9

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 6Престанете с тези лъжи.Няма сила която да спре по-качественото и по-изгодното и зо пътници и за шофьори.В посочените страни Юбер РАБОТИ!!!!

8

addd

преди 8 години

До от Сидни Ав$тралияЕндо си знаеш, едно си баеш. Всичките ти примери/аргументи с Австралия губят стойност като се сети човек, че от 2009 до 2015 бяхте избрали най-големия мошенник за премиер - Тони Абът. Тоя е такова рядко щастие. А и абсолютно никого не го вълнува какво става там.От последните ти коментари разбираме, че си бакшиш в София.

7

Вин Дизел

преди 8 години

UBER развалят далаверата на Цеко Минев /собственик на О.К.Супер транс/ първи приятел на Премиера-слънце,и нежната Му половинка Цветелинка!!!

6

Алекс

преди 8 години

До СиднитоМухоморка си ти бате, не бива да позволяваш на кантунската обстановка да ти ограничава въображението. Разходи се до фиордите, виж Наска, половувай Амурски тигри лошо няма. От време на време само гледай да излизаш от амока, че да змениш гащите, чувал съм че иначе се получават гадни обриви.

5

Анонимен

преди 8 години

Юбер не нарушва закона

4

Димитрова

преди 8 години

И Монсанто тръгна от САЩ и сега му берем последствията . Фармацевтичната ни индустрия също се командва от САЩ. Нищо добро не се случва на никоя държава , която се дупи на САЩ.

3

Анонимен

преди 8 години

Специално в БГ проблема не е толковав незаконноста на Uber, а в това, че на хората им писна от невероятно наглите бакшиши. Последните слагат помпи, манипулират апаратурата си, карат мизерни кочини и се държат нагло.Това е и основната причина подписката на Юбер да насъбере толковагласове вчера. Не, че хората не осъзнават, че цялата работа е незаконно. Това е реакцията на хората срещу таксиджиите, копърките, бакшишите и подобните..

2

Шишо Бакшишо

преди 8 години

*** "таксита" в България отдавна са партия с общината и кой ли не да си защитават невзрачната услуга. Защо спират UBER, защо няма денонощен градски транспорт? Щото ако нощем има градски било и през час и се возим с UBER, мизерните таксита са чао чао.

1

Анонимен

преди 8 години

Това са глупости - навсякъде където има тежки лицензионни режими и държавата уж се грижи за гражданите има и картел. Таксиджиите мамят, карат мръсни коли, никога нямат дребни, а някои от колите са в плачевно състояние, обаче държавата скокна да "ни защитава" от лошия Юбер. Пълни глупости