192

seira

преди 8 години

"ДРУГАРЯТ" ЛЕВАШОВ НЕ Е НА 100% ПРАВ!РУСИЯ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ АЛТЕРНАТИВА ЗА СТРАНИТЕ ОТ ЕВРОПА!АЛТЕРНАТИВАТА Е:СИЛЕН И НЕЗАВИСИМ ЕВРАЗИЙСКИ СЪЮЗ, ВКЛЮЧВАЩ СЕГАШНИЯ ЕС И РУСИЯ "ОТ АТЛАНТИКА ДО ВЛАДИВОСТОК", ОСНОВАН НА ПРИНЦИПА НА СУВЕРЕНИТЕТА НА ОТДЕЛНИТЕ НАЦИОНАЛНИ ДЪРЖАВИ, НА КОНФЕДЕРАЦИЯТА!МОЩТА НА ЗАПАДНИТЕ ТЕХНОЛОГИИ, СЪЧЕТАНА С РЕСУРСИТЕ НА РУСИЯ И СТРАНИТЕ ОТ ОНД, ОБЕДИНЕНИ ОТ МОРАЛА И КУЛТУРАТА НА ИЗТОЧНОЕВРОПЕЙЦИТЕ - ТОВА Е "РАКЕТАТА", КОЯТО ЩЕ ИЗСТРЕЛЯ СВЕТА В ХХ-ВИ ВЕК!!!

191

брей

преди 8 години

България няма да поиска да е под крилото на Русия, но съм сигурен, че не желае да има нещо общо със западноевропейката "демокрация", която срина иконокиката и и подкрепя украинци, палещи живи хора и сирийски опозиционери, канибалстващи пред камера."" Сринаха я разни комунисти, с генералната подкрепа на продажният и лаком БЪЛГАРИН...който не се научи да си плаща, да не дава подкупи, ракия и агнета... мисли само каква измама и мизерия да сътвори, за да мине тънкана, трае си и се чеше по...

190

брей

преди 8 години

Никви крила, никви лади, москвичи... никви такива извращения!!!

189

Анонимен

преди 8 години

Няма съюз в който България да е била и да не се е разпаднал!

188

Анонимен

преди 8 години

Интересното е че се споменават само.. Гърция ,. Унгария .и . България явно мераците на ссср са най вече към тези държави . Много нагла интрига

187

detelina

преди 8 години

SS,прав си,уцелил е ситуацията Ивашов.Затова на изборите този елит-аут от властта.И понеже няма да стане лесно,сега на местните избори да гласуваме за КАНДИДАТИТЕ на тези партии,които са за сваляне на санкциите срещу Русия.Този елит има политически цели,и не му дреме за икономическите-бизнеса и загубите.Пример,вижте назначените от президента кандидати Ф.Димитров и юристката с какви имоти и пари декларират,че притежават.Елит са!

186

SS

преди 8 години

Според Ивашов през последните десетилетия в Европа се е сформирала американска колона, която щяла да подкрепя САЩ при всички обстоятелства. Експертът смята, че тук влизат Полша, прибалтийските страни, а вече и България. Елитът на тези държави е изцяло зависим от САЩ.Хайде сега кажете , че човека не е уцелил точната ситоация в България.И друг интересен факт е , че когато дойдак *** на власт и веднага от европа спират финансирането после идва бойко и о чудо всичко тръгва на ново.

185

Румбо

преди 8 години

Е точно това или САЩ,или Русия скапва пейзажа в Европа!Това не е алтернатива,това е липса на такава!ЕС трябва да е напълно самостоятелен играч,със собствена политика за всичко.Унизителната зависимост от Америка тотално проваля възможността за изграждане на силна и самостоятелна Европа....

184

Анонимен

преди 8 години

Не. Но е напълно възмойно 40 милиона поляци, 15ина милиона чехи и словаци, 12 милиона църб, черногорци и хървати, милиона българаи и македонци и особено 50 милиона украинци да сложат заедно един голям и четвъртит и на изток и на запад.....

183

Атлантик

преди 8 години

От кога руският ботуш започна да се нарича крило?Това си е ботуш,за който е научно доказано,че където стъпи трева не никне.Красноречив пример - съветската колония България!

182

Austin Powers

преди 8 години

Русия е в положението на Германия след загубата на Първата Световна война. Упадък, последван от възхода на диктатор обещаващ възвръщане на старата слава на империята. Ако историята е някакъв знак, знаем как ще завърши съдбата на Вова Путин.

181

Анонимен

преди 8 години

То понеже бъдещето е в русия и китай, затова в Европа и Америка е пълно с руснаци и китайци. Не съм чул някой да е хукнал за русия или китай.

180

dp

преди 8 години

Бе това умствено изостаналите руски агитатори (с кой акъл ви плащат за ТИЯ селении дето пишете) отде ви хрумват всичките дебилия бе.ЕС бил пътник, бъдещето били Китай и Русия (що забрави за Северна Корея и Иран бе айнщайне дето си сътворил тая мъдрост...).Поне да ви стигаше акъл да се придържате само към цъкане/опресняване през TOR вместода правите мечешка услуга на господаря си съчинявайки текстове които се очаква дапроагитират някого.... То по-добре, че ги пишете де.

179

Анонимен

преди 8 години

Какво крило на русия бе тиквеници, те самите не могат да се оправят. В БГ сме с по-добър стандарт на живот от пияните мужици.

178

Анонимен

преди 8 години

Няма за кога да поискат. ЕС е пътник.

177

Анонимен

преди 8 години

Ще поиска ли Източна Европа обратно под крилото на Русия?Ще поиска когато цъфнат налъмите на Маломерко Маломеркович Путин.

176

Анонимен

преди 8 години

утре ще сте арабска провинция, днес в Южна България православния християнин стана малцинство, християнските деца не се раждат, а българите ли? Българите дори и да ги има те ще бъдат толкова мнозинство в държавата си, колкото са мнозинство индианците в САЩ. Всичко това благодарение на РУСОФОБИТЕ, които продадоха държавата с населението й. Само дето православните християни са недолюбвани от САЩ. Да ви е честито унищожението...

175

Одисей 1

преди 8 години

хахахахахаахах наистина рашистите все повече изкрейзват Този е луд

174

Анонимен

преди 8 години

Да.

173

Анонимен

преди 8 години

По-*** пропаганда само КГБ ченгета могат да сътворят. Халюционации !