18

Анонимен

преди 8 години

Аз имам реален 42 годишен стаж, но не ми се работи повече.Защо поради възраст ако трябва да се пенсионирам 1 година по рано ще ми отнемат 4,8% до края-защо-обоснови се Калфин?

17

Анонимен

преди 8 години

Аз пък мислех, че коледните надбавки зависят от местоположението на онези 16 милиарда дълг, изтеглени от правителството на огнебореца.

16

Doroteja ot vsnschno

преди 8 години

Toja Masen komunaga da se Maha kato besche Minister vanschno sasipa kadrite tosi donosnik. Komunaga s Andrei karaslavov sa masnizite na bkp jivkov Sekretarkata na kalvin veseto gorkata se rasbolala ot nego besche mu lubovniza 6tesche da ja praschta v rim Diplomat s tja besche Sekt i na Bokuva vse komunjagi

15

KKK

преди 8 години

Защо трябва да има добавки при положение че НОИ е с около 2млрд. дефицит всяка година ? ... а сетих се, зада си купита малко гласове.... иначе да го беше казал това след месец.

14

ввв

преди 8 години

Трай,коньо за зелена трева! Справедливост в България? Никога! Дано по-често управниците да имат повод черно да носят!!!

13

Анонимен

преди 8 години

"Справедливо ли е тези, които са внасяли осигуровки да получават същите пенсии като тези, които не са?!"По-долу пък някой от коментаторите повдига въпроса за 15-те год. стаж в МВР и пенсионирането с 20 заплати.А какво да кажем за солидния процент търтеи в БАН? Там връзкарите се хабилитират навреме, което дава право и на жените да "работят" до 65 г., а после, със съгласието на директора да увеличат престоя си В БАН до 68 и дори до 70 г.Как мислите, те защо не щат да се пенсионират?

12

123

преди 8 години

Нещастни драскачи.

11

Подкрепям №8 !!!

преди 8 години

И моля, управляващите да не се крият зад обобщени данни!860 000 деца получавали детски надбавки. Добре, ами я ни кажете тогава:!/ Колко от тях са деца на хора, които никога не са работили, а са второ или трето поколение, живееща на социални помощи?2/ Колко от тези деца получават само официално обявената сума за детски надбавки и колко са онези, които получават почти двойно, защо били от онова малцинство?Та да видим кой излапва онзи половин милиард лева, даван от бюджета за детски надбавки!

10

Анонимен

преди 8 години

"Има едно плавно нарастване на възрастта в следващите 20 години, докато стигне до 65 години.Това надали ще се усети" Ако си в министерско кресло, със сигурност няма да се усети. А как ще се чувства един 65 годишен шофьор или продавачка, пък дори и счетоводител, защото там пък психическото напрежение е голямо? И дали в частния сектор някой ще иска работник на такава възраст, което автоматично оставя тези хора без работа и в резултат - на социална пенсия...

9

До Hinsehen

преди 8 години

Е АБВ с кой е - в коалиция с всички, а зад гърба на хората пък всичките там са заедно, ай стига циркове

8

Анонимен

преди 8 години

"Около 860 000 деца получават детски добавки, това са около 70% от децата в България и за това отива значителен ресурс. Ако с него решим всяко дете да получава, това означава да бъдат по-ниски детските добавки, а не мисля, че има логика в това" Прав си, не трябва всяко дете да получава, а само децата на тези, които работят и внасят нещо в бюджета! За целта в белите държави има т.нар.семейно подоходно облагане - освобождава от част или целия ДОД /да не се бърка с ДОО/, в зависимост от броя деца.

7

Hinsehen

преди 8 години

Миле, той с абв бре, момък. ;)

6

Бай Миле

преди 8 години

Калфа, вземи се махай ти и цялото ви там обкръжение/бсп, гроб, дпс, рб.../!!!!!!

5

Анонимен

преди 8 години

МВР с техните 20 заплати и над 1 милиард да се вземат се ги поорежат малко....

4

Ууууууу

преди 8 години

Бе!

3

Анонимен

преди 8 години

въпросът не е на черно или на бяло, а в това че едва сега след 25 години достигнахме стандарта от 89 година..... .

2

Анонимен

преди 8 години

Другарю Калфин, според вас един милиционер или военен първа категория труд, който се пенсионира след 15 години работа ще взима най-ниската заплата. Това не е вярно, Вие май все още се калфа, а не професионалист или ни лъжете!

1

Анонимен

преди 8 години

Ами вземете от Министерство на правосъдието - нали там имат излишък, който мислят ПАК да си го самораздадат!