12

Гого

преди 8 години

В БГ имаш пари биеш бате здраво,нямаш пари ооо бият те здраво бате.Извот парата прави играта :)

11

Ред арми

преди 8 години

Осъден за купуване на гласове отново кандидат? Да попитам управляващите, в чиито редици се влива господина- това ли ви е демокрацията, или медийното ембарго наложено за купуването на гласове от страна на ГЕРБ в Перник?

10

анонимен

преди 8 години

бойкот до дупка

9

Ред арми

преди 8 години

Реформатори, гербери и всякаква *** така са свикнали

8

Васильевич

преди 8 години

Какви реформи смятат да правят с подобни гора?

7

П.Проданов

преди 8 години

При постъпване на работа, дори и на бензиностанция, се изисква "свидетелство за съдимост".Що за държава е това където на колонката на бензиностанция неможеш да работиш, ако си осъждан, а няма проблем да си общински съветник, депутат, кмет и др.Братя - докато незапочнем собственоръчно да "чистим"(и да бъдат опяти) подобна ***, то ние никога няма да се оправим!

6

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 8 години

то всички в РБ са гепели някъде другаде преди сега да гепат със сегашната си структура ... 25 години едни и същи се въртат и гепат, нищо ново.

5

:(

преди 8 години

РБ са най-голямото ми разочарование в последните години. По-принцип съм с десни убеждения, но в България просто няма дясно - ГЕРБ са некадърници, крадци и популисти, на всичкото отгоре 99% от тях са с червен комунистически корен. Оказва се РБ са дори по-лоши - *** жадни за власт. И най-лошото. И ГЕРБ, и РБ са ***, които ходят по посолствата като момичета на повикване.

4

Анонимен

преди 8 години

Всички "политици" са престъпници, не само тоя! За 26 години смениха по 4-5 партии! И ние чакаме от тях лоялност към народа?! Да, да, ама не.

3

www

преди 8 години

АЗ ТОЗИ ПЪТ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА АЛИ БАБА - ТАМ ПОНЕ КРАДЦИТЕ СА САМО 40 А НЕ 240.....

2

Анонимен

преди 8 години

РБ са най корумпираната групировка. Само гепаджии и измамници.

1

Анонимен

преди 8 години

Демокрацията и изборите са пълен фарс. Всички партии разчитат на подобни ***. А след изборите капиталовложението се връща многократно. Система при която неграмотни *, неможещи да си напишат името и живеейки като ***, имат същото право да решават съдбата на държавата като хората, които цял живот учат, работят и плащат данъци е ***, и води до деградация.