38

Красимира

преди 8 години

Помня те от времето в което беше с грозен нос и фрйс изобщо Моника! Представи ми се за Емануела ...Ще си спомниш за мен! Родена си грозна и нищо няма да промени вида,който Бог ти е дал! Това ще прозира в делата ти..понеже душата ти е грозна! Все пак успех ти желая ...Аз имам вече внуци на крехка възраст...

37

Прагматик

преди 8 години

И за да си "на повикване" се искат някои качества и умения. В крайна сметка кое му е лошото и обидното. Има ли търсене има и предлагане - железен житейски закон ... останалото са приказки на завистливи и злобни пуритани.

36

младен

преди 8 години

Тия всичките са....нема такава ***. Всъщност има, над 50% от Българите са такива.

35

Анонимен

преди 8 години

То пък голямата новина: Хванаха коне да пасат трева.

34

На Буров чичата

преди 8 години

Момичето е леко глуповато ,но иначе е симпатично... Но тоя хипопотам,Люси, постъпи гадно... Да му спретне едно дело Моника и ще ,,лапне,, още мангизи...

33

Анонимен

преди 8 години

Вместо да одумваме едно младо момиче заблудено от ония подстрекатели,които печелят от подобен род девойки,да поговорим за проститутките в политиката,в бизнеса ,а защо не и в шоубизнеса.И при соца за много млади момичета да бъдеш гадже на шефа беше най-великото постижение.

32

Анонимен

преди 8 години

Вече се казват истините на глас. Някой учуден?ЕЛИ

31

Анонимен

преди 8 години

Толкова много енергия ,то участниците в Вип Брадър,то коментари от всякакви хора събрани на квотен принцип"наш човек",разискват,ръкомахат и предизвикват ироничен смях.Възможно ли е хора ,които по един или друг начин са известни в обществото ни да паднат толкова ниско.За мен това предаване е безсмислено и не носи ползи за обществото ,а за определена група ,която ще бъде възнаградена с финикийски знаци.Лош сценарий,истерични участници и още по истерични коментатори.

30

г

преди 8 години

Луна да излиза по-бързо ,че да се стяга за сватба.А бат Бойко да му мисли с тази невяста.А може и той да влезе-то дали ще е в брадъра или отвън -все тая.А кой ще е кум?????

29

geri

преди 8 години

Постъпката на Люси е изключително грозна. Злобен, дребнав, клюкар. Никак не му отива на физиката. Заслужава да го съдят до дупка, докато му вземат всичко и после да си заработва с най-древната професия, ама надали.След предишното шоу също си отпусна езика и наговори един куп глупости за Мария Илиева. Изобщо отвратителен характер. И се чудя до кога ще минава между капките? Време е публиката да го изгони.

28

Анонимен

преди 8 години

АБЕ ИМА ЛИ КОЙ ДА БОДЕ ТАЗИ ПЪПЧИВА ВАЛЕРИЯ И ДА СИ ПЛАЩА ЗА ТОВА ?

27

Анонимен

преди 8 години

Ами нека да се покаже, какъв е в момента идеала за българското младо момиче, за което мечтаят всички подрастващи момиченца - обезобразена от операции, *******ка, която е прочела единствено плаката на фолк-дискотеката в която иска да отиде за да си намери някой, който да и даде парички и Бентли. Това е за жалост, такива като мен, които работят от 8-17ч, всеки ден, учат и четат и изглеждат добре, по телевизията няма, как да ни дават, защото ние нямаме време за глупости.

26

ПОМОЩ

преди 8 години

Моля помогнете ми да разбера Защо ни заливате с простотия ? Кой печели от опростачването на нацията ? България е пълна с прекрасни млади,умни ,талантливи и наистина красиви същества Защо не показвате тях?турски и индийски филми нон стоп по всички телевизии, реалита с затворници,псевдо звезди и ***, врачки и баячки- Защо ?

25

Анонимен

преди 8 години

За мен Гъмов трябва да излезе последен от къщата. Пича разбива с чувството си за хумор! Евала!

24

az

преди 8 години

Абе кой иска да спи с тоя тра..рс ако ми се натиска аз ще избягам!!!!!!!!!!

23

Анонимен

преди 8 години

Тази че си е *** и грозна е ясно, но по-отвратително същество по характер от това Луна едва ли може да се намери.

22

Анонимен

преди 8 години

Смятай колко трябва да си СПРЯЛ, че да спиш с това създание, камо ли да му подариш Бентли.

21

Инопланетянин

преди 8 години

-Как се казва масажиста на Луна?-????-Луноход.

20

:)

преди 8 години

То на челото и пише. че е... лековата женица. Интересно ми е кои са клиентите, защото никак не е секси. А още по-интересно е как от Нова са решили, че тази кака е ВИП ? Тя по-скоро е от обслужващия персонал на псевдо елита в Бантустана.

19

mm

преди 8 години

Как да я поръча човек?Тя не е грозна ,ама няма никакъв сексапил.нищо в нея не те подтиква към похот? Даже като е спокойна е миловидна,а пияна и гневна е грозна!