53

наскоро

преди 8 години

прочетох една книга от въпросният Ю Ньосбе и трябвя да ви кажа, че е доста добър разказвач!!

52

Анонимен

преди 8 години

Споко,Сталоун е още жив и ще победи лошите!

51

съветски трол

преди 8 години

Те руснаците за нищо не са виновни...

50

georg

преди 8 години

"...радикална екологична партия, която спира добива на петрол и газ"...Обама еднолично им спря добива със санкциите с/у Русия. Тук оил и газа е всичко, няма друга индустрия, няма енергетика. От една година е леш в инженеринговите компании, съкращения до последно. Хиляди вече са на соц. помощи. А за ден влизат по 400 " бежанци" и щастливи се нареждат пред банкоматите. Много *** излязоха норгесите, като дойдох тук им се възхищавах, но за кратко.

49

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 54. "Фашистска Русия е възможно най-идиотската държава на света". Погрешно! България е по- напред от всички!

48

Още филми

преди 8 години

А следващия филм ще бъде - Русия и САЩ се бомбят с ядрени ракети. Само че ще е на живо и ще има само един епизод, без повторение.

47

ууу

преди 8 години

Няма да бъдат завладявани. От там ще пламне искрата и трите държавички ще бъдат заличени.Всичко ще бъде в резултат на ескалация на пропагандата. Казали са го още преди 100 години.Аз лично им пожелавам да им дойде акъла в главата, че може ли толкова много хубави блондита да станат "зян".

46

Анонимен

преди 8 години

Не може да тикнеш руската буржоазия в ленинизъм и сталинизъм и после да очакваш нещо добро като резултат! Още оттогава в главите им има само войни, окупации, и водка със сальодка.

45

Анонимен

преди 8 години

Скоро Норвегия наистина ще бъде "окупирана"-от африканци и мюсюлмани.

44

Анонимен

преди 8 години

Скоро и Холивуд ще почне да бълва екшъни на тема Сирия и пак ще промиват мозъците на затъпелите янки как лошите руснаци идат , а някаква героична група тюлени се бори с тях... Гледали сме подобни бълвочи и явно пак ще гледаме. Явно и киното вече е политика

43

Анонимен

преди 8 години

Медийното облъчване работи и чрез сериалите и кино филмите. Запада се опитва да надъха населението си срещу Русия по всякакви начини.Дано да не успеят.

42

Илко

преди 8 години

Ето нещо истинско: 3 деца са били убити в Палестина от Израелската армия

41

я кротко

преди 8 години

До Анонимен#54Що не ти харесва, защото мачка ислямисти от ИД и нацита от Киев? Ти от кои си, или като Росен и за едните и за другете ,в най пародоксална комбинация. Ама какво се чудим , той си беше потомствено *** ,а сега е по свят от папата.

40

СУ-1234

преди 8 години

Поредното стъпало в деградацията на едно западно общество. Но, такива са указанията: населението трябва да бъде манипулирано и опростачавано като начин да бъде държано под контрол.

39

пфффф....

преди 8 години

Холилуд като че ли не прави всяка година такива филми. Чиста реклама , предшестваща слаби сереали .

38

Йово

преди 8 години

Филмът е бъдеща реалност, пред Норвегия стои бъдещият въпрос: Дали да бъдат окупирани от прииждащите ислямисти в бъдещ Европейски халифат или да бъдат окупирани от православните руснаци. За сега реалността е че ислямистите са взели надмощие!

37

Западен глупак

преди 8 години

Май терористите са на свършване и са ского да си плашим народа? Естествено със омразните руснаци!:)

36

Анонимен

преди 8 години

*** работа. Като шефа на нато. Нали и той е норвежец.

35

Анонимен

преди 8 години

Като е реалистичен защо не направят Норвегия филм как Американците мятат касетъчни бомби в Косово?

34

факт

преди 8 години

Акъла на норвежците е колкото на арабелите. Ако не беше газа и петрола, щяха да са умрели от глад.