45

Анонимен

преди 8 години

Ако "професорът" се беше родил в днешни дни сигурно нямаше да се казва "Владимир", а "Патрик" или нещо по-засукано и евроатлантичаско... Виден представител на комунистическата каста... Такива са раждат с едната идея и майка си да продадат, но да са със силните на деня!!!

44

каймакАМ

преди 8 години

До анон. От 2500 години до днес , турците са създали 134 държави и една от тях е България. Не се сърдете на мен ,а на президента на Казахстан , Нурсултан Назарбайев . Дори и едно клипче има по темата . Цялата тази история започва с едно изказване на Путин , че казахски народ не е съществувал и че е било измислица. Последвала е светкавична реакция от страна на петте средно азиатски държави. Българите са в списъка като " Болгарское ханство ...... Хан Курум " . Четете бързо , че ще го изтрият това.

43

Anon

преди 8 години

Хаха турците били градили империи. Едно е да грабиш друго е да го задържиш щото за това се изисква цивилизация. Нещо дето вие турците нямате няма инда имате. Справки- Чингиз хан.

42

Анонимен

преди 8 години

По времето на Османската Империя можахме да стигнем само до Виена, но когато Нео-Османската Империя тръгне, Виена ще е само първата ни спирка! Колкото и да се гърчите, турците сме градили империи от 3 хиляди години насам, и ще продължаваме да правим това докато свят светува!-------------------------------------------------Преди три хиляди години е имало само автралопитеки на земята. казах ви че турците сте автралопитеци и се радвам, че го осъзнаваш поне ти.

41

Анонимен

преди 8 години

Кажи не се притеснявай :)))))))ПКК вече е история :))))--------------------------Не, тя е вашето настояще.

40

Анонимен

преди 8 години

До Ястреб ОсманлиятаЗатова пък изживяваш всеки ден пред огледалото унижението да си турчин.

39

Анонимен

преди 8 години

До АнонименАко Ердоган управлява още 5-10 години, Турция вероятно ще стане постоянен член на Съвета за сигурност на ООН, където са само 5 държави: Русия, САЩ, Китай,Франция, Англия. Ще има право на вето на резолюциите.--------------------------------Едва ли, там хора с физиономия на австралопитеци не взимат.

38

Анонимен

преди 8 години

До каймакАМГрешиш, това го е казал за Автсро-Унгарският алианс, защото през 1665 г. унгарците разбират, че само в съюза с Австрия могат да оцелеят над околните държави.

37

Bulgar xa xa

преди 8 години

Kato vi 4eta tekstovete vsi4koto ni e nared,vsi4ko znaem pbk sme po zle ot Afrikanskite dbrjavi.Kolkoto do pasportite sme nay nay fal6ifikatorite vbv tseliq svqt.Sre6tal sam Ukraines sas izdadena BG fal.6ofor knijka,Moldovanka s Bblgarski pasport,Kosovari sbs na6i pasporti no te nesa vinovni a geniite Bblgari prodajnitsi I predateli,daje si mislq 4e Levski e po uvajavan ot nas ot kolkoto ot sami te vas za BorBata za svoBoda koqto e vodil.Nie turtsite vinagi sme po4itali silnite li4nosti.

36

AM kato kaymak

преди 8 години

kaymakAM, ili AM kato.kaymak: )

35

Анонимен

преди 8 години

Най тъжното е, че Турция се оказва ислямска държава, която си подържва и отглежда терористи камикадзета! Жалко за Турция, бъдещ член на ЕС

34

каймакАМ

преди 8 години

До анонимен 47. Виктор Орбан ..... големият лидер на малка Унгария , при всяка възможност на публични места , открито е заявявал ,че Унгария се е сформирала като държава , само и единствено благодарение на Османската империя. Подробност , която в медиите едва ли бихте я намерили.

33

Анонимен

преди 8 години

Разбирач

32

Ангел

преди 8 години

Ами най-добре ползвай ЮАР - ския.Със сигурност могат да те помислят за зулус.То верно дискане рома от Кържали си приличате с тях.Шака Ястребовски фон Кърджали(на африкаанс)Олеле майкооо.....

31

каймакАМ

преди 8 години

Ох деня почна лошо, но завършва добре. Обърнахме чехите в Чехия с 2 : 0.

30

Анонимен

преди 8 години

Ако Ердоган управлява още 5-10 години, Турция вероятно ще стане постоянен член на Съвета за сигурност на ООН, където са само 5 държави: Русия, САЩ, Китай,Франция, Англия. Ще има право на вето на резолюциите.

29

Ястреб Османлията

преди 8 години

До АнгелИ за какъв *** ми е зеленият български паспорт, докато си имам турски, южноафрикански и канадски?! Изпотрошил съм един камион пари, само и само да не ми напишат на паспортите месторождение България, а Кърджъ Али (или Кърджали, както го преименувахте впоследствие!) Не няма да мога да преживея това унижение да ме помислят за българин!

28

Анонимен

преди 8 години

Кюрдите в Турция са много религиозни хора. ПКК е марксистка-ленинска организация. ПКК е атеистична комунистическа групировка. Кюрдите в югоизточен Анадол са подвластни на Аширети или Кланове. Агите - шефовете на кланове са под натиска на ПКК. Сред "войниците" на ПКК има 15 годишни момчета. ПКК е продължение на арменската организация Асала. Турците нямат нищо против християните но учудващ е факта, че сред телата на убити терористи се срещат много с Разпятие на шията и необрязани. А уж са кюрди...

27

Анонимен

преди 8 години

Така като гледам живота по ''Дискавъри'' и как се развива при хората,не ,че не е целенасочено обаче е истина.Като се направи сечение през цялото развитие за планетата,то хората се мислят за връх на хранителната верига както го наричате вие хората.Обаче аз не гледам ''Дискавъри''!Да речем,че бях човек и вече не съм!Гледам по друг начин!''Те'' не се натрапват,но имаат други ценности и не са коли,яхти и самолети,нито вили!

26

Ангел

преди 8 години

Османски,пазиш ли си зеления български паспорт?Все пак с него можеш да стигнеш до Германия законно,а не да плащаш на каналджии ( че току виж си се издушил в накой камион)Най ме е яд ,че като се почнете скоро с мурабето,разни ще се присетят за българското гражданство и ще напълзят тук.Почти като ония екскурзианти 89-а,дето като видяха какво чудо е Ана Ватана и по корем се примъкнаха обратно:-))))