7

Жена

преди 8 години

По логиката на статията се чудя кое ли би било причина да "вдигнеш скандал" на четвъртинката, половинчаният, недонач?кал се, залепен за нета твой толкова обичан мъж, който е толкова запленен от теб, че си му станала скучна като изпукана опаковка от онези с балончетата, които пукаш, докато им свърши въздуха на всичките и кефа ти отиде на вятъра?А защо вашата половинка влиза в сайтове за запознанства? Отговорът е един: щот НЕ Е ВАШАТА половинка и "Запознанството" ви не му е хич...достатъчно.

6

Жена

преди 8 години

"Не бързайте да вдигате скандал..."'И чета: те просто гледат и си пишат с някоя звЕзда, за да си погалят егото, търсят може би някоя подобрена ваша версия, общува си виртуално с някакви хора, търси неангажиращ секс без да му се налага да ходи да сваля някоя в бар.Та питам се аз този господин сега на мен какъв ми се пада: съквартирант, с който си делем сметката за нета, приятелче, с което не общувам и той има нужда от галене на егото, безплатна и сигурна кекс кукла, паднала звезДа?

5

Анонимен

преди 8 години

Да си влиза, бе! После ще включва компютъра с рогата. :)) Докато той се прехласва по някоя виртуална красавица, аз ще си се прехласвам по новия съсед, ама не виртуално. :))

4

AncientPedestrian

преди 8 години

Чета коментарите на бате Минко с гласа на Митьо Пищова и се заливам от смях!

3

Анонимен

преди 8 години

Добре, според вас нормално ли е Минко, който е с очевидни ментални проблеми, да се изаква да под всяка статия и да не се трие, че и плюсове да му дават? Ако на този индивид има кой да му дава плюсове, значи сме много зле като нация.

2

Секс

преди 8 години

А снимката какво общо има със статията? Доколкото разбрах не става въпрос за хомодвойки желаещи да станат тройка.

1

Гневен българин

преди 8 години

Махайте го това гнусно еврейче Левит от статията!