59

Анонимен

преди 8 години

Бахтиии вижте колко сме гузни и долни! Щом под статията за 97 жерви и над 200ранени живота можете да пишете такива глупости какво ва различава от султана дет си е заколил братята си? Мн е лесно да говорите за миналото аз да ва попитам тогава защо и от кой са предадени Ботев, Левски, и мн други? Ние българи сме способни днешно време да убиваме братята и децата си и да кажем нещастен случай!

58

До славянина

преди 8 години

Браво. Тук си адекватен. Османската империя не е била именно патент на турците или арабите. Своеобразна карма от народи , вероизповедания, и начини на съществуване е била. Не е било важно какъв си , по етност , а как и с какви качества си надарен. Ако ти сече пипето , можело е и везир да станеш на Султана. Жените в султанския харем също.... е имало цел. Да си майка на султански син , тогава е било нещо като шестица от тотото.

57

до 86 от славянин

преди 8 години

А най-смешно е когато примитивни ислямски диваци като вас си въобразяват, че са ''велика нация'' и целия свят се съобразява с нея! Добре че 33-*** от 35-те ви султана по времето на прогнилата ви и примитивна Османска империя са били с майки славянки или еврейки, та заради това са имали акъл да взимат кръвен данък от поробените славянски народи, за да ви облагородяват примитивните гени!

56

до 86 от славянин

преди 8 години

И защо му е на вашия меджлис не турската, а американската военна база, след като не се подчинявате на никого, нали вашата ''велика''армия е втората по численост в НАТО, за какво ви е и чужда база в такъв случай на ваша територия!?!?

55

до славянина

преди 8 години

Турската военна база се отваря и затваря , само със съгласието на турския меджлис ...ясно ! Много малко са държавите , които си позволяват това. Целия свят видя , как Обама се въртя като пуделче , между краката на Ердоган, за да вземе разрешение.

54

до 82 от славянин

преди 8 години

И какво правят военни бази на мутантите на ваша територия след като не сте се подчинили на никого!? А не ви обичат, защото сте комплексирани диваци и варвари болно мечтаещи за прогнилата си Османска империя!

53

Анонимен

преди 8 години

КОЙТО СЕЕ ТЕРОРИЗЪМ /В СИРИЯ/, ЩЕ ПОЖЪНЕ ТЕРОРИЗЪМ /В ТУРЦИЯ/! С ВАШИТЕ КАМЪНИ ПО ВАШАТА ГЛАВА, ГОСПОДИН ЕРДОГАН!!!!!

52

до анонимния

преди 8 години

Ти българино , в никакъв ЕС не си влязъл , а те пробутаха там , без да те питат . Е ..... щом си вече там , наслаждавай му се :) . А с държави като Турция , въобще не се мери ,че ставаш смешен. С такива като тебе , само с една приказка съм съгласен : НИКОГА ТУРЦИЯ В ес ! Амин !!!

51

Анонимен

преди 8 години

Реки от кръв - това е историята на Турция от векове.---------------------------Те са започнали историята си като единият брат е заклал като пиле другият си брат и му е взел престола - диваци по рождение и преди и сега!

50

Анонимен

преди 8 години

Можем да я сравняваме, Турция е в пъти по назад от България! Ние сме в ЕС, вие в Анадолския съюз.

49

Анонимен

преди 8 години

А вие "българ " защо лошото пожелавате на турците? Те с какво по лоши са от вас? Или са по слаби от вас? Можете ли да сравняваре турция с българия?

48

Анонимен

преди 8 години

tyrcia triabva da bade demokratichna dokato nee ,taka shte stava ....musulmani ,hristiani ,ezichnici ne sa li edno pishi gi begali tia ,ne da se napavat vsichki v tyrcia sa tyrci ,da ama ne ,ne sa i niama da badat nikoga .....erdogan go mahaite toq izlimist ....

47

Huk's

преди 8 години

Gnusnite evrei i podlogite im ot PKK, sa avtorite na tezi atentati! Turciya shte im dade dobur urok...vapros na dni!!

46

Анонимен

преди 8 години

Никога не вярвайте на Русия!Те винаги поробват и ограбват, защото винаги са били бедни, гладни и злобни махмурлии!

45

Анонимен

преди 8 години

Това е работа на Путин!За да вкара във войнара и Турция!Руснака е съвременния Хитлер!

44

Анонимен

преди 8 години

До от с.Арда сме..a vie ot arda da ste celi za batak?

43

+

преди 8 години

Що тъй бе джанъм, нали бяхте другарчета с ИД?

42

Анонимен

преди 8 години

spezialisti ot turskata polizia sa atentatorite--sega biat i izmacvat nevinni hora.

41

анонимен

преди 8 години

Турците искаха да използват ИД да разгони кюрдите и да им свърши мръсната работа, но не се получи. За това ги снабдяват, лекуват и осигуряват през границата. За сега успяват да ги удържат, но който каквото си отгледа в къщата, после ще трябва да го храни или ще го гърмят. Този път не по кюрдите....

40

до 54

преди 8 години

до 54Абе ако се вярва на турските данни, то вече няма жив кюрд от ПКК в планините. Един път 2000, втори 1500, трети път пещера.... Турците бомбардират тези райони от 1980 г. ако не знаеш. Не би трябвало да е останала пещера вече... да не говорим, че отрядите на ПКК сигурно наброяват 2-3 хиляди, и всяка година избиват по 2000. Ама като се връзваш, какво да те правя. Виж данните на кюрдите са по-реалистични. Като стане напечено съобщават за около по 100-на убити турски войници