115

До 158

преди 8 години

Никой не те прави. Ти си си роден така. ;)

114

Анонимен

преди 8 години

Що няма сянка на хамериканското знаме, бре Холивуд?Знам, че всичко не може да се изтипоса до съвършенство. Знам!Просто не правете хората на овце!

113

Икк

преди 8 години

Щото на луната, без атмосфера тънките обекти нямат сянка при определен ъгъл. *** що ли ти обяснявам...

112

Анонимен

преди 8 години

до 155Къде е сянката на знамето тогава? Що я няма вдясно от знамето?

111

до 151

преди 8 години

това не е сянката на знамето, а на предмет извън снимката, но кой да гледа....

110

Анонимен

преди 8 години

И аз не виждам доказателства че Гагарин е бил пръв в космоса. Най-вероятно снимки в Московская кинематография.

109

Анонимен

преди 8 години

Снимка 3 Къртиииии...всички обекти са с дясна сянка, само знамето с лява. Муаахахахахаахха....Холивуд си е Холивуд!

108

Анонимен

преди 8 години

"Дали кадрите ще затворят устите на любителите на конспирации, или напротив - ще ги накара да млъкнат, предстои да разберем."???

107

до 144

преди 8 години

според последните доказателсва - има. относно мисията до Марс - това е и моят отговор до човека, попитал защо след Луната, американците не са стъпили и на червената планета.

106

Анонимен

преди 8 години

Вселената е бати и огромната. Все едно Марс от Земята да е от вас до кучето ви, което е на един ритник разстояние, а вселената да е дълга спрямо този ритник от вас до Марс!

105

Анонимен

преди 8 години

до 139Има вода? Това от хамериканските учени от НАСА ли го разбра? Кефиш!Впрочем ти знаеш ли, че да пътуваш 6 месеца в капсула до Марс и след това да пребиваваш на тази планета при -100 градуса и да правиш изследвания на тази планета си е фентъзи?

104

до 137

преди 8 години

руснаците са кацали на Венера, ама друг път. няма абсолютно никакви доказателства за подобно постижение. едно да облетиш плутон - най-далечното тяло в слънчевата система, друго си е да се приводниш в пасифика, запътил се към Марс :D

103

xaxa

преди 8 години

HORATA SA GO KAZALI- "NQMA VQTAR NA LUNATA NQMA !!! TOVA ZNAME SE VEE TAM, DRUGI FAKTI NE MI TRQBVAT- NE SA STAPVALI FAKT..

102

Анонимен

преди 8 години

До lol до 132"...и това вещество съвпада ли по състав с донесеното от американските космонавти?"Не съвпада. Американците са "кацали" въображаемо в други райони на Луната (уж), отдалкечени от местата на прилуняване на руските сонди.

101

до 133

преди 8 години

може би защото едното е скално тяло на 3 дена път от нас с консистентен състав и релеф, и с телескоп за 500лв. можеш да го изследаваш сам..докато другото е планета подовна на земната с атмосфера, макар и силно разредена, с релеф подсказващ наличието на сезони и различни метеорологични условия....а да има и вода...интересно, кое да изследваме.

100

Анонимен

преди 8 години

До 128НАСА е кацала единствено на Марс, тъй както и руснаците са кацали на Венера, където пък американците не могат при 100 атмосфери налягане, 500 градуса жега и атмосфера съдържаща сярна киселина. Американците единствено облитаха планетите от разстояние, а не кацаха върху тях. То така и баба знае да се перчи!

99

lol до 132

преди 8 години

...и това вещество съвпада ли по състав с донесеното от американските космонавти?

98

Анонимен

преди 8 години

До 130"Освен руснаци с много водка под ръка. Но те не са точно същества."А забрави ли за държавния секретар Джон Кери, който се напи на Слънчев бряг и буйства там преди няколко дни, та дори нападна и полицаите, дошли да го озаптят? Днес.бг писаха за инцидента. Е, кой пие повече?

97

Анонимен

преди 8 години

*** ще ме попикаят от хумор....значи не ходили на Луната хамериканците вече защото са я ОПОЗНАЛИ от тия мисии на Аполо, но на Марс трябвало да отидат, защото на тази планета има нещо значимо различно от скали и пясък. Ай ссссстига бееее!!!!

96

Мунчо

преди 8 години

До 127Изключително глупав коментар от очевидно глупав и некомпетентен човек. ПОНЕ ТОВА ЗАПОМНИ: ДО ДНЕС 7 ОКТОМВРИ 2015 Г НИТО ЕДНА СОНДА НА НИТО ЕДНА ДЪРЖАВА НЕ Е ИЗЛИТАЛА ОТ ПЛАНЕТАТА НА КОЯТО Е СПУСНАТА И НЕ СЕ Е ВРЪЩАЛА ОБРАТНО. Все едно да приземиш на Земята космически кораб-капсула и да искаш той сам да се издигне (като барон Мюнхаузен дърпайки се за косата с едната ръка) и да полети отново на орбита. Виж от Луната русите са връщали сонди с вещество. Сега разбра ли каква глупост написа?