10

Анонимен

преди 8 години

Истината е, че евроохлювите не могат да се справят и с групи от о стотина души и капитулират. какво остава за стотици хиляди.*** остават завинаги.

9

ЕБАЛСЪМГИВТАЛИБАНИТЕ

преди 8 години

ЕС ще обсъжда как да връща мигрантите в родината им...С МНОГО И ЯКИ РИТНИЦИ И ОЩЕ ПОВЕЧЕ БОЙ С ТОЯГИ.!!!

8

Анонимен

преди 8 години

Връщането е просто, обръщаш лодките им.В смисъл не да издавиш пътниците, макар че те за това са си платили. Не извозваш пътниците до Европа, а ги извозваш до брега на най-близката арабска държава.Не ги искат ли? Че европейците искат ли ги? Защо да ги доставят насам като не ги искаме?Още малко остава и при първите избори във всяка европейска държава, с изключение на Унгария и Чехия, ще спечелят крайните националисти!

7

Анонимен

преди 8 години

да ги пратят към САЩ ! Те ги пуснаха тук ...

6

...

преди 8 години

Абе имам аз един въпрос. Как ще увеличиш просперитета в държава с 6.5 млн население от които 3.5 млн работоспособни, но 1 млн безработни, като добавиш още 100 000 безработни ?Много моля някой да ми поясни как като увеличиш броя на безработните увеличаваш просперитета ? Или ми говорят за случаите на гастарбайтери, които отиват да работят не да бездействат, в които случаи бежанците не попадат, или тук има нещо изконно сбъркано ?

5

do 6

преди 8 години

Статистиката вярно е такава. Но да не забравяме, че тая статистика до момента е била съставяна основно от източно и югоизточно европейци - поляци, румънци, българи, руснаци, сърби. Все хора, в голямата си част образовани и цивилизованиА болшинството от тея не познават дори латиницата, камо ли да бачкат нещо. Максимално да продават дюнери, фризьорски салони, търговийка. Това е статистиката до момента.

4

Анонимен

преди 8 години

Не е чак толкова *** виц. Статистиката в Германия до сега е такава, че като от платените от чужди граждани данъци се извадят получените от тях помощи, се получава плюс от около 20 милиарда евро на година в бюджета. Другата е, че чужденците откриват като работнодатели в Германия повече работни места, отколкото заемат. Да не говорим, че граждани извън страните от ЕС, освен ако не са бежанци, нямат право на социални помощи. А бежански статут получаваха досега по-малко от 2% от всички кандидатстващи.

3

до 3

преди 8 години

Прав си, виц е, при това стар и *** виц. Живея в Германия от 8 години и гледам пришълците дошли през 90-те години от същия регион: помощи от държавата и раждане на деца като от инкубатори. Но не това е най-лошото. Най-лошото е, че германците се правят, че не го забелязват. Питах няколко германеца съвсем честно (насаме признават, но с много увъртания) "що така?". Отговорът винаги беше "не смеем, гузна съвест от WW2, сега трябва да покажем, че вече не сме такива". Само дето отидоха прекалено далеч

2

Анонимен

преди 8 години

Вече ми се повдига от такива манипулативни статии. Ще дойдат милиони араби в Европа и ще почнат да бачкат усилено, както германци, чехи и т.н. Това звучи като виц. Защото Е виц.Реално - ще дойдат арабите, ще почнат да бълват мюсулманчета и най-важното производство ще стане производството на джамии и бурки. Медицинските центрове ще бъдат трансформирани в центрове за обрязване и така. Европейците като толерантни ще бъдем принудени да приемем техните порядки - жените са животни, алах над всичко..

1

НЕ!

преди 8 години

ЦЕЛТА НА СВЕТОВНАТА БАНКА Е СРИВАНЕТО НА ЕВРОПА! НЯМА ЗАЩО ДА МИСЛЯТ КАК ДА ВРЪЩАТ ЕМИГРАНТИТЕ ,ПРОСТО НЕ ГИ ПРИЕМАЙТЕ !ЗАЩО НИКОЙ ЕМИГРАНТ НЕ ОТИВА В КУВЕЙТ,САУДИТСКА АРАБИЯ ИЛИ ОМАН ?Кораби да пресрещат трафакантите и да г връщат емигрантите в Африка или Азия , а корабите -потапяни!