9

<><>

преди 8 години

Укрили са се в селото , половината ги пуснали в София половината в бежански център ....щом са се крили значи не им било това целта ? Да бяха стоели в София пак можеха да заминат дори по лесно за Германия да речем ? Не това им било целта , а каква е трябва да се разбере преди да се види !

8

КуКлКл

преди 8 години

30 души ...на тази възраст .....криещи се в село ......какво правят там или това не е важно ? Ами ако чакат само да им подхвърлят 30 автомата дали няма да затрият селото ? Ако има много такива "криещи се по селата бежанци" и да чакат същото ? Вярно нямаме никаква държава ....но проклети да са тези които гласуваха за Герб и ДПС ....те ни ги докараха !

7

ХХХ

преди 8 години

От 18 до 35 год ....идеалните бойци ! Или се бъркам ...може би са болни деца с майки и дядовци бягащи от войната в ......Румъния ?

6

прокурора

преди 8 години

"ЧЛН.279: който влезе или излезе от/в страната без разрешение на надлежните органи на властта или макар с разрешение, но не през определените за това места, се наказва с лишаване от свобода до 5г."А какво правят нашите - водят ги във времените центрове. Та това са престъпници по смисъла на закона. Нали ако бяха бежанци, то те щяха да си търсят правата като такива по надлежния ред. Но не. Това са мюсюлмански колонизатори и икономически имигранти. Къв ШЕНГЕН, кви пет лева. ЕС е бита карта.

5

Анонимен

преди 8 години

Какво са яли тия !?

4

Alis

преди 8 години

Да ги пускат и да ги отправят към Сърбия, а те оттам - към Германия.Никакво регистриране и настаняване тук, в България. Че после ще ни ги върнат.

3

Анонимен

преди 8 години

Обърнете внимание как групите стават все по-големи, а честотата на "залавяне" - все по-висока. Това е минимум петата група за два дни.

2

Анонимен

преди 8 години

Ето ви пример за заселване на обезлюдените села !

1

Анонимен

преди 8 години

"граждани на Афганистан, на възраст от 18 до 35 години" ... и сигурно всичките бургии?