10

Анонимен

преди 8 години

Бмв-то беше 4х4 и с чисто нови гуми

9

ламболобист 2

преди 8 години

значи 65 000 полицая в бг трябва не да ги храним чрез данъци и наложени ни глоби. през комунизма нямаше задължителни ЛАМБИ И СТОЛЧЕТА 50-то левки нямаше. ама родителите ни не караха като ***.колите бяха от от СССР караше се със 60-70км.имаше и респект към полицаите, а сега са на каквото си изкарат от сиромашкия гръб! актове,глоби и накрая им пращайте смс да ги подпомагате.

8

TonyM

преди 8 години

Преди години автомобилът у нас беше лукс. Тогава пуснаха един много истински лаф дай на българите леки коли и ще се изтрепят помежду си.

7

ауслендър

преди 8 години

Добре , че се изселих...не че в чужбина няма катастрофи и убити, но в Б-я е дементно шофирането! Това да ти излезе срещу теб да изпреварва и да разчита на късмета...е такава простотия само у назе! Освен това и омразата помежду ни си казва тежката дума... !

6

Gosho

преди 8 години

До СалахадинДа, *** - и коланите и фаровете помагат. Като толкова немаш пари за смяна на изгорели крушки веднъж на две години - ходи пеш бе, селски! Айде у лево!

5

Gosho

преди 8 години

До АнонименДурак селски. Копаш ли?

4

до 4

преди 8 години

Специалисте, при дъжд, особено при по-силен дъжд, е по-добре да си с "летните галошки". За домашна работа да научиш защо!!!

3

Салахадин

преди 8 години

16:40 светъл ден, ФАРОВЕ и пак са прибили.Ама това че е БМВ ,че е на 1005 с летни и гуми и че не знай на кой свят е камо ли да кара,няма значение.ФАРОВЕТЕ да са в изправност и да светят!!Коланите помогнагнаха ли също ?

2

Анонимен

преди 8 години

BMW

1

Анонимен

преди 8 години

БМВ Е КОЛА СЪС ЗАДНО ЗАДВИЖВАНЕ. ИЛИ ТАКА НАРЕЧЕНИЯТ ЗАДЕН ДЕФИРИНЦИАЛ С ПРЕДАВАТЕЛЕН КАРДАН. ПРИ МОКЪР АСВАЛТ И ИЗНОСЕНИ ГУМИ ВЪРТИ ЗАДНИЦАТА КАТО ТРУЖЕНИЧКИТЕ НА МАГИСТРАЛАТА. ЗАТОВА ТЕЗИ КОЛИ КОИТО СА СЪС ЗАДНО ЗАДВИЖВАНЕ ТРЯБВА ДА СЕ ГАЛЯТ КАТО МЛАДА ДЕВОЙКА А НЕ ДА СЕ НАТИСКАТ КАТО СТАРА ПАР.НТИЯ.