7

Нина

преди 8 години

Преди две-три години реколтата в Бразилия пък е била рекордна, тъй че не знаеха как да го продадат. Оттам тръгнаха рекламите със зелено кафе за отслабване. Проста статия с просто съдържание.

6

Нина

преди 8 години

Некомпетентна статия. От няколко години най-големият производител на кафе е Виетнам. При това положение не е ясно, какво толкова се вайка журналистът. Пък дали ще е арабика или робуста, за обикновения потребител си е все тая.

5

Анонимен

преди 8 години

Глупости опитват се изкуствено да вдигнат цените всичко е бизнес за съжаление...

4

Светъл

преди 8 години

Консумацията на кафе в световен мащаб е по-голяма, отколкото производството. Това е една от теориите. Ако това е вярно, то значи че пием нещо, което мирише, има вкус и ефект на кафе, но НЕ Е кафе! Или иначе казано, химикал на прах за 30 стотинки. Химикал , който има възбуждащ ефект върху мозъка на наркотична основа като симптони. Бързина и точност на ума, бодрост и т.н.

3

Анонимен

преди 8 години

ОЩЕ НЕ СЪМ ЧУЛ И ВИДЯЛ НЯКОЙ ДА Е УМРЯЛ ЗАТОВА ЧЕ НЕ Е ПИЛ КАФЕ. НО БЕЗ ХЛЯБ ИЗМРЯХА МИЛИОНИ ПРЕЗ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА.

2

Во Нгуен Зиап

преди 8 години

По количество, най-големия производител на кафе не е Бразилия, а Виетнам!

1

Кукувица

преди 8 години

Климатичните промени се изразяват в понижаване на средните температури на земята вече 10 години. Скоро ще стане трудно на продавачите на въздух да си продават сертификатите и да печелят милиарди с измислени неща. Учени получават цял живот заплати за да доказват неща, които не зависят изобщо от човечеството, а са резултат от промени в слънчевото греене. Е...Затоплянето на земята е като религията- има вярващи и такива като мене- невярващи.