18

Анонимен

преди 8 години

БЪЛГАРСКА РАБОТА.

17

mery

преди 8 години

Няма нужда от друга лента на магистрала Тракия, а трябва да се направи магистралата от София до Варна! Мойте познати от Добрич и Варна като пътуват до София просто ползват магистрала Тракия през Бургас или през Ришкия проход!

16

мпс

преди 8 години

навсякъде магистралите са задръстени от време на време. още едно платно няма да реши проблема - просто ще има повече коли и задръстването ще си остане. колкото и да е неприятно но платените магистрали имат по-малко трафик ...

15

Хой БаЙ

преди 8 години

До Анонимен13И това ще стане скоро.

14

:(

преди 8 години

*** карат без книжки, извън магистралите пътищата са в окаяно положение, КАТ кеси по храстите за 20 лева, а джигитите карат с 300, всеки ден има убити деца и по 10-20 жертви на пътя и т.н., и т.н. И най-големия проблем е, че София-Пловдив била тясна?!?!?!?!

13

НАРОДА АСВАЛТ НЕЯДЕ

преди 8 години

СТИГА С ТЕЗИ МАГИСТРАЛИ Г-ДА ОПРАВЛЯВАЩИ!!! НАРОДА ИЗКА ХЛЯБ И РАБОТА А НЕ БОГАТИТЕ СОФЯНЦИ ДА ХАРЧЪТ ПАРИТЕ НА НАРОДА ДАСИ ПРАВАТ МАГИСТРАЛИ ДО МОРЕТО

12

Ганчо, влез в час !

преди 8 години

По цял свят има задръствания по магистралите. *** си мисли, че някъде в Рая има една прекрасна магистрала, на която превръщат Голфа му в Бентли, а дъртата му жена в Мис Свят. Стига с тези магистрали! Нямате какво да ядете, БГ бизнеса умира.. вие магистрали, та магистрали. Хубаво е да имаме магистрали, красиви градове, ред и т.н., ама като сме бедни първо трябва да помислим за работата (бизнеса), пък после как да му харчим данъците !

11

Анонимен

преди 8 години

Аве отесняла?! Качете транзитните тирове на жп платформи и хем няма да отеснее хем хиляди живота ще бъдат спасени! Иначе на тиквата му дай да асвалтира!

10

Шофьор

преди 8 години

А уважаемите експерти що не запалят една кола и да пропътуват от участъка от Бяла до Русе? По този тесен, двупосочен път, без видимост, нагънат като юфка, ежедневно хвърчат незнайно колко хиляди леки автомобили и още толкова камиони от България, Румъния, Турция, Молдова, Украйна, пътуващи от и към Дунав мост. На този път не важат никакви правила, турските и румънски камионджии не ги вълнуват нито камери, нито знаци, нито КАТ...

9

gentleman jack

преди 8 години

До ауслендърMnogo si prav neka tezi deto se oplakvat da tragnat ot Luton kam London sutrinta nishto, che e 3-4 lenti v posoka.....

8

Петър

преди 8 години

По шосето Асеновград - Пловдив според миналогодишните преброявания минават 50 000 МПС на денонощие а пари няма дори да се преасвалтира, а да не говорим за разширяване или разделени платна. Стига с тези магистрали.

7

Анонимен

преди 8 години

по много точки вече има автоматични преброителни пунктове (камери) които следят колко превозни средства минават по пътя и ги категоризират автоматично, напр леки коли, мотоциклети, тежки автомобили. на база на тази информация трябва да се изготвят предложения за да няма задръствания и да се знае колко е натоварен даден участък, колко често да се ремонтира, какви материали да се използват и т.н. разбира се в БГ това се прави 10г след като е отчетена нуждата. в други страни - за по малко от година

6

ауслендър

преди 8 години

Абе другари, в целия свят има задръствания по магистралите към големите градове! Вие много хленчите и искате всичко да ви е ок, ама няма как!

5

оня същия

преди 8 години

Абсолютно логично и нормално - между София и Пловдив не може да се кара спокойно както е в момента - в основната лента има много бавно движещи се, в лявата само някакви ниско хвърчащи. Надявам се поне да сложат едни камери за средна скорост та да се отървем от вторите...

4

Анонимен

преди 8 години

Ако свържат и софийското метро с Пловдив ще се оправят малко нещата, но първо асфалта (една успоредна магистрала на тази) и после и метро-километъра, че ей къде е ... мандата свършва вече. :-)

3

Елемаг

преди 8 години

Я питайте вечния ревльо?Ще ви извади от 5 кладенеца вода.Но да каже през двата мандата на ГРОб какво е свършено и той не знае.Всичко европейски проекти но....с откраднати пари!!Качество дори няма да коментирам.Пътищата не са мръднали!!!

2

zeus

преди 8 години

Както каза вчера партизанската внучка трябва да се полага асфалт, още асфалт, много асфалт, че има много далавера в него ;)

1

cepro

преди 8 години

трябва да направят Хемус... масово хората от Варна/Шумен слизат на Тракия и си карат по царския път... разлика в км - незначителна.