133

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 225 *** *** .

132

Анонимен

преди 8 години

Washington (CNN)A number of cruise missiles launched from a Russian ship and aimed at targets in Syria have crashed in Iran, two U.S. officials told CNN Thursday.Monitoring by U.S. military and intelligence assets has concluded that at least four missiles crashed as they flew over Iran.

131

Анонимен

преди 8 години

До АнонименХа ха ха. По-спокойно, ще дойде и твоят ред.

130

Анонимен

преди 8 години

До руски излагацииХа ха ха. Ако имаше паднали ракети, до сега НАТО и компания да са били тъпана до небето. Мечтай си!

129

Русофил

преди 8 години

Моля се само някоя заблудена руска ракета да не експлоадира в Израел, че ония не си поплюват, ще гръмнат резиденцията на Путин в Ново Огарьово като фоерверк по Нова година.

128

ss

преди 8 години

Не съм русофил,но рашките в момента могат да спечелят всяка една война защото освен техника имат и висок боен дух подплатен с патриотизъм.С армия от глезени геяове воина не се печели.

127

Гого

преди 8 години

До МИР,а не Война"Тарикатите воюват с хартийки наречени пари :))))"Само с пари не става, трябва и нещо друго, което Русия е доказала в две отечествени войни, че го има.

126

Анонимен

преди 8 години

Русия е в Сирия, а САЩ пътуват за Луната с междинно кацане в Холивуд.

125

Анонимен

преди 8 години

СТАНОЙ ОТ АХЕЛОЙ ДА МУ ГО НАТАКВОЙ.

124

кубанская столица

преди 8 години

А САЩ са в жопе. Не зная, как *** по-болгарски. Сте ли вие отбелязали, как се е превърнал тон на разговор? Русские станаха уверены за себе си и не обръщат по-вече никакво внимание към америкосы и особенно към комментарии от т.н. европейски масс-медия. Русские просто-напросто плюят на америкосы. Закъде глеждат ООН, европейски суд по правам на човек и съдия in den Haag? Върхът на безобразие!!!

123

неук

преди 8 години

политолога Боян Чуков в свое интервю,каза защо е този вой ,вторите удари са били срещу бизнесмени търгуващи сИдил,третия срещу камионите цистерни изнасящи Идилски нефт,човека посредник между запада и Идил е синът на султан Ердоган

122

НФБ

преди 8 години

До АнонименРуско китайската банка .БРИКС. ..НИКАКЪВ ИЗНОС НА КАПИТАЛИ КЪМ САЩ..АМЕРИКА Е ПЪТНИК. Е НЯМА ДА Е УТРЕ. ..

121

Анонимен

преди 8 години

Абе другарю твоите братушки построиха най голямата джамия в москва ,така.ли се борите с исляма . Лицемерни милиционерокомунистически ***. Ако не си разбрал *** в съюз и.с нацистите са били и сега с ислямистите утре може и с марсианците да са само да са на власт

120

монархист

преди 8 години

съюз между Сирия, Иран, Русия и Хизбула. "Най-християнския съюз"

119

Анонимен

преди 8 години

Фашистка Русия със своята наглост може да радва единствено маргинали и ***.

118

Анонимен

преди 8 години

свалям шапка на братушките.. руснаци, братя христяни ,,мачкате Алаха Акабаровците .. Обичаме ви

117

Анонимен

преди 8 години

до като руските ни братя тазмазват джихадистите и терористите Американските ни партньори бомбардират ''ДОКТОРИ и болници'''

116

Анонимен

преди 8 години

За да има толкова крякане и такава кампания срещу Асад и Москва, явно найстина са ударили много лошо брадатите диваци. Имайки приятели сирийски христяни, не се съмнявам, кой получава бомбите и безплатен билет за ада. Надявам се турция да плати с лихвите за мръсните си игрички.

115

УУУУУУУУУФФФФФФ

преди 8 години

До ЛърчТи много добре гледаш всичките медии. Значи трябва да ти е ясно, че те са днешния начин за водене на пропаганда от силните на деня.А ако взимаш от медиите всичко за чиста монета, значи си изгубен.Те САЩ убедиха целия свят че Садам Хюсеин имал химически оръжия, ама на края нищо не намериха и оставиха след себе си това което виждаме сега. Ето това е силата на медиите, да повярваш на нещо което може и да не е истина.

114

Георги

преди 8 години

До Станой от АхелойАко се самоубиеш няма да решиш проблема . По-добре малко се пообразовай. Как може образец за страна да ти бъде тази , която е с десетки ТРИЛИОНА долара дългове? Това е една страна , която на база невърнати заеми към Китай и други държави поддържа изкуствен стандарт на живота, твоята любима валута е абсолютно куха без грам покритие, печатницата заа долари роботи без прекъсване. Единственият начин да има приходи е производство на оръжие , продажба и стотици военни конфликти .