31

Оня дека чека

преди 8 години

До швейцареца : нямаме нужда от мнението ти още по-малко от патриотско-гастарбайтерските ти съждения. Да беше останал в България, да протестираш, като се налага да влияеш доколкото можеш на тия закони дето ги цитираш и да си част от общественото мнение на българите. На нас пък ни се повръща от такива "ама тук в Швейцария"...

30

До 34

преди 8 години

А бе ***, колко е ограничението във Витиня? 80 е, колкото и в Швейцария. Какви ги плещиш?

29

Анонимен

преди 8 години

До NN случайно да си попрочел нещо като статистика?Жертвите от катастрофи са намалели почти два пъти в сравнение с 60те 70те и 80те години И като се вземе предвид броя на автомобилитв ..раликата става 4-5 пъти.

28

възмутен

преди 8 години

Природата не търпи празни пространства.Пристъпниците рано или късно отиват в затвора.Политиците несправили се с властта доста бързо отиват в забавление ,или това не се отнася за БГ политиците след като не си подават оставки за поредния провал.

27

ист

преди 8 години

Божинов от БСП иска от външния министър, да обесни как ще разреши кризата в северна Африка. Също да накара виновните за кървавите конфликти да поемат отговорност. Прав е Божинов от БСП- световните проблеми ги решава външният министър на България, а той се крие и не ги решава. Оставка и да дойде министър от БСП да ги реши.

26

от 30

преди 8 години

Смешнико, в планините магистрали няма. Има проходи и до 99% от магистралите са равни. Даже в най-стръмната си част отсечката преминаваща алпите и един от най-дългите тунели Готард е с 4% наклон и където е така ограничението е не 100, а 80 разбирачо. И въпреки това отсечката е 100 пъти по сигурна от тази във Витиня, където можеш да переш със 140 и нагоре. В Швейцария такива верижни катастрофи стават само зимата и освен огъната ламарина друго няма - разбирач.

25

Анонимен

преди 8 години

Когато КАТ спрат да взимат рушвети от нарушителите, а ефективно глобяват и съдят, тогава ще намалеят "джигитите".

24

NN

преди 8 години

Разбира се,че е виновен ресорния министър, целият министерски съвет и парламентът,защото ТЕ управляват държавата, те правят законите и за да се случват тези безобразия или НЯМА закони или НЯМА КОНТРОЛ на действащите закони!!!

23

до 30

преди 8 години

Прав си, в равната Швейцария, където няма никакви планини, са ограничили скоростта до 120, а в България, където няма едно равно място, разрешиха 140 км/час .......

22

до 5

преди 8 години

Да и министрите са виновни.Кой вдигна максималната скорост от 130 на 140? Тука в Швейцария с перфектни магистрали и коли които минават истински технически преглед и са до 99% в изрядно състояние разрешената скорост е 120. Нищо чудно че има по 300 загинали на г., като голям процент се дължи на кухи балкански тикви, които правила не търпят - пресен случай, сърбин се нацепи с Голф пиян в дърво - резултат 5 умрели. И не ми давайте пустата Германия за пример, без ограничения, защото ми се повръща.

21

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 6Правят абсолютно същото както и останалите в НС. Ще се отнася до конкретния случай - той е явно доказателство за паразитизма на звено КАТ - структура, която просто трябва да бъде закрита, тъй като сумарно всички служители в КАТ не вършат работа за 5 стотинки! Крайно време е да се уточни кой носи отговорност за поставянето на нужните пътни знаци и премахването на излишните/ненужните. Примери много за неадекватното регулиране на движението, но не съм чул някой да е наказан за това

20

Тоя Оня

преди 8 години

"Вчера стана ужасна катастрофа. А три седмици чака въпрос за критична точка на пътя между Видин и Мездра", каза Георги Божинов от БСП.Само да спомена, че тунелите на магистралата са много преди Мездра... дори преди Ботевград ... и че едното няма нищо общо с другото

19

Анонимен

преди 8 години

Оставката е най-малкото, което може да бъде направено след такава трагедия, но е присъща за хора с морал

18

Анонимен

преди 8 години

Когато мутрата беше в опозиция за всяка катастрофа беше виновен МП, сега той не се чувства виновен за нищо

17

Анонимен

преди 8 години

Когато на пътя нещо не е наред, виновен е КАТ и/или структурата, която поддържа пътя. Затова сега трябват оставки, но тези са толкова дебелокожи, че каквото и да стане, продължават да си крадат.

16

20

преди 8 години

20, Работата на опозицията е такава - да акцентира над издънките на управляващите. Работата на управляващите е ДА НЕ ДОПУСКАТ ИЗДЪНКИ като тази. Това не е метеорит или земетресение, а катастрофа, причинена от пълната липса на контрол над шофьорите. КАТ се крият из храстите, за да изскочат и да питат: "Какво правим?", а през това време из тунелите *** карат с 150-200.

15

:(

преди 8 години

Министърът нямал вина, а? А кой има? Аз ли? Държавата и органите и СА ОТГОВОРНИ за анархията в България. Дали от разлята течност или от каране с непозволена скорост е станала катастрофата - не знам. Знам, че още като минат границата, БГ джигитите стават по-ниски от тревата и карат като немски бабички. Оставката на министърът е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА !

14

мицш

преди 8 години

До Халиф МезутиЯвно не. Никаква статия не е това, а списване за 3 минути.

13

много жалко.

преди 8 години

Много удобно катастрофа в тунел на магистрала от умишлено разлята течност на магистралата,инцидент и поискване на оставката на правителството.Преди години беше палеж на коли и изкане на оставката на правителството мирипе ми на умисъл от опозицията инсцениране на събития със цел искане на оставка.Ако е така е много жалко заради живота и парите на хората.

12

Сиганин

преди 8 години

Оня тъмничкия министър петербурски дека е?