA.

5

койчо

преди 8 години

Има ли умерени ГЛАВОРЕЗИ?!?! Или едните отрязват бързо главите, а другите с умерени движения!!! Подкрепям напълно руснаците и техните "умерени" и безпощадни удари!!!

4

злата баба меркел

преди 8 години

Всеки такъв голям съюз е обречен или на разпад или да тероризира членовете си.