11

Анонимен

преди 8 години

PETEV EDIN <<KRASIV" NEGODNIK,OT KOGOTO I NAI-GROZNATA GENA S LEKO POVEDENIE OT LAVOV MOST NE BI SE DOKOSNALA.

10

Анонимен

преди 8 години

Имам познат, синът му играеше от дете до 18 години в Левски. Нито един от треньорите не знаеше език. Култура, личностна и на поведение, почти нула. Педагогика, нула. И родители които им плащаха за да играят синовете им. Бедните, които са по-мотивирани и по-добри, са резерви. Тогава играеха Малката перука и Попов, бутани, бутани до полуда. И сега са национали. Пълен провал и на двамата. Докато не се ликвидира корупцията и не се образоват треньорите, ще си кретаме на опашката.

9

онз

преди 8 години

лошото е че има потенциал от назначени шуреци и баджанаци. като тебе и оня аутист на леефски коуча. каквото сте си надробили, тва ще сърбате.

8

vesko02

преди 8 години

Бих го допълнил ,че няма интелект в треньорите.

7

X

преди 8 години

Силни ДЮШ без връзкари ===> силен национален отбор!!!

6

Аман

преди 8 години

Ми закривайте тогава тоя "национален отбор", а също и това смешно първенство! Каква полза да се дават милиони всяка година за някакви тотални нещастни некадърници? И за какво трябва да им с еплаща на националите хонорари, самолетни билети,хотели,лагери,храна и прочие,като не стават за нищо? Само у нас некадърници живуркат и взимат стотици хиляди, а пенсионерите- 150 лв. Тия пари от "националите" ако се дадат на пенсионерите поне,ще е много по-полезно!

5

Анонимен

преди 8 години

Лош матриал ?!!

4

Бай Иван

преди 8 години

Това го знае всяко хлапе, ама дори и с този потенциал се вижда че няма никакво желание за работа, като всяко едно звено в нашата държава

3

Анонимен

преди 8 години

Добро утро Петев.Ние това го знаем ,че нямате потенциал.Само Перуката има,ама той не играе от 20 години.

2

жалко

преди 8 години

Прав е Петев - слаби измислени ритнитопковци в БГ-първенството, чалгаджии, в чужбина излизат български футболисти, но са резерви в гръцкото, турското, албанското първенство, да не говорим за нещо по-класно. Нямаме треньори в чужбина - слаби са и не ги искат, не искат и наши рефери да свирят в международни мачове. Срам!!! Самият Петев също бе посредствен футболист, сега е анонимен треньор - не знам по каква причина е национален селекционер. Да живее Перуката - гробокопач на бг-футбола.

1

lewskar

преди 8 години

Абе А защоне разполагаш?Защото целият Футбол в България с крепи на шуробаджаници , черно тотатаджии , безхаберни лапачи, мениджъри които отдавна менажират само " чужденци" които после ни съдът за неизплатени заплати и защото всичко това става с благословията на твоят шеф "Танцуващият с Перуката" а ти седиш там като послушко и бръщолевиш колкото да не заспиш.Футбол няма и няма да има само в България Родители си плащат Децата да ин играят а това вече отказва хората да ги записват на футбол