22

Анонимен

преди 8 години

...СПОНСОРИРАНИ ОТ ЗАПАДА "СМЕНИ НА РЕЖИМИ"... НАЙ-ВЕЧЕ И ВСЯКАКВИ ВОЙСКИ "ОСВОБОДИТЕЛНИ" СРЕЩУ АСАД И САМОТО ИД...БЕЖАНСКИЯ ПОТОК Е РЕЗУЛТАТ .ЕВРОПА СТРАДА А ВИНОВНИКА СИ СТОИ НА ТОПЛО И НАРОДА МУ НЕ СЕ ЧУДИ КЪДЕ ДА ГИ НАСТАНЯВА ТЕЗИ БЕЖАНЦИ КАКВА РАБОТА ХРАНА И ПОДСЛОН ДА ИМ ДАВАТ.ПУТИН ПРАО В ОЧИ ГИ ПОПИТА НА СРЕЩАТА ЗА ЧЛЕНКИ ООН "ПОГЛЕДНЕТЕ КАКВА СТЕ Я ЗАБЪРКАЛИ"

21

антисорос

преди 8 години

И кво сега ***? Да не се закача ИД даже и словом, а главорезите и всякакви мюсулмански *** да продължат да безчинстват като ви продават евтин петрол в замяна?Вий какви същества сте бе? От къде изпълзяхте и кой ви даде власт да съсипете света?

20

Лъжльо Мошеников

преди 8 години

Победителят в сирийския конфликт ще е най-неочакван. Той няма да е нито една от страните които са пряко намесени там сега, или поне не се афишира. Ванга го е предрекла.

19

Сульо

преди 8 години

До едър капитализСкоро си едър ***. Гледай като се събудиш нощем да не са ти отвити краката...

18

Анонимен

преди 8 години

Имам чувство, че сайта е собственост на ислямска държава или на хора от саудитска арабия.

17

ее

преди 8 години

който го е страх от мечки да не ходи в гората,Явно някой не го е страх да подкрепи законното сирийско правителство,А страх е обхванало други

16

Пустиняк

преди 8 години

До СУ-1234 Нека да кажем ясно, че медии с десетилетие опит и изграждане на доверие в себе си от едни доста критични общества, който познават понятието политическа култура, са ти неприятни, защото си *** без никакви познания на чужди езици или пък интереси да ги четеш. Какво четеш ти ми е много интересно. Нищо извън помията, която ти стоварват наште т.н. медии, нали? Седи си, трови се, но не се репчи.

15

Анонимен

преди 8 години

Елче, какви жални и жалки опела си превела този път?

14

до 3

преди 8 години

Изключително болен мозък. СССР. Такова животно отдавна няма. Може би под въздействието на наркотиците биологичният ти часовник е спрял.

13

СУ-1234

преди 8 години

Поредната помия на представители на официалната западна журналистика.Нека д акажем ясно: на BBC, на DW, на CNN и на другите такива гнусни манипулатори - нито секунда доверие.

12

Анонимен

преди 8 години

Гледайте това видео и ще ви стане ясно как САЩ си играе с Европа и целия свят https://youtube/watch?v=D0Gs0X8KBhA&sns=fb

11

Анонимен

преди 8 години

Хихи, егати платената статия :)3 години щатите подкрепяха терористите от ИДИЛ, а вие пишехте "подкрепят демократичната опозиция в Сирия".Но когато дойде и Русия да помага на легитимната власт, веднага има статии колко било опасно чужди сили да се месят :D

10

нн

преди 8 години

Кюрдите са последния народ, който трябва да се освободи от Османското / турско / робство. Стискам им палци. До сега два пъти са правили опити, дано сега стане.

9

нн

преди 8 години

След войната ще има нова държава. Кюрдите от Ирак и Сирия ще я направят. Да му мислят Турция и Иран. Докато се усети Турция, може да ги загуби.

8

Анонимен

преди 8 години

Какво всъщност казва авторката на статията? Оставете ИД да прави каквото си поиска, докато не започне да тропа на вратата ви? Оставете ги да гонят сирийците към Европа?Положението и без това е изпуснато от контрол, дайте ножа не само да опре в кокала, ами и да го пробие? Що за статия?

7

Анонимен

преди 8 години

В менюто да слагат вече пясъчен арабски шейх-специалитет по руски

6

Анонимен

преди 8 години

Руснаците ще го полеят със студена вода тоя пожар и ще си отшуми. За всяко действие има противодействие

5

без скрупули

преди 8 години

На времето нашите дядовци са били интербригадисти и, рискувайки живота си, са се били срещу фашисткия режим на Франко. Защо сега да няма интербригадисти, да се бия срещу ИД и техните съюзници от САЩ?

4

Анонимен

преди 8 години

Много се разбутаха нещата в Близкия изток-шейк стана. Но само руснаците да не пипат.Арабите да скачат срещу турците, които играят двустранна политика-хем съюзници, хем предатели. Днес Ердоган беше в Брюксел да взимат мерки срещу русия, а цялата търговска улица беше затворена, за да може жена му да си пазари дрехи. Представяте ли си колко *** са европейците?

3

Во Нгуен Зиап

преди 8 години

Какво рискуват Сащ в Сирия? Да ги подуят от бой, както във Виетнам!