88

Анонимен

преди 8 години

i kvo i kafe li da ne piat ...ai stiga s tia prostotii ne obicham policai no i te sa hora....

87

Анонимен

преди 8 години

До АнонименЗащото е имал благоразумието след това да пресече на пешеходна пътека.

86

Анонимен

преди 8 години

След ТАКЪВ уморителен труд този милиционер го очаква заслужена пенсия на 45 години!Нали е на работа,защо виси по кафенетата?

85

възмутен

преди 8 години

Това е в резултат от реформите и мерките които наскоро МВР набеляза и правителството ги прие .

84

местен

преди 8 години

аз пък живея на същата улица малко по към славейков. там знака е забранено паркирането и престоя. не спирам пред входа разбира се, ама като ми докараха дивана миналата година, или като правих ремонт че покрива течеше, понякога се налага да се спре точно там. нямам предвид някой да спре да си купи цигарки от клекшопа. Освен това стесниха платното точно преди Славейков и сега когато зареждат BILA познайте дали Раковски не става с една единствена лента - 3 ленти общо - таксита камиони паркират непр

83

Анонимен

преди 8 години

Що се заяждате с чевека? С тежък труд и пот на челото чака ранната си пенсия и полагащата му се шапка пари

82

Анонимен

преди 8 години

На този Ивайло как не са му натресли някоя измислена глоба, задето нарушава рахатлъка на КАТ?!

81

жан

преди 8 години

До Анониментам полицията служи много добре, но не и на народа

80

тАМ

преди 8 години

До Къде е новината?Новината е там, че някой го е описал и го е публикувал. За разлика от останалите 99.999999% от населението, които чакате промяната да падне от небето. Казвам "Чакате", защото и аз съм от "лудите", които се борят с вятърни мелници. И от време на време успявам, дори в такъв сбъркан град като София.

79

Анонимен

преди 8 години

При такива провинения и явно неизпълнение на задълженията е задължително дисциплинарно уволнение на безхаберника. Такъв полицай е вреден за обществото и за МВР.

78

бакшиш

преди 8 години

и кво от това като го заобикалят... това си е досадно но пък ставаш по добър шофьор защото си е сложна маневра... ем човека че си свърши работата ем другите шофьори които използват колите само и само за да отиват на работа и да се връщат ще получат малко тренинг ... голема работа че го заобикалят..

77

ksarax

преди 8 години

Това с аварийките все да става доста досадна практика. Всеки си мисли, че пусне ли ги и никой нищо не може да му каже

76

Чиновник

преди 8 години

Мен повече ме интересува дамата с бялата пола на първата снимка.

75

Къде е новината?

преди 8 години

Къде е новината в случая? От години виждаме това, което този възмутен гражданин чак сега е забелязъл. От години виждаме как се правят нарушение пред очите на служителите на КАТ, а те обикновено се обръщат, уж не ги виждат. То затова има толкова много нарушения и катастрофи в България, защото КАТ не "вижда" нарушенията.

74

Анонимен

преди 8 години

Тия полицай всичките са национални предатели. Не само в парламента ами и тия да си ходят, защото са корумпирани

73

Бобчо

преди 8 години

Преди два дни пътувах и на едно място извън града виждам толупи от КАТ чакат на пусия. По новия закон обаче са задължени да сложат табела, която показва, че следва зона в която ще се засича за скорост. Интересно обаче табелата беше сложена наобратно, т.е. водачите ще видят гърба на табелата. Ходи обяснявай после ко праим....

72

гражданка

преди 8 години

Където и да идеш сутрин-в пощата, общината, поликлиниката, болницата- първо са кафетата и цигарите, а после работата.Аз съм на работа в 7.00ч.Ставам в 5.30-тоалет, кафе, обличане, гримиране,пътуване и в 7 съм активна и готова да се заема със задълженията си.А българина смята, че сутрешното събуждане е част от работния процес.

71

77777

преди 8 години

"Ефективността на наказанието се измерва не със строгостта му, а с неизбежността от прилагането му"**Това прочетох днес някъде из мрежата и ми хареса, защото е вярно и не е като дивотиите на КАТ за все по-строги наказания.

70

Анонимен

преди 8 години

До Ангелин до 86В САЩ думата "полиция" кара всички да замръзнат, а тук няма грам респект. Защото не са си го извоювали, защото са комплексари на по няколко стотин лева заплата и сигурно пенсиониране. Какво ше му е на пича да си пие кафе по цял ден. Тук винаги е имало наши и ваши, а в САЩ за полицая е чест и гордост да ти си свърши работата, откаже на подкуп или арестува за най-дребното. Там наистина пазат и служат на народа!

69

Анонимен

преди 8 години

Когато нещо не работи (КАТ), то или се ремонтира(да, бе да) или се подменя. В случая КАТ е за подмяна с друг работещ орган, в който няма място за служители на сегашният КАТ, иначе все така ще ги гледаме как си пият кафето, а пред тях се извършват нарушение, след нарушение.