7

Анонимен

преди 8 години

Гледай я тази специалистка , кога да се отиде при нея :Мислиш да изневериш ??И вземаш съпруга си -та при терапевката да дискутирате проблема ?И .. влизаш взадънена улица !И след такава дискусия , няма ли дистанцията да е по голяма ! Ходиш там да си кажеш всичките глупости , само защото си ги мислил !

6

Анонимен

преди 8 години

Брачните проблеми в Холивуд набързо се решават с консултация с адвоката затова кой какво взима след развода. Особено без предбрачен договор набързо се сдобряват

5

Жена

преди 8 години

Обикновено превенцията, която прилагат обичните и толкова достойни за уважение мъжове, превенцията, която прилагат е фустата на Леля Шахматка, драги Стаматко. Хм, а може и да си прав. На някой и марул им трЕбе... Мъже всякакви, ***...още повече.

4

Стамат

преди 8 години

Брачната терапия решава на бай ви Стамат мамуля ;-)

3

Жена

преди 8 години

Ще ходиш на брачен консултант, за да платиш едни пари, за да ти каже някой, че ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИШ успешно да лъжеш, че обичаш някого и че нещастието, което те е обзело се държи на някакви времени разконцентрирания външни, във иначе вашето мило задружно фалшиво семейство! Евала браточки! Някой да иска да го консултирам? За без пари го правя! хахахаПочне ли някой да ви обижда, да ви ругае, да ви бие, да ви пренебрегва, да ви ПРИЕМА ЗА ДАДЕНОСТ, за стена,за табуретка:свършено е с ВАС като двойка!

2

Жена

преди 8 години

Хората, които се обичат, ВЗАИМНО, нямат проблеми.Имате ли проблеми в семейството си, значи НЕ Се обичате. Някой някого не обича. Поради този факт, никаква семейна терапия няма да ви помогне. Единият винаги остава нещастен, просто защото не е обичан. Обикновено нещастникът мъкне цялото задружно привидно фалшиво семейство на гърба си, докато другият си прави каквото си иска и той проблеми НЯМА никакви.Лесно. Просто. Очевадно. Душеубиващо. Смазващо!Господ да ви е на помощ!

1

Ano

преди 8 години

"Освен това консултациите трябва да са редовни, за да могат да се прекъснат старите, лоши навици. Средно между шест и дванадесет часа сесии на месец."...за да вземат повече пари "консултантите", имайки впредвид колко безумно скъп е един такъв час...Тази "терапия" нищо не решава, освен да отложи неизбежното.