53

bulgari

преди 8 години

с тези от снимкьта; сме братя наистина маи много си приличаме

52

istanbul

преди 8 години

leley, dumata za6to se tsenzurira avtomati4no bre , kade e svobodata na slovoto i demokratsiykata v bulgaristan...

51

istanbul

преди 8 години

До Анонименtaya snimka syaka6 e zasneta v idiya ,za takav li se ima6 .na snimkata nyama nito edin tu4in dori , vse kyurdski ...

50

Българин

преди 8 години

Братя българи, толкова големи нещастници ли сме, че се радваме на чуждото нещастие. Ние се радваме, че има много загинали-към 100 човека. А знаете ли, че това са предимно кюрди, които искаха да кажат НЕ на тероризма. А знаете ли, че през Татово време ние ги хранехме, обличахме и най-вече ги обучавахме, за да тровят живота на турците. По-просветените знаят, че базите им бяха на Витоша. Толкова ли ниско паднахме като нация, че да се радваме на човешката болка или това ни е заложено в ДНК-то.

49

Анонимен

преди 8 години

Загиналите все са млади... гледах няколко пъти клипа с хорото, когато изгърмя... с външния си вид протестиращите с нищо не се отличаваха от нас българите... искали са мир, труд и демокрация... много ми е жал за хората!

48

до 69

преди 8 години

За хората- да, но това не са хора, а анадолци. Пълно затваряне на границата с тази прокълната терористична държава и който чувства Мордор своя родина, да се прибира с фереджетата и *** там.

47

Анонимен

преди 8 години

Радвате се на жертвите, но дори и не сте обърнали внимание, че жертвите са КЮРДИ, събрали се да протестират срещу атаките на Турция срещу ПКК и факта, че не е имало полиция може само да говори, че организаторите на този атентат са най-вероятно турските управляващи!

46

Анонимен

преди 8 години

Радваме се, че Турция заприличва все повече на вахабитска ислямизирана ***!

45

батман

преди 8 години

"Протести днес имаше и в други турски градове, включително Батман"....Тоя па Батман, що не помогна...

44

анонимен

преди 8 години

преди една година пак удариха хорото на младежите сега пак удариха хорототова е провокация на турските служби докато ердоган е на власт спокойствиев турция няма да има

43

Анонимен

преди 8 години

Нали бяха 86, а сега път 97! За втори пореден ден ми повдигате настроението. Браво, само така!

42

онбашията

преди 8 години

рано или късно всяка мирно съжителстваща смесица от различни народи натам отива, затова дедо тодор преименува турците, смесеното население е буре с барут

41

до славянин...

преди 8 години

Каква люлка на цивилизацията в азия бе? Варненският халколитен некропол е с най-старото обработено злато...

40

каймакАМ

преди 8 години

Все се надявах ,че някой от симпатизантите на пкк ще се сети за един елементарен парадокс между тях и държавата , но това не стана. Както е известно , всеки се надява бъдеща Турция, да е светска , със заветите на Ататюрк , и защитава пккарите едновременно. Това обаче е фатално разминаване , понеже терористите мразят Ататюрк , заветите му и всичко около него. Ако имаше адекватност и алтернативно мислене , тук все някой би се досетил за това. Хайде успех !

39

Анонимен

преди 8 години

Турците гръмнаха свои граждани, както Америка позволи да бъдат съборени кулите на СТЦ...

38

no Terrorism

преди 8 години

До Ястреб ВеликияА ти австралопитек недей да говориш за светини.Аз се отнасям към вас с уважение, въпреки вековете робство над моя народ.Покажи поне малко уважение.Чисто човешко

37

до Софиянец

преди 8 години

Аз също си лягам. Лека нощ!

36

до 46

преди 8 години

Как ще реагираш ако в центъра на София искащи "права и свободи" замерят с коктейли *** градски автобус и 16 годишно българско момиче загине в адски мъки а представителят на това малцинство ти каже по телевизията, че искали мир? Как ще реагираш ако учители в малцинствени региони са убити с калашников като преди това жените учителки са изнасилени?Ще бъдеш ли толкова толерантен?

35

до 46 софиянец

преди 8 години

Не мисля, че ти е приятно когато едни хора бият твоите лекари. Нали? Какви са тези хора ти знаеш. Но каква щеше да бъде твоята реакция ако бяха убивани и това не бе единичен случай?Как ще реагираш когато определена област населена с други хора краде ток 90 %?Как ще реагираш ако днес гръмне бомба на оживена автогара и умрат 50 човека?Как ще реагираш ако днес загинат 20 български военни или полицаи а утре 30 а вдругиден 15?

34

Ястреб Великия

преди 8 години

До Поп ГруюЕйваллах ти попе! Дори в този скръбен ден ме накара да се засмея! :-))