11

Анонимен

преди 8 години

САЩ удариха Фолксваген, сега удрят и Тойота за да намалят конкуренцията.

10

Карам с 200

преди 8 години

Едно време така се возехме в Уаз-ките по текезесарските пътища. Харчеха много, и се чупеха често, но минаваха навсякъде. Воланът им беше много тежък, и затова управлението им беше неудобно. Сега тези юначаги изглеждат направо все едно се возят на лимузини.

9

Анонимен

преди 8 години

Крадени са!Нали наш журналист,който замина за Сирия,да отразява конфликта между Асад и бунтовниците изумя при вида на стотици коли с българска регистрация.

8

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 8По тази логика възможно е и човек със снайпер да отстреля няколко Тойоти преди да се усетят откъде им е дошло. Залагаш на изненадата и правилното място ... и готово.А се сещам и за Брус Уилис, дето сваляше хеликоптери с патрулка. Но май пазарът на последните все още не върви.

7

Анонимен

преди 8 години

В афганистанската пустинята една тойота с 2 талибани побеждава танк Т-72 с екипаж 4 душиджип тойота - 40 000лвТ-72 без екстри - 750 000лв

6

Анонимен

преди 8 години

Така се мори конкуренция!Като не може да произведеш качествни коли, почваш да грачиш, че не били екологични, продавали на терористи и подобни глупости.САЩ са същите *** като руснаците - едните морят конкуренцията като мачкат на държавно ниво, а другите строят танкове, че да не правят добри пътища.

5

бай иван

преди 8 години

Крадат ги от балканите и Русия. Тойота са от малкото автомобили който нямат проблеми след пясъчни бурии и високата температура.

4

Спартак

преди 8 години

На ФАЩ Фолксваген им е малко, та подхванаха и Тойота сега. И децата знаят че джиповете са "дарения" от Саудитска Арабия

3

Веско

преди 8 години

18000 само Тойота в беден Ирак. После не било бизнес налагането на демокрация.Пък колко други неща са продадени.

2

Анонимен

преди 8 години

Защо просто не забраните продажба на чуждестранни автомобили в САЩ, вместо да пускате партенки? И защо точно сега се зачудихте, когато обявиха Тойота за най- продаваната марка, а?

1

Анонимен

преди 8 години

Дори терористите разбират от качество! Защо не си купиха американски Хамър? Понеже им се живее, а не да умрат от жега в пустинята, когато този таралясник се счупи.