25

Анонимен

преди 8 години

"... допълват представители от посолстовото на Русия в Москва."---Борянче, пиле, и друг път съм писал - четете материалите преди да ги публикувате.Защото нкой път предизвикат усмивки. Например:"... доктор Азал Атраф, ТЕРОРИСТИЧЕН АНАЛИЗАТОР", или"Страната (Франция) разполага с новия си самолетоносач ЧАРЛЗ ДЕ ГОЛ ..."На френски, а и на български се произнася и пише ШАРЛ ДЬО ГОЛ. Нали си чувала за великия френски държавник генерал Шарл дьо Гол?

24

коко

преди 8 години

Проблемът че Русия зддраво стъпва в кереча.Черните ирански *** няма да се задоволят с хапката Сирия.Ще искат още.И е само въпрос на време да се обърнат срещу неверниците -довчерашния съюзник Русия.Аятоласите го булнуват това 30 години-Първо унищожаване на Израел а после на неверниците.Сирия е просто площадка.Радикалните шиити са Иран,Пакистан,Афганистан,части от Ирак......Тежко ни

23

бб

преди 8 години

Тоя Башар ал-Асад, нема ли кой да го отрепе та да се мирне света.Защото тази трета световна война не ме кефи!

22

до 33

преди 8 години

Ти, от къде видя?. Или те информираха в п.....ският клуб на реформаторската помия.

21

Анонимен

преди 8 години

Министърът на отбраната на Саудитска Арабия принц Мохамед бин Сальман 11 пристигнат в Сочи, където ще посети състезания на "Формула-1" и ще се срещне с президента на Русия Владимир Путин

20

Анонимен

преди 8 години

Колеги, каква е тази цензура?. "нежните евроатлантици" не могат да бъдат наричани с истинското им име " ***" . Това обидно ли е?.

19

Мирянин

преди 8 години

Слабо ме вълнуват *** и техните проблеми.Да правят каквото си искат само да не заливат Европа.

18

до 27

преди 8 години

...ракетите са паднали по последна информация на ЦРУ в "задният двор" на софийските соросоидо-***.

17

Го4о

преди 8 години

А като пристигнат САМОЛЕТОНОСАЧИТЕ близо до Сирия?

16

антиседераст

преди 8 години

Мразя *** и техните спонсори......

15

Анонимен

преди 8 години

Ама вярно ли е дето разправят, че ракетите, дето уж летели към Сирия, взели, че паднали в Иран. Тебе думам дъще - сещай се снахо, демек.

14

АЗзззз

преди 8 години

Важно е кой ще се радва последен - САЩ или Русия!

13

радио Ереван

преди 8 години

Някой пита радио Ереван: "Къде са болниците и сватбарите в Сирия, Пакистан, Афганистан и Йемен?" Радио Ереван отговаря: "Барак, познахме те по гласа! Спри да задаваш този *** въпрос вече за стотен път!"

12

Анонимен

преди 8 години

Скоро ще бъде приключено с соросоидо-ислямските тероеисти

11

638 атентата

преди 8 години

Най-яко финансираното разузнаване в света Цру, проспа връщането на Крим в Русия, проспа обновяването на руската база в Латакия, проспа началото на бомбардировките срещу ИД, проспа създаването на руските крилати ракети, проспа ракетната атаката от Каспийско море, допусна 638 неуспешни атентата срещу Фидел Кастро.

10

Го4о

преди 8 години

Винаги който пръв е започнал СВЕТОВНА ВОЙНА - знаете какво му се случва!

9

до 17

преди 8 години

Много си промит от евроатлантическа пропаганда другарю.

8

Анонимен

преди 8 години

Американосите изоставиха исламистите от ИД както само преди месеци изоставиха и укрофашистите в Донбас.Търсят вече новото огнище на въоръжени конфликти обаче Путин мисли 1-2 години напред и предвидливо строи бази в накои страни в Л.Америка...Сащ са в паника-трябва им гомяба война а навсякъде където се опитват да я разпалят минават руснаците и гасят пожарите.САЩ си заминава ако не направи голяма война скоро!

7

Анонимен

преди 8 години

13. Защото колкото и да удрят по ИДИЛ , пропагандата е че не удрят !

6

Баба Василка

преди 8 години

Защо не казвате най-новото? Че руснаците са ударили още 23 цели на ИДИЛ. Във вести.бг я има новината, вие се правите на разсеяни.