19

Анонимен

преди 8 години

Армията, тя трябва да се промени из основи, и да отпаднат хилядите чиновници в нея, от които полза няма, но заплатата им е голяма. Трябва още в бюджета на МО разходите за заплати да се орежат 5-6 пъти, а да се увеличат разходите за други неща, които наистина са важни. В крайна сметка за бюджета на армията трябва да е значително по-нисък от сегашният, ако искаме да имаме дееспособна армия, а не армия съставена от генерали и полковници.

18

Анонимен

преди 8 години

Какво полезно е свършила полицията през последните 25 години? Дали озапти мутрите или мутрите произлязоха от нея? Дали разкриха някое от масовите дребни престъпления, от които си е патил по няколко пъти почти всеки от нас? Дали полицията разкри големите далавераджии в България,най-често политици? Е, какво прави полицията освен да бие беззащитни хора и да защитава властимащите от гнева на народа?КАТ санкционират за едно от 100 хиляди нарушения и то обикновено след като е станала катастрофа

17

Анонимен

преди 8 години

Пък и идват избори-що да не потрошим народна пара за имидж!??

16

Анонимен

преди 8 години

Дааа,за лежачите повечко пари....

15

ж

преди 8 години

Полицията е най-атрофиралата система у нас. Там нищо не се върши, те само чакат "да постъпят сигнали". Търтеи! Трябва да се увеличат парите за строителството на нови затвори. Нема майтап! Необходими ни са нови, по-цивилизовани затвори, за да приемат всички онези,които са за там.

14

Бай Цветко

преди 8 години

Не мога да го разбера;за армията,за полицията или за образованието.Защото ,мисля че има намерение и за трите.За армията разбирам.Голяма част от парите,давани ни от Брюксел трябва да се върнат обратно при тях/покупки за никаквата ни "армия"/,за полицията разбирам - бой по народа и да се държи в страх да не си помисли за освобождение и по-добър живот,но за образованието не разбирам.Та ние нямаме никаква икономика,камо ли индустрия.Какво ще правят тези млади специалисти без възможност за практика.

13

Анонимен

преди 8 години

Твоето мнение наистина няма никакво значение, защото каквото каже мутрата това ще бъде и ти го знаеш; Сега само си играете на демокрация с политическите сили

12

Анонимен

преди 8 години

МВР трябва да го закрият, започвайки с КАТ. Така и така полза от МВР няма. Армията - там трябва коренна промяна и намаляване на бюджета им поне два пъти.

11

рр

преди 8 години

Не ви бива.За всичко друго говорите:за градинки,аутобани...,само не и за подобряване на бизнес средата и освобождаване на нормативните наредби,подсказани и наредени от Брюксел/с ЦЕЛ!/от безсмислените,излишни,педантични,дребнави /пак с ЦЕЛ!/изисквания.Я се опитайте в България да правите микро или малък бизнес.А?Само след няколко месеца ходене по мъките и СТОП!!! от няколко агенции и община,сте се отказали.А Горанов залага на образованието.Ами пти тези условия защо ти е да учиш и развиваш идеи?!

10

Чекист

преди 8 години

До анонимен13 кое именно е в бойна готовност? В пълна бойна готовност... :)) България да не е застарашена от нещо? Или вие НАТОВските слуги сте в пълна бойна готовност?

9

Чекист

преди 8 години

Оправете си двигателите на самолета бе мойто момче. :)

8

Анонимен

преди 8 години

Ми така е - полиция нямаме,но полицаи мнооооооого.Трябва повечко пари да лапкат,че спането на работа е вредно.

7

пацо

преди 8 години

Повече пари за образование и медицина. Когато хората са образовани няма нужда от много полиция. За армията може да се вдигне малко бюджета, но не парите да отидат за пенсии на разни гаванаци, а за реални учения, техника и бази. Но умните ни политици ги е страх и от народа и от МВр-то и затова толкова години никакви реформи там, та да ги пазат от народа и да нищуват още от първото кафе. Сбъркана работа наследена от преди 89, твърде голям и неефективен репресивен апарат.

6

ХУ

преди 8 години

Повече пари за неефективните сектори.Ето така се унищожава държава и Народ.

5

Анонимен

преди 8 години

Образование ***. Оттам започва всичко.

4

реалист

преди 8 години

До СрамА,като ви върнат откраднатото защо нищо не казвате.Големи усти празни глави.Лесно е да критикуваш,но като стане дума за защита на границата и държавата всички мухъли казвате то си има армия и поличия .Мишки.

3

Анонимен

преди 8 години

Пари трябват за здравеопазване и образование. За търтеите - съкращения и намаляване на бюджета.

2

Анонимен

преди 8 години

Иванчо имал домашно за устройството на Държавата. Питал майка си тя го наритала. Питал баща си и той също го наритал, ама после го съжалил и му казал:- Глей ся Иванчо - аз съм Партията, *** е Държавата, баба ти и дядо ти са профсъюза а вие с Марийка - народа. Така е устроена нашата държава.Иванчо мислил, мислил и написал:"Партията 3б3 Държавата, профсъюза спи а народа гладува!"

1

Анонимен

преди 8 години

Този на снимката колко поразии успя да свърши вече, не знам на кого служи и на кого се кланя, но не изглежда да е като да служи на народа си - едно от друго по-безумни решения. Станаха толкова много, че човек не знае за кое по-напред да е недоволен. Може би това е целта. Бойко не изглежда толкова *** човек (не че бих гласувал за него), как търпи такъв министър.