122

Карам с 200

преди 8 години

А нещо относно тези 16 бойни хеликоптера? Те би трябвало да са тези, които удрят по високоманеврените техникъли на ИД.

121

Анонимен

преди 8 години

neka da se izgradi krepost v siria ,ne kato v bg razgraden dvor ot prodajnici niamate i edin samolet tank oradie daje i armia kato horata ,za raketi da ne govorim ....

120

Одобряващ

преди 8 години

Само така ще се научат "демократизаторите" да престанат да прекрояват света по свое желание и усмотрение, да свалят неудобните им правителства и да смучат чуждите ресурси!

119

пешо

преди 8 години

бухайте, бухайте коментари да си заработвате рублите и тичайте после да ги обменяте в стотинки докато не е паднал още курса. откак путин изпрати войски башар асад изведнъж го превърнахте в ангел. законно правителство било. законно е, стига да приемате диктатурата и избиването на идеологическите противници и обгазяването на протестиращи за законно. но вие се кланяте на путин и ссср, разбира се, че го смятате за законно... ***.

118

НФБ

преди 8 години

До АнонименЕдинствено Русия е поканена от законното правителство...сащ са нежелани. ..сащ се явяват агресор...Да отворим западни и американски публикации за Башар преди 5 г. ..защо тогава не бе третиран като диктатор...ИМАЛИ ДЕМОКРАЦИЯ В САУДИТСКА АРАБИЯ. .КАТАР...ОМАН...И ЗАЩО САЩ НЕ ВЪОРЪЖАВА ТАМ ОПОЗИЦИЯ. .СТИГА МАНИПУЛАЦИЯ И ДВОЙНИ СТАНДАРТИ. ..

117

Анонимен

преди 8 години

"Освен това руснаците и сирийците не са толкова прецизни по отношение на страничните поражения, докато от западна страна голяма част от разузнаването цели да се прецени рискът и да се откаже мисия, ако той е твърде голям, обяснява той."Мисията която запада и Сащ прецениха,не отказаха и извършиха: болницата в Кундуз!Останалото е да хвърлим тонове кал по Русия и Асад.

116

Анонимен

преди 8 години

"докато от западна страна голяма част от разузнаването цели да се прецени рискът и да се откаже мисия, ако той е твърде голям, обяснява той."много прецизни, миналата седмица бомбардираха болница в Афганистан.

115

Анонимен

преди 8 години

На сирийският глиcт Асад дните му са преброени. Путин ще го спаси колкото успя да спаси Янукович. В най-добрият случай ще си го вземе в Москва, в по-лошият случай ще го линчуват в Дамаск.

114

Анонимен

преди 8 години

След години в учебниците по история ще пише за Путин с златни букви....и за нашия президент ще пише ама в учебника по биология..раздел женска полова система...в бутаническия раздел пък ще споменават премиера ни...

113

хахаха

преди 8 години

"Западняците и израелците са прогонени от сирийското небе"........ами нормално, то си е сирийско, не е нито американско, нито израелско, нито на НАТО........що реват като делиормански мечки , а ? щото им го туриха мощно в посраните дупенца !

112

Иван

преди 8 години

я важная новость дня совершенно неожиданный удар, который Россия нанесла по позициям "Исламского государства" при помощи высокоточных крылатых ракет. Причем здесь Россия использовала все преимущества своей огромной территории. Ракеты были выпущены с военных кораблей, находящихся в Каспийском море. То есть, примерно за полторы тысячи километров до целей в Сирии, которые были успешно поражены. Это было первое в истории России боевое, а не учебное применение крылатых ракет. Корреспондент "Вестей" Андрей Григорьев в этот момент находился на борту одного из кораблей.

111

Анонимен

преди 8 години

МНОГО СА ЯЗДЕНИТЕ ОТ ВАВИЛОНСКАТА БЛУДНИЦА,ВЪРШЕЩИ СРАМНИТЕ И ДЕЛА И БЛУДСТВАЩИ С НЕЯ,НЯМА ЗАПАД ИЗТОК,ИМА САМО ХОРА СЛУЖЕЩИ НА ЛЪЖАТА И АНТИХРИСТА И ХОРА КОИТО НЕ МУ СЕ КЛАНЯТ.

110

Анонимен

преди 8 години

ЗАД КОНСПИРАЦИЯТА ЗА РАЗРУШЕНИЕ НА СИРИЯ И ОСТАНАЛИТЕ СПОРЕД САТАНИСТКИЯ ПЛАН ЙИНОН СТОИ ФАЛШИФИКАТА "ИЗРАЕЛ"ЧИЯТО КРАЙНА ЦЕЛ Е ОКУПАЦИЯ НА ЙЕРУСАЛИМ,ХРАМА И АНТИХРИСТА,КОЙТО ДА ПОДЧИНИ ЦЯЛ СВЯТ ДОКАТО ИСУС ГО ХВЪРЛИ В ЕЗЕРОТО ОТ ОГЪН СЪС СЛУГИТЕ ИМ. https://youtube/watch?v=YHGZd2Kuvrg, 7for70.net/en/?topic=sevenlaws&id=10

109

Анонимен

преди 8 години

..."израелците"прогонени?Заради тези ционистки сатани става всичко в Сирия!Колко кръв още ще тече на реки заради тези сатани,едва сега започва май,като се има предвид сатанисткия план на Одед Йинон с идеята още от Херцел и кабалистичните ноахайдистки закони за обезглавяване на всеки,който признае истинския Господ Месия Исус.Статията показва де факто терористичните "израелски"бомбардировки над суверенна Сиря базирано на веруюто им-ЛЪЖАТА.

108

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 231Ами те вече я свършиха Източниците дето ползваш май не са достоверни. Малко са ти промили мозъчето. Не ставай папагал!'

107

Анонимен

преди 8 години

"Освен това руснаците и сирийците не са толкова прецизни"- щото нямат уцелена и една болница ли :)

106

Румбо

преди 8 години

"Умните и красивите" от Запада не постигнаха нищо през тези години!Сега е ред на "грозните и глупавите" да свършат работата.

105

Аспарух

преди 8 години

Отново двойният аршин на същите наглици.Извършели били 2500 удара по позициите на ИД.Дрън,дрън прах в очите на хората.Ама хората не са вече толкова заблудени,разбират от къде идва злото.

104

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Парадокс... - за 25 години една уж "империя"... - рухва два пъти...

103

куру

преди 8 години

Целта на СССР е Социалистическа Република Сирия.