12

Анонимен

преди 8 години

По едно време се говореше да се слагат камери и да се показав публично как се брои....чушки.Безброй чували се изпват пред комисията отворени, без застъпни;и, без протокол, без да е ясно откъде са бюлетините - и тя ги приема. резултатите от ОИК до ЦИК се вписват с молив, за да може полицията да ги изтрива и да вписва други резултати. Безобразие.

11

Анонимен

преди 8 години

Не виждам кой ще мечтае за победа, когато Герб манипулират резултатите с повече от 10 процента. Това значи масово да се гласува за РБ до последния човек, за да не станат те в София. Нали знаеш как байГаньо прави избори?

10

Анонимен

преди 8 години

Аз от тоз досега не съм чул какво ще направи за града, но за сметка на това цитатите (очевидно писани на друго място) са все по адрес на настоящия. Не харесвам Фандъкова и начина, по който работи (със същите пари можеше да се свърши доста повече работа), но не виждам реален кандидат срещу нея. Сякаш са се наговорили всичките кой къде ще е..

9

Анонимен

преди 8 години

Хората отиват на избори за победа, а БСП и Мирчев си мечтаят за втори тур

8

Анонимен

преди 8 години

По добре да си мълчи и да не коментира никакви проценти. Че по-малко резил ще бере след изборите.

7

Muncho

преди 8 години

Karja..... KKatja......Katjaaaa....

6

Анонимен

преди 8 години

Не го знам от коя партия е този перко но сигурно не е толкова *** да не знае, че Тиквата отдавна е напазарувал тези избори е чака "Поредната, пълна и честна победа". Това което крадоха с Цецко Честния сега влиза в действие. Ето защо е толкова спокоен. Ще има крадене следващите 4 години за което е цялата далавера. А овчия народ докато стои и дреме ще живее все по-бедно.

5

Анонимен

преди 8 години

Тоя шашавия ако събере 5-6 % да почерпи.

4

Malinka

преди 8 години

Успех!Дано да се погрижите за кварталите на София,които са в неравностойно положение!

3

Наско

преди 8 години

Другаря Мирчев да си трае, че както са тръгнали да потъват ***, скоро и субсидия няма да има, демек няма да има и пари за ракията на Миков.

2

Анонимен

преди 8 години

Тоя искам да го гледам какво ще говори след изборите. Или типично по комунистически просто ще се скрие някъде.

1

Ники

преди 8 години

По съвест няма да гласувам за теб злобно ***.