201

Анонимен

преди 8 години

Трябва да си много *** за да си атакист

200

фан

преди 8 години

Не може да се отрече обаче светкавичната намеса на МВР, прокуратура, медии и 'случайни граждани' ;)Гледах видеото, не видях къде точно сидеров вилнее нито пък как удря някой...при толкова много случайни граждани снимащи с телефони, все някой щеше да заснеме нещо, а?

199

ha ha

преди 8 години

А защо няма кадри от това как собственика на магазина след скандала бързо изнася някакви кашони?

198

perekly

преди 8 години

Търсил е забранени вещества, но не мудали и той обиден позвънил в полицията-а там му казали , че само за купуване и продаване на гласове му важи имунитета. Тва го извадило от релси.

197

Анонимен

преди 8 години

304 - Ако Сидеров е честен човек, то аз съм Далай Лама!

196

kjkjkjk

преди 8 години

чудо, много бързо натискат копчето за пране на моз...ъ циза нула време всички са настроени срещу един честен човек, който търси истината. Уважавам го за смелостта му.

195

Джон

преди 8 години

Аз видях Сидеров да се държи съвсем нормално а тълпа платени *** организирани набързо да викат извини се бе и да го провокират. Въпреки това човека се държа повече от добре. Ако аз бях на негово място щях половината да ги изтрепя!

194

Анонимен

преди 8 години

Ти и твоя вожд сте не за народен съд ми направо сте си за по лошо вие сте са пълна забрава от всички . Българи Скъпи другарю . Ти и.другаря волен сте срам и позор за родината ми.. Ас се срамувам че тоя беше част от демократичните сили и за разлика от теб аз ме съм анонимнк. Казвам се . Ивайло. Велков . Атанасов и се гордея че съм демократ и . Българин

193

Роско

преди 8 години

Не го съдете , явно е разбрал ,че детето не е от него и е удавил мъката.А на пияна глава всички са ти криви.Случва се на всеки.

192

бат Сали 6-та килия

преди 8 години

ох котьооооо! Чекам те!!!!

191

Анонимен

преди 8 години

До БЪЛГАРИНчемодан, вакзал, масква

190

Идиоти

преди 8 години

Скапани институции, тия от парламента от много време трябва да са в затвора. Корупцията и без законието са чума, с ковто никой не се бори.

189

Анонимен

преди 8 години

С имунитет е лесно

188

Анонимен

преди 8 години

пълен психо

187

Анонимен

преди 8 години

Голям мъж! Блъска старшинките и бие жените ...

186

БЪЛГАРИН

преди 8 години

Останаха 2 седмици до изборите - нормално е да атакуват Сидеров. Единственият БЪЛГАРИН, който вади кирливите ризи на останалите политици! Къде бяха те, когато американците изтрепаха десетки болни и лекари? Защо не се възмутиха, според "съвестта" си? Това беше чисто УБИЙСТВО! Затуй пък че руски самолет влязъл по погрешка за 3 минути във въздушното пространство на Турция - вой до Бога!

185

Анонимен

преди 8 години

Нищо уникално и аз не видях в тея кадри. Освен някви хора дето викат като изгърмели :) Дано органите си свършат работата, и да е имало достатъчно много свидетели, които не целенасочено да топят или оневиняват Волен, а да кажат всичко, както си е било.

184

тролгеносен

преди 8 години

На това перхидролено джудже единственото му голямо нещо е ..............хранилката путлерова...

183

Анонимен

преди 8 години

Уникални кадри?

182

Анонимен

преди 8 години

На фона на криминалните престъпления на УСА и на хората които естествено подкрепят Русия не виждам как един инцидент с БГ политик дава на демократите основание да хулят тези хора. Българските политици са една смешна мафия която сервира интересите на терористична Америка и това е факт. Дали Сидеров е пияница или хулига това не прави другите наши политици по малко опасни продажници на родината.