38

SDA

преди 8 години

етеИнтересно кой е прекият виновник за това, трябва да си голям некадърник да не можеш да различаваш целите за обстрел..Питаме се каква е подготовката на американците, извършили бомбардировката, защото неограниченото финансиране за военни нужди НЕ Е ГАРАНЦИЯ за качеството на услугата.След като амер.войска допуска гейове даже на ръководни постове -началника на кабинета на военния министър Аштън К., питането е излишно!Да се разчита на минала слава и агресивна военна политика е губеща позиция!

37

Наблюдател

преди 8 години

И тези като католиците - Изповядват се и вече са "чисто нови"! Да се готви следващата.....

36

Анонимен

преди 8 години

На Дявола всичко му е простено!А всъщност какво стана със самолета в украйна, или и на слугите на Дявола също им е простено!

35

Пентагона

преди 8 години

Значи исляма е такава религия ,че на практика всички ислямисти са терористи.Ако си дете на ислямисти ,то какво бъдеще те чака ,освен да си терорист? И да,ако руската авиация затрие едно село заради един терорист освен медиен шум няма да има американска реакция.

34

Анонимен

преди 8 години

Съболезнованията и признанията може да си ги сложат на едно специално място! И се отнася до всички, били те американци, руснаци, европейци и т.н.!След такава беля е редно някой, стоящ достатъчно високо в йерархията и държавната администрация да го отнесе и да си понесе последиците. И да не е пилотът, на него му стига и истината. А те да са по-различни от почетно пенсиониране или "усмивка пред строя".За съжаление, това си остава лично мнение и както добре знаем, се случва само по филмите.

33

Анонимен

преди 8 години

До Пентагона Следователно ако руснаците затрият някое село в Сирия защото там е имало терорист -значи е напълно законно и допустимо . Така ли е ???

32

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 44Добре ли плащат от Америка за България за да пишеш толкова глупости. Бомбардировката на болницата е съвсем ЦЕЛЕНАСОЧЕНО. Да война е. От болницата НИКОЙ не е стрелял . Там не е имало войници на НАТО. Сравнително близко е имало афганистански войници. Чети малко повече а не повтаряй опорни точки.

31

до45

преди 8 години

Аз съм със светлинни години преди теб в познанието за душа,сърце,разум! Ще те светна,като ти кажа да седнеш да четеш и да се образоваш и тогава да си даваш коментара.

30

отговор на оня от др

преди 8 години

Ами кани папата в Конгреса си -например.А не строи джамии с Ердоган .

29

Анонимен

преди 8 години

"Министър Картър: Когато правим грешки, си ги признаваме!"Като е почнал да си признава - айде и за десетките сватби и пазари и училища по целия азиатски регион!

28

Анонимен

преди 8 години

До чрд"Америка ще се оправи един ден ,защото има здрави сили и християнско мислене"Я си пий ни хапчетата и после помисли малко, а след това обясни кое точно е християнскотто мислене?Или си от друга планета?!?

27

до41

преди 8 години

Ха,ха,ха не познаваш човешката душа ха,ха,ха!! Не знаеш,че светлината е вече в хорските души и сърца ха,ха,ха! За това в момента е хаос по света.Светлината прониква бавно но сигурно и библията ще ти го намекне ,макар,че аз съм по-разумен отколкото религиозен ха,ха,ха

26

Пентагона

преди 8 години

А ако в болницата е имало терорист ?Това променя нещата ,май .

25

Анонимен

преди 8 години

Де бе .Те цяла държава съсипаха,следствие на което там загинаха 1 милион души и какво. Извиниха се хората, в Ирак не е имало химическо оръжие.Подвели са ги . Та сега за двадесетина души въпрос правите.

24

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен До циникаЯвно ти пишеш глупости. Преди да пишеш чети малко повече. Болницата е бомбардирана 50 минути след като толкова държиш на точността. Но това не прави престъплението по малко гадно.Самите американци до момента лансират три версии ,но това е друг разговор. Да не отваряме дума колко сватби разстреляха.

23

Анонимен

преди 8 години

US генерал: Американският удар по болницата в Кундуз е грешка......Совет Безопасности созвать... Учимся лицемерию у врагов...

22

има опит

преди 8 години

Волен да заминава за Афганистан и да дари от парите на Путин за тая болница.

21

до 32

преди 8 години

Бате,гледай" Анимал планет"там ще си отговориш на много въпроси! Там ще ти се обясни защо,прилепите живеят само на тъмно а не на светло? В момента човечеството е на ниво животински инстинкт.Мисля,че е дошло време да еволюираме в разумни същества.

20

чрд

преди 8 години

Америка ще се оправи един ден ,защото има здрави сили и християнско мислене.Русия си отива в ислямизация ,както и ЕС.Защо .Защото гн Путин тръгна по пътя на европейските мултикултуралисти.Европа рухна 90 те изенно ,когато призна някакъв либерален ислям.Путин направи същото оня ден.Каза,че няговия ислям в Москва ще го пази от излямизма на ИДИЛ.От трънки на глог .

19

Анонимен

преди 8 години

Когато един народ е живял дълги години в тъмнина и след време дойде светлина,той започва да страда и да изпитва болка известно време,докато свикне със светлината,затова се чудиш,кой е по-зле...дали ние или те!!На светло се живее по-комфортно и удобно,защото виждаш ,чувстваш и живееш.Представи си ако живееш в тъмна пещера как ще се чувстваш и представи си ако си на светло сред природата как ще се чувстваш