37

Спас

преди 8 години

Освен това Ню Йорк ли е *** или "прахта"????? Ню Йорк диша праха на София по......!!!!! ............така се пише

36

Анонимен

преди 8 години

До 44 Абе американеца я ми кажи в тая дума "redneck" дето си ми я превел, кое точно значи "бял" и кое "дивак", че нещо не разбрах и да си го знам??

35

Спас

преди 8 години

МОЖЕ И ДА СЕ УПОТРЕБЯВА ОТ ЖЕНСКИ РОД, НЯКЪДЕ ОКОЛО ШОПЛУКА, НО В БЪЛГАРИЯ СИ Е ОТ МЪЖКИ РОД!!!!!!!!!!!!!!! ТО И ВЕДНЪЖ И ВЕДНАЖ Е ПРАВИЛНО, НО НЯКЪДЕ СРЕЩАЛИ ЛИ СТЕ ГО "ВЕДНАЖ"?????

34

Спас

преди 8 години

Как е правилно: прахът, праха или прахта?Родът на съществителното име прах се колебае. Когато става въпрос за дребни частици във въздуха, които се натрупват по улиците или по предметите вкъщи, може да се употребява и в женски, и в мъжки род: Търговци от пазара се оплакват, че уличният прах/уличната прах съсипва здравето им и поврежда стоката. Вместо да висиш пред компютъра, по-добре избърши праха/прахта по мебелите. В останалите значения съществителното име е от мъжки

33

Анонимен

преди 8 години

До Анонимендо 42На година здравна осигуровка - $10,000 (по $800 на месец за 4 души)Застраховки, бензин, ремонти и амортизацич на коли (понеже тук няма градски транспорт) - $8,000Храна за 4 души - $1,500 на месецДанък на къщата - $12,000 на годинаИпотека на къщата - $18,000 на годинаДрехи, детски разходи, почивка (веднъж за една седмица) $15,000 на годинаГаз, ток, вода, телефони, интернет, кабелна - $7,000 на годинаДотук $88,000 без да вклучвам непредвидени разходи и лични разходи...

32

Анонимен

преди 8 години

Трябва да си абсолютен дрогиран ненормалник, за да имаш желание да живееш в негърско-мексиканската *** САЩ!

31

до 39

преди 8 години

Що не се прибереш у мангето 400 лв. заплата домашна ракия и кючеци.

30

Анонимен

преди 8 години

До ОчевидецАз от 15 години живея в САЩ и си абсолютно прав, но това беше до 2008 г. В момента стандарта на живот е много нисък. За нормален стандарт на живот в Чикаго ти трябват $10,000 след данъците на Месец за семейство... при среден доход от $29,000 на Година след данъците... Хората едвам връзват двата края. Да не говорим за престъпноста... на всеки 2.8 часа има един разтрелян на улицата в Чикаго

29

Анонимен

преди 8 години

Преди избори ли се разбра, че Нюйорк е по-зле от София?

28

Очевидец

преди 8 години

Живял съм в Чикаго 5 години и мога да ви кажа,че качеството на живот в сравнение със София е 20 пъти отгоре за Ню Йорк не знам но като цяло качеството на живот в САЩ, защото съм бил и в други щати като Минесота, Уискосин и Индиана е 50 пъти отгоре от това в България и 5 пъти по-добро от това в ЕС.

27

Ивака

преди 8 години

Ами то в Бангладеш и Филипините ако имаш 300$ си като цар, това прави ли ги добри места за живеене?! Сравнявате несравними неща в тази статия. То и затова бежанците ще си счупят краката да ни заобикалят, пък тези заблудени, които са тука и те нямат търпение да бягат към Германия!

26

А

преди 8 години

Средната заплата 700-800 макс. да се поровят в сайтовете за работа, къде ги измислиха тези 1024

25

(-_-)

преди 8 години

Това са пълни глупости, защото както там, така и тук има различни квартали и гета в самите градове. Едно е да живееш в Бояна или Симеоново и друго в Красна поляна, центъра или Факултета, нали? Общи глупости на търкалета.

24

ДВ

преди 8 години

След тази статия да очакваме ли бежанска вълна от Ню Йорк? В България е рогът на изобилието, обаче ние нали сме си мазохисти, искаме да ходим към "мизерния" Запад....Смешна статия!

23

istinata

преди 8 години

Evropa si e po iako ot usa a sofia hich ne e zle.jalko za drugata chast na rodinata

22

Анонимен

преди 8 години

Абсолютно вярна е тази статия. Аз съм обикалял доста държави и по-голямо гето от NY не съм виждал никъде. Абсолутна мизерия е този град където доходите спрямо наемите и разходите те обричат на бедност.

21

(-_-)

преди 8 години

Абсолютни глупости. София е един от най-неприятните градове за живот в световен мащаб, като се изключи Африка, разбира се.. Такива небивалици може да съчини някой, който никога не е стъпвал в този град.

20

Анонимен

преди 8 години

Била съм в Ню Йорк поне 5 пъти за по 2 месеца ...по работа естествено и веднъж в Санктпетрбург.,който ми хареса в пъти повече от колкото Н.Йорк.защото руснаците са по човечни и приветливи хора.В Америка хората са като от Матрицата-бездушни.

19

Възмутен

преди 8 години

Тия пък 0лигофрени от днес ми покриват със звездички циг4нска и сг4н. Д3йба малоумието, сигур за да не обидят Пиже войвода

18

Пламен

преди 8 години

Аз съм Бостън, ама като чета за София, нямам търпение да се върна и живея там ......след 25-30год