45

нормален

преди 8 години

В България психиатрите са за психиатрия, политиците за разстрел, полицаите за арест, докторите за лечение, учителите подлежат на ограмотяване...

44

атанас

преди 8 години

Браво, виждам коментарите усърдно потвърждават диагнозата на доктора :)

43

Анонимен

преди 8 години

Zavissa!Nee vajnoto az da sam dobre! A komshiqta da e zle!!!

42

Анонимен

преди 8 години

А кой ви хрантути вас бе пълчища от манипулатори-е тоя *** дето пиел бира пред панелката и не работел-и да наистина е глупав българина, като допуска всичко това.

41

42

преди 8 години

АМИ ПРОБЛЕМЪТ Е, ЧЕ ВСЕ МРЪНКАМЕ А НЕ ПРАВИМ НИЩО СЕРИОЗНО КОГАТО ИМАМЕ ОБЩ ИНТЕРЕС КАТО НАРОД, А ТО ПРОБЛЕМИ У НАС, ДРУГО НЯМА.

40

Анонимен

преди 8 години

Когато България се запали от бунтове, с това ще стане скоро поради продажността и простотията на сегашните умници, този професор трябва да се намери и уважи по един балкански начин, докато се е навел да си вземе сапуна в банята. И за да помни, че слугата се наказва повече от господаря му.

39

без

преди 8 години

Всеки трябва да поживее на запад (Европа), за да оцени в каква хубава срана живеем. Сед 14 години изживяни в западни Демокрации, не видях никъде толкова демокрация и свобода колкото в България. Измами, връзки (всъщност препоръки както им казват), подкупи, държава, която толкова избирателно упражнява правата на хората и най-вече свещено невежество, така се характеризират скандинавските общества, в които аз живях. Да живее нашата България!

38

Анонимен

преди 8 години

Мрънкането и псуването освобождава тялото от стреса и натрупаната негативна енергия. Вредно е да се правиш на ухилен *** и същевременно да трупаш негативната енергия в себе си, за да не те обявят за мрънкач. Мрънкането ти дава стимул да мислиш и да търсиш корена на проблема, както и неговото решение.

37

Анонимен

преди 8 години

Милион и повече пенсионери са оставени на оцеляване. Системата се промени, тях ги водят по старите заплати. Като дойде демокрацията увеличи цените до 1000%, започнаха да се раждат милионер след милионер но не от бизнес а с крадене. Така за 25 години вместо просперираща нация се превърнахме в загиваща. И кой е виновен, няколко правителства с премиерите които само ограбваха. И какво му остана на изцедения народ, да псува през зъби. Вижте на какво прилича инфраструктурата, транспорт, няма икономика

36

бай Михо

преди 8 години

"Мрънкането" е признак на интелект, признак, че "мислиш" и виждайки, че нещата не ти харесват - изразяваш недолство! Само свинята не мрънка, а грухти доволно, като и подхвърлиш помията в копанката!..."д-ре", колко ти наляха в копанката, за този "анализ"?

35

Анонимен

преди 8 години

С мрънкане и недоволстване от статуквото се освободихме от византийската и османската империи и сме една от най-старите държави в Европа с 1300 годишна история и вместо да се примирим с африканския си "демократичен" стандарт пак мрънкаме, което е показателно, че не сме се предали, така че това професорче може да си скъса дипломата.

34

Анонимен

преди 8 години

Да, има и такива. Но този професор е далече от истината. Нека мине из Малката провинция, че масово се оцелява. Преживява се някак си с много лишения. Една много малка част живее добре и тази която слугува на крадливите и лъжливи управници. Предимно *** и помощен персонал, както е бизнесмени които плащат на управниците иначе бизнес няма да има. Опитайте се да отворите едно малко кафе и ще видите какво ще срещнете. Ето защо се отива на биричка пред блока. Тикваров смаза всичко за да краде и вл

33

Анонимен

преди 8 години

Едно дете докато не плачи ,майка му не му дава да яде!! Когато едно дете е палаво то е пълно с енергия и скача,бяга ,прави бели и плаче и мрънка ,то е като природата В природата е така един ден вали,после духа вятър,после слънце напича.А статичното дете то е като пустинята всеки ден пече и на няколко години вали.Оставете тези психиатри бъдете,като природата очарователни,непредвидими,енергични,емоционални просто такива каквито сте

32

Чича Ви Митко

преди 8 години

- Бял потник "Бригадир"- червени къси шорти "Пионер"- сини копринени чорапи "Синьо Лято"- кафеви сандали "Спартак"- зелена лятна шапка "Иракли"- черен слип "Гларус"

31

бухаха

преди 8 години

@38Ювно никога не си излизал през живота си. Българите сме по-чистоплътни от 90% от останалия свят.

30

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 47То само с трудолщбие, и то на физически труд не става. Тогава как ще обясним състоянието на страната и народа.

29

Анонимен

преди 8 години

Ние всички сме българи и трябва да си признаем, че имаме азиатски манталитет. За нас авторитет е който е по-силен физически, а не интелектуално, и по тази причина му даваме властта. Управляващите са създадени и овластени от нас. Няма смисъл да мрънкаме, а да променим самите нас.

28

Анонимен

преди 8 години

Поръчкова статия на ГЕРБ?

27

до 36

преди 8 години

Абсолютно си прав, човече! Събират се 5 човека и казват кое е морално и кое не, кое е психично отклонение и кое не... Тръгнал някой си г-н Ончев да ми обяснява как аз се чувствам и как аз трябва да се чувствам и дали сме умно общество или тъпо. Че чак и до история опрял... Да си стои в канцеларийката, да взима държавна пара, НО да вземе да научи какво е градивна критика и да почне да ходи по международни конференции и обучения не заради пукницата, а заради новите тенденции и опит!!!

26

Жан Габен

преди 8 години

До еееееееееАко знаеш пък французите колко са чисти... не казвай на никой. Защо мислиш че от векове насам французите правят най силните и най дълготрайни парфюми? Те не се къпят с месеци, само се прафюмират. Преди 2-3 века са нямали канализация, ако случайно се изкъпе някой или изпере дрехите си, мръсната вода направо през балкона. Няма да повярваш, ама работих за французин милионер и знаеш ли как ходеше, като просяк облече, мръсен. За излизане имаше един чифт дънки с петно отзад. Сериозно...