40

Анонимен

преди 8 години

TAKIVA MLADI POLITIZI KATO RADAN SA NEOBHODIMI NA BALGARIA.

39

Анонимен

преди 8 години

хайде на бас, че след две години никой няма да си спомня за недоразумението рб. както никой не помни сдс, бзнс, ндсв....

38

Ади

преди 8 години

Браво бе! Тя го пратила погрешно на колежката в Пресцентъра - а колежката не гледа ли, не чете ли какво разпраща на медиите? Такава няма да я взема дори да обслужва копирната машина! Ама сигурно е "наше момиче"

37

Анонимен

преди 8 години

НЕ ИМ Е ЗА ПЪРВИ ПЪТ. На изборите ни минаха с триковете на Лукавски да гласуваме за тях ужким че са против гропенфюрера.

36

варненец

преди 8 години

Тоз Радан въобще не е евреин , не ! И той като А.Мозер и тя не еврейка ! И на двамата първият им език е немски и вие очаквате от тия политици да защитават българския интерес ? хах хахахах

35

Муто

преди 8 години

И да звездите и да не звездите, човекот си е 10-тократен тризвездник.

34

ВТ

преди 8 години

Добрютрю.

33

Анонимен

преди 8 години

До Край Поредната комунистическа лъжа е, че селата са се обезлюдили заради прехода и виновни са десните. Обезлюдяването на българското село почва от национализирането на земята. Много хора родени 40-те 50 и 60-години (нашите редители) се местят в града още по времето на социализЪма. Това, че бабите и дядовците измряха и селата опустяха е просто природен закон.

32

www

преди 8 години

ненУрмалници

31

Анонимен

преди 8 години

Как ги генерирате автоматично? Той и Бареков сигурно ползва тази функция.

30

Край

преди 8 години

А и друго Радане - разходи се из 5-7 български села да видиш пустите къщи и скелетите на стопанските сгради. Това Радане е огромната вина на СДС и земеделците. Баба ти Мозер вместо с колове да я изгонят орден Стара планина и дадоха. Така се стигна до гадния парадокс - земята ни може да храни 15млн. население а при 7 сега в кофите ровят деца за храна.

29

Край

преди 8 години

Радане Радане, патица в кълчища си. Не е за тебе тая работа политиката - много си интелигентски префинен.

28

Арнолд Шварценегер

преди 8 години

Така става като превеждат на австрийците на немски ! Трябвало е да се превежда на австрийски и тогава няма да има Радански гафове ! Вие австрийски не знаете ли бре ?!

27

Ангел

преди 8 години

"От закоравял Европа изоставена."Абсолютно е прав,останаха само меките.Пълна трагедия!

26

Веселба

преди 8 години

Хехе. Буржоата реформа блок лидер ще опожарява ПиаРи. ПиаРи още транслейтъри.

25

Анонимен

преди 8 години

Бойко се чуди какво да ги прави тия от РБ - такова крадливо племе не е имало досега, изгребаха целия бюджат и дълг взеха 16 милярда и него го откраднаха и още искат ще фалират държавата тиа от РБ

24

Анонимен

преди 8 години

Що не пуснете интервюто на Юрдек Бюреков да се посмеем

23

55

преди 8 години

Всичко е много точно по съдържание- те са буржоа т. е. партия на богаташите,а реформите им са блокарски-в интерес на богатите.Както образованието например,където бедните ще доплащат на частните училища.Сега идва ред и на здравеопазвонето с двата пакета-за бедни и за богати..и т.н.Но кой ги избира?Бедните ***!

22

Анонимен

преди 8 години

Не видях за грешки. Почнете от президента, парламетна, премиера, министрите... Какво очаквате от Радан и организацията му?

21

Геле

преди 8 години

Типични бръщолевения в адвокатски стил - преливане от пусто в празно - нал - все пак си е адвокат момчето...А там само празни брътвежи...