6

предложение

преди 8 години

Мауриньо трябва да смени отборите .В смисъл вече да не гони олигарси ,мафиоти и крале ,а да заложи на среден *** ,с който да бори гиганти.След Челси му препоръчвам Норич или нещо от тоя род .

5

Анонимен

преди 8 години

Най-некадърния и долен треньор в големите отбори. Радвам се, че най-накрая излиза наяве. След мача с Арсенал да каже, че Диего Коста бил играч на мача.... направо ми се повръща. Да си вземе още 10 такива футболисти и да си направи отбор в 3-та врачанска лига, където му е мястото на този!

4

аман от тия пари

преди 8 години

Позорно е че половината му отбор играе позьорски .И това ясно се видя срещу Саутхямптън .Не Жозе,а Тери ,Оскар и Иванович са за гонене. Аз на мястото на Жозе бих си тръгнал .

3

до 1

преди 8 години

И на мен точно това изречение ми направи впечатление. Дори да оставим настрана повторението, просто изказването е като на първолак. Не обичам да правя подобни забележки, но ми се искаше поне журналистите да имат нкакво прилично ниво на изрзяване. Айде обикновените хора са масово неграмотни, ама ако и журналистите са такива, то това е недопустимо.

2

до 2

преди 8 години

Бъркаш испанския с португалския. Точно Жозе си е.

1

Анонимен

преди 8 години

Хосе Моуриньо се пише - Жосе щеше да бъде ако беше от френски произход!