14

Анонимен

преди 8 години

Напусни ако имаш съест нямаш опит морал дисциплина какво разбираш от разузнаване бе *** купанкаджия ако си кадърен намер си работа навън стига сте съсипеали тая държава бе некадърници

13

9867

преди 8 години

До Анонимен 9Да кажеш , че наш *** е възпитан президент е все едно да кажеш, че Обама е бял по цвят на кожата. За мен фашисти са президентите на САЩ , заащото се стремят към световно господство чрез стотици военни бази по цял свят. Америка извършва държавни преврати в десетки страни по света чрез платени *** като теб. Как наш *** ще поздрави Путин като от Вашингтон ще му ударят един шамар зад врата както го направи Б.Б.?

12

Ред арми

преди 8 години

А защо не наложи вето на закона за народната просвета и финансирането на частните училища и детски градини

11

Анонимен

преди 8 години

ГЕРБ подкрепиха, РБ се разсърдиха, Боко каза, че Плевнелиев ще наложи вето и поправката ще падне на трето четен. За съжаление България няма президент. Вместо това има евтина ***.

10

Анонимен

преди 8 години

Сега трябва парламента да го гласува пак, за да бъде цирка пълен.

9

Анонимен

преди 8 години

Не му завиждам на президента...с голи гърди на руската амбразура!

8

Анонимен

преди 8 години

Е гати колко *** се изказват в коментарите.

7

Георги

преди 8 години

Искам да напомня на избрания с измама неуважаван "президент" ,че днес може да поздрави за рожденния му ден Врадимир Путин, но за това се изисква достойнство , интелект и умни съветници. Щом като богата Швеция може да приеме само 1000 бежанци , а в бедна България са десетки хиляди и за мистър"Бийн " това не е заплаха за националната сигурност не знам що за *** ни " управляват". Този и други като него са днешния поп Кръстьо. Ботев и Левски могат да обърнат в гробовете си.

6

Анонимен

преди 8 години

Това обаче няма да стане заради конкретна личност, а заради стесняването на кръга от хора, които биха могли да заемат длъжността директор на служба "Военна информация"Ами да... Има ли някой, който се заблуждава, че всичко се прави заради конкретна личност?Просто демокрация - следващия път, на тази длъжност може да назначат чистачката.То горе - долу на този принцип Плевнелиев назначи министъра на отбраната да бъде човек, който е служил трудовак и е карикатура за военен.

5

Анонимен

преди 8 години

Какво има да се чудите - Борисов каза, Плевела изпълнява. АКо беше станало обратното току-виж някой си помислил, че е независим.

4

Анонимен

преди 8 години

След като мутрата му нареди президента ще помисли и ще наложи вето!!!Все още ББ не е казал какви да са мотивите затова куклата на конци изчаква с тях

3

Анонимен

преди 8 години

Е как няма да има вето върху изисквания за професионалисти в държавата на Калинките!?

2

Анонимен

преди 8 години

Пълна пародия

1

Анонимен

преди 8 години

ДА ДА.Ветото, е защото така са му казали, от няколко дни се чака без абсолютно никакво съмнение в крайният резултат. А като си измислят причини да оправдаят това което "трябва" да се случи, стават още по смешни и жалки.Въобще поведение на безгръбначно същество, можеше да изчака някои посланик също да изрази мнение и тогава да се вземе решение.СРАМ !!!