14

АСДАСДАСД

преди 8 години

сега се джавкате за това кое е по добро и стигнахте до десктоп ОС.... :Д всичко си има приложение .... а за линукс и виндолс .... играйте игри без бъгове на линукс-а ...и работете на прозореца :Д и дветете си имат предимства :)

13

до 12

преди 8 години

Изобщо не бих ги отписал, наистина изостанаха с телефоните, но страшно ми се иска да наваксат бързо и мисля, че имат шанс. Повече големи играчи на пазара означава по-богат избор, по бързо въвеждане на нови технологии и др. благини за крайните потребители.

12

4 ти милиметър

преди 8 години

lililililililililillilililili До 4 ти що ако е с ябълка и си с някаква тяхна OS и си каращ фото jоба , спред шийтса , финал кът про etc. lilililillilililililililililililililililililili

11

Анонимен

преди 8 години

1 млрд PCs - 95% са windowsсрещу1.2 млрд aндроид устройстваНай-после гиганта m$ е на колене!

10

Анонимен

преди 8 години

На хартия лумиите 950 са добри. Остава да разберем и цената за Бг. По предварителната информация, xl ще гони 1500 лева след данъци. Това е доста висока цена за "масовия" пазар. Още повече че телефона не впечатлява с външност. Да видим..

9

Анонимен

преди 8 години

Не бих си купил телефон който няма java

8

pencho

преди 8 години

До 6: Ходи се гръмни, Линукс никога няма да стане читав за десктоп, не му е там силата и никога няма да бъде. Са не ми се пъни да отговаряш, не че ще те чета, *** да не се наакаш, ***. До 8: Така е по дефоулт вероятно, но ако не си с главата отзад и не кликаш некст некст без да четеш, повечето неща могат да се изключат още при инсталацията. А след това могат да се разкарат, особено кортаната и дори OneDrive. Добре върви иначе десятката, има потенциал да бъде най-добрият уин до сега.

7

ДС

преди 8 години

Крайно време беше.

6

Анонимен

преди 8 години

Абе вие поддръжниците на Майкрософт какви телефони ползвате? Да не сте с Майкрософт Мумии? Линукс навлиза все по-масово на пазара и е светлинни години напред по стабилност и възможности (вкл. графика) Дори и най-новия аналог на любимия ви DirectX, базиран на OpenGL се разработва за Линукс. Това, че не можете да си намерите тъпите документи и да си настроите субтитрите в Линукс да не ви излизат на маймуница си е ваш проблем. Най-добрите операционни системи са UNIX базирани и подобни (MAC, Linux).

5

Папата

преди 8 години

Уин телфоните винаги са били най стабилни за работа...

4

До 1

преди 8 години

"Кой се е хванал с майкрософт неже прокопсал"Мдам..и това го казва световния специалист в информационните технологии от Дупница??!! Или перник??За най-голямата компания в света, с пазарен дял от около 90% на операционни системи.Евалла, ***! :)

3

bobi

преди 8 години

До Бил Геймхм, и сигурно коментираш от компютър с уиндоус.. аман от големи разбирачи

2

Бо

преди 8 години

Ще има доста да гонят Android с безплатните приложения!

1

Бил Гей

преди 8 години

Кой се е хванал с майкрософт неже прокопсал.