5

Анонимен

преди 8 години

Явно в бг ще трябва да изчакаме всички манипулирани, филмирани *** от властта и полицията да умрат, че да се стигне до някаква смислена и разумна политика относно лекуваща билка, която и да ползваш само за да се напушиш е по-безвредна от алкохола 114 пъти, според изследвания правени в страни, в които има някакъв развит научен сектор, а не само най-нисша форма на материализъм и краен тъпизъм, според който упорито се мъчите да живеете, и който няма нищо общо с истината и води до негативност :D

4

Легализация

преди 8 години

Повтарям се, но не ви остава мн време да сте ***, процесите се развиват, а марихуаната продължава да си е една лекуваща билка, каквато винаги си е била, от която дори и да се размазваш точно като пристрастен наркоман не можеш да умреш и да искаш, както вече ви е известно няма нито един смъртен случай, а уврежданията след рекреативна употреба са толкова малки, че не могат да се доловят каквито и да е реални изменения, всичко е в графата "може да доведе до"...и в 99% от случаите не води.

3

iha

преди 8 години

аз гледам домати , и не карам никой да ми ги купува насила и субсидия не взимам , мисля догодина зелен боб да сея

2

Анонимен

преди 8 години

Оставете тревата на човека бе.

1

Анонимен

преди 8 години

Всичко е с изследователска цел. Човекът е искал да види целият процес на това което дебне на границата. Да влезе в ролята на хората които го отглеждат и пласират за да им разбере процеса.Ся спънаха човечеца за едното нищо и целият му труд отива на вятъра. :)))