66

БГ

преди 8 години

КОМШУ,ХИЛЯДИ ТУРИСТИ РУСКИ ОТ ТУРСКИТЕ КУРОРТИ ЩЕ СЕ ПРЕХВЪРЛЯТ В ГЪРЦИЯ,НИЕ ПАК НЯМА ДА СПЕЧЕЛИМ,АБЕР ДА ВИЕ.И ДА НАРУШАТ НАШЕТО ПРОСТРАНСТВО НЯМА КАК ДА РАЗБЕРЕМ,ЗАЩОТО СМЕ ПО ДОЛНИ *** СЪБУТИ ОТ САЩ И ТУРЦИЯ С ТАКА НАРЕЧЕНАТА ДЕМОНКРАДАЦИЯ.

65

БГ

преди 8 години

ХА,ХА,ХА,ХА ГОЛЯМ МАЙТАП КОМШУ.

64

Анонимен

преди 8 години

"нейбърчета" не се заигравайте с Батко, че ако ви почне ще ви върне във времето на османската империя. Хубава държава сте си съградили хубави хора сте и самите вие да си живеем мирно и тихо и да ги оставим големите да се оправят един друг, че като гледам голямо "Е..не" е почнало. Не че нещо ама "тея ако скочат и ще ви разточат" за един месец и няма даже да ви осетят. Много техника, много армия, абе въобще надарени са с всичко по много да не гризнете от "многото"

63

бг

преди 8 години

И в Турция има цели на ИД,не само в Сирия и Ирак.

62

Demokrat

преди 8 години

До нн tarsjat si maistora

61

Яснооооооо.....

преди 8 години

...скоро ще изпуши некой от руските пилоти над Турция....ха,ха,хааааааааааааа

60

биров

преди 8 години

ердоганчо и неговите сто милиона турци,как ще спре една атомна бомба,със жив щит от хора ли..запада и русия ще разцепят турция на парчета без да се усети..най добре ще е да си мълчи и да се надява на мир че турция петрол няма

59

ОТЕЦ РАЛФ

преди 8 години

ТУРЦИЯ НЕ НАРУШАВА НИЩО . ЕРДОГАН ПРОСТО ТОЛЕРИРА И.Д. КУПУВА ЕВТИН ПЕТРОЛ И ГИ ВЪОРЪЖАВА . ТОЙ ОТДАВНА ИЗЯВЯВА ТЕРИТОРИАЛНИ ПРЕТЕНЦИИ КЪМ СИРИЯ И НЕ САМО КЪМ ТЯХ .ВСИЧКИ ПОЧНАХА ДА ПЛАЧАТ КОГАТО РУСИЯ ГИ МЕТНА .СЛЕД АМЕРИКАНЦИТЕ , АНГЛИЧАНИТЕ И ДРУГИ ТАРИКАТИ ОСТАВА ХАОС .ЛИБИЯ ИРАК И ВЪОБЩЕ АМЕРИКАНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ Я ВИЖДАМЕ В АМЕРИКА - ИЗБИВАТ СЕ БЕЗОГЛЕДНО

58

нн

преди 8 години

Самолета влязъл 300 метра в турско и излязъл, тия го прихващали, вдигат гюрултия до бога, че и НАТО ще се събира за случая. Що за глупости? Знаят, че се води война от Русия в Сирия и се правят на тарикати за дреболии. Недоумявам действията им. Чудят се за какво да се заяждат, кото че ли самолета е бомбандирал Анкара.

57

РФ

преди 8 години

Турция за три години е нарушила границата със Сирия стотици пъти, сега що врещят, бой по канчетата.

56

Анонимен

преди 8 години

Много пречи Русия на Ердоган,защото тя единствена се бори против ИД , докато Турция се бие против кюрдите и поддържа джихадистите! Сега започва да се оплаква, защото ще спре инвазията му към Европа!

55

Анонимен

преди 8 години

Тези реакции са ясни.Не им утърва.Същото правят обамовците, камерановците.Днес падна цената на петрола-наредиха на Саудитска Арабия.Буш си знае работата.Но вчера индийците и китайците са изкупили всичкоо злато о лондонската борса.Много неща-видими, невидими.Обама плаши китъйците да им развали търговията.Де.Вместо да си подвие опашката.Едно ще кажа-колко от вас прочетоха, че Камърън предлага употреба на ядрено оръже?Защо? Защо? Защо, когато руснаците показаха какво се прави?Демагогия!

54

Анонимен

преди 8 години

Русия е нарушила границата не на Турция а на новосъздадената независима кюрдска държава.

53

Анонимен

преди 8 години

Ердогане, Москва не вярва на сълзи. Кой, """""", """"", кака се ожени! Поканени във въздушното пространство на Сирия са РУСНАЦИТЕ. Другите на какво правно основание се разхождат, че и претендират? Кой ги е поканил? С кого имат договор? С "умерените бунтовници"? А те кои са? Кои ги е признал за представители на сирийската държава и народ?!? И от кога? Кой стои зад тях с оръжие, доставки, инструктури, логистика?

52

Анонимен

преди 8 години

Май кранчето с евтиният петрол на ИДИЛ пресъхна! Е няма нищо вечно.

51

Аспарух

преди 8 години

До умника 71(дето Русия капитулирала...)Русия,Турция и въобще всички попаднаха в капана на манипулаторите в сянка.За тях Руският цар бе проблем,понеже си има държава и не може да бЪде подкупен с някакви зелени хартийки.Проблем бе и Султана(Империята)

50

Анонимен

преди 8 години

Давай Вова. Разцепи им шалварите на тия. И анкара със земята."...ТОВА Е ТОЧНО РЕАКЦИЯТА НА СЕЛСКИЯТ ХУЛИГАН.Това преговори мреговори за Вова не важат.Той е велик и ще ги изтрепе всичките.КОЙ ЗАГУБИ ВСВ ГЕРМАНИЯ 7МЛН УБИТИ РУСИЯ 27МЛН УБИТИ.....

49

БАЧКАТОР

преди 8 години

Е криза е ми как иначе- няма вече барели с нефт по 10 $ на черна борса от ИД . Турчина не лъже. Досега му беше добре.

48

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 64ха ха ха. Браво.Много точен коментар.

47

Одисей 1

преди 8 години

Путин май настъпи мотиката а само преди няколкп месеца серадвахте на нерушимата им дружба с Ердоган