87

Анонимен

преди 8 години

До ПЪЛНИ ТЪПИЗМИ!Днес ги пуснаха от Каспийско море (крилатите ракети) , прелетяха над 1500 , през Иран и Ирак и попаднаха в целите си с точност 3 м.. Вижте феисбук -Минобороны России. КРАСОТАААААА.

86

Анонимен

преди 8 години

До АнонименTова филмче на Мосфилм или на Ленфилм е?Не , това филмче е на ССА / Свободната Сирийска Армия/

85

Анонимен

преди 8 години

Новина за сухопътна операция, на картинката - самолети. Браво днес.

84

ПЪЛНИ ТЪПИЗМИ!

преди 8 години

Крилати ракети имат само САЩ....с ядрени бойни глави!Руснаците имат само балистични ,драги..../може и насочвани ..някак/!!!АКО ИМАХА КРИЛАТИ РАКЕТИ ....защо тогава не ги приложиха в Украйна...??! /от съжаление ли..?/

83

привети с ракети

преди 8 години

Русия изпраща привети, с крилати ракети! От Каспийско море.

82

сириец...

преди 8 години

...и аз бих го захапал ,бе...а , Асад ще го изям с парцалите...

81

АМИ ДААААААА....

преди 8 години

....ДА СИ СЛОЖИМЕ БУРКИТЕ И ДА ВИКАМЕ , ДА ДОЙДАТ ГРУЗИНЦИТЕ И ЧЕЧЕНЦИТЕ НА ***!А, може и Хизбула да дойдат да ни "освобождават"....ха,ха,хаааааааВече знаят пътя към Бургас --НАЛИ ТАМ ВЗРИВИХА РЕЙСА ...!ТЕ --Хизбула , били съюзници на Путин ...пък ние да не сетим , кой стои зад АТЕНТАТА В БУРГАС...!ВЕЧЕ Е ЯСНО---КОЙ Е ИСКАЛ "ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ" С ТОЯ АТЕНТАТ....и СВАЛЯНЕТО НА ГЕРБ ОТ ВЛАСТ!!!

80

Анонимен

преди 8 години

Снимката кърти))), поне и бомбите да бяха пастирали)))Ройтерс при това))))()(((

79

Анонимен

преди 8 години

"Сирийската армия предприе сухопътна операция"----НЕМА ЛАБАВО ... (Т. Живков)

78

до 101

преди 8 години

Американската мишка се скри в дупката си от страх.

77

Анонимен

преди 8 години

Много ми е интересно тези хора, обладани от примитивно русофобство на чия страна са в този конфликт - на страната на ИД и въоръжените ислямисти или на светския, макар и автократичен режим на Асад. Да не забравят обаче онзи клип с "умерения Бунтовник" , който яде сирийски войник на живо. А да, и да обяснят на *** и ушанките, та белким разберат, като какво е това 'законна опозиция" в Сирия. /очакван отговор- Донбас , ама има разликааааа:)/

76

Анонимен

преди 8 години

НАТО нали твърдяха че без наземна операция руснаците нямало да се справят!Май вече имаме и наземна операция и като чели руснаците са напът да се справят :)

75

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 103Как на коя страна е България ...на губещата ...както винаги...,

74

Румбо

преди 8 години

За сега всичко върви по руския план.Първо казаха че с Асад трябва да се преговаря-не ги послушаха(от Запада)!После казаха,че когато Асад започне да печели,преговорите ще се задвижат-пак не повярваха!Сега,когато Русия започна въздушни удари,а Асад (и съюзниците)-наземно настъпление,от Запад се чу страхотно квичене!Ами хората ги предупредиха и предложиха решения,защо не им обърнаха внимание???Високомерието се наказва лошо!Сега щат не щат ще се наложи да приемат Асад и то от по лоша позиция!

73

Анонимен

преди 8 години

Господа руски мишки не бързайте да се радвате всичко ще завърши много зле за вас.

72

Не е коректно

преди 8 години

Уважаеми руснаци, не е коректно да съсипвате американска инвестиция в терористи и ислямисти. Всеки долар е спечелен с честен еврейски труд. Обучиха бандити, въоръжиха ги и сега инвестицията отива на вятъра. Не ми е ясно на какво са ги научили американците, след като самите янки са неграмотни военно. Вярвам че Путин ще се извини на инвеститорите. Не е хубаво така. Хората не смеят вече на сватба да отидат или в болница. Това са много големи военни обекти. Стреляйте по-внимателно и по вежливо.

71

Анонимен

преди 8 години

Ето по този начин трябваше запада да подкрепи Русия и в Украйна, а не да се прави преврат за законното правителство.

70

Анонимен

преди 8 години

Правдата възтържествува. Да живее Христянството и добрите хора ...доли ЦРУ и *** американски

69

TACC

преди 8 години

"Лиуа Сукур ал Джабал" действа в райони в западна и северна Сирия, където бяха извършени много от руските въздушни удари и където "Ислямска държава", обявената от Москва мишена на операцията, няма значимо присъствие, отбелязва агенция Ройтерс. "Лиуа Сукур ал Джабал" се сражава също срещу ИД, опитвайки се да попречи на опитите й да превземе райони северно от Алепо близо до турската граница.

68

..за 91...

преди 8 години

Русия ,Иран и Хизбула ...налиииии...ха,ха,хаааааааааааЕто ги "новите диспечери"!!!!!За петрола --не съм сигурен...ама за "бомбените терористични атаки"......ПЪЛНА ОСИГУРАЦИЯ!!!