15

Анонимен

преди 8 години

До анонимен 15Ти ако имаше логическо мислене щеше ли да ги защитаваш изобщо? Нема да ти обяснявам кои са краварите и кои чужденците за да си напънеш малко изкуствения си 4 годишен интелект.

14

от А нонимен

преди 8 години

РАВНОСМЕТКА!! това е думата,която изпуснах след "драги зрители"

13

Анонимен

преди 8 години

Да си направим драги зрители,колко УМ има в един човешки мозък ,щом не можем да достигнем нивото на една обикновена ПЧЕЛА.Колкото нейният малък ум е допринесъл за полза на човечеството,толкова един голям човешки мозък с голямо чело не е допринесъл за реда и чистотата в природата.Пчелата дава мед а ние хората осрахме планетата за има няма 100г.

12

До 18

преди 8 години

Не, изкуствения интелект не е умен,колкото една пчела.Ако прочетеш за живота в един кошер ще се убедиш,че такъв ред никой ум не може да създаде на Земята освен една пчела,която сигурно има мозък ,колкото една частица от човешкия.Аз съм се изумявал на тези животинки и на тяхната чистота и ред в природата.

11

до16

преди 8 години

В тая статия да не би да е от жанр фантастика? Дали, доматите които ги създадаха от ген на домат и ген на риба за да са устойчиви на студ и болести са жанр фантастика?

10

Анонимен

преди 8 години

До анонимен 13А ти обърни внимание какви са по произход хората които го правят. Не са тексасци нито индианци. Айде стига толкова обиране на световните умове и заплащане на трудът им с фалшиви зелени хартийки. Затова е целия краварски вой - рахатлъка се отменя.

9

Анонимен

преди 8 години

Бях чел една книга за атлантите.Това е народ,който е постигнал апогея в науката и техниката.Още тогава са правели генни модификации.Кентаврите били тяхно генно-инженерство.Колко е вярно не смея да твърдя,но сега като гледам как се бъркат в генетиката на човека,животните и растенията си задавам много въпросителни.Между другото в тази книга пишеше,че именно учените при някакъв неуспешен опит потапят Атлантида и хората,които са се спасили са се отправили към земите на Египет.Дали е било така??????

8

Секс

преди 8 години

А поданниците на нейно "величество" умни като петгодишни. Риби обаче.

7

Жон Конър

преди 8 години

Помни: Дженисис е Скайнет!

6

Анонимен

преди 8 години

До 6и 4 пъти по умен от средния американец? Знаеш ли кое е по лошото че вече и в БГ хората стават прости като моркови. Чудя се защо ли? Ти сигурно знаеш но не ти изнася да го кажеш нали?

5

А тъй

преди 8 години

Играят си с огъня учените, ИИ ще излезе извън контрол и ще стане страшно. Защо го правят? Кой плаща?

4

хмм

преди 8 години

За жалост скоро ИИ ще мине човешкия и тогава водещият фактор за добро или за зло няма да сме вече ние самите. Като се огледам наоколо и ми се струва че в мнго аспекти дори го е направил вече...

3

Анонимен

преди 8 години

Скайнет започва да се развива. скоро трябва да очакваме и "денят на страшния съд"

2

онбашията

преди 8 години

съмнявам се нещо да е баш така. тестовете за интелигентност нищо не мерят, да ги пуснат на тест на тюринг срещу 4 годишни, тогава да говорят

1

zeus

преди 8 години

Съвсем скоро ИИ ще надмине интелекта на американските ГМО бъчви и ще настане един рев :)