124

леле мале

преди 8 години

"Военноморското и военновъздушното присъствие на Русия в Сирия е уязвимо, изолирано географски от родината."-----------------------Този ми разби географията! Като как САЩ са географски по-неизолирани? Май наистина са си повервали, че родина им е навсякъде и могат да си шетат както и където си искат! Гадните кравари няма да се променят, но пък ние не сме индианци!

123

чък

преди 8 години

и как русия ще бъде лесно ''разоръжена'',край сирия са разполежени атомни крайцери и подводници..елитни джихадисти най вероятно ще се гмурнат и превземат подводницата...америка хвърли атомна бомба,русия още не е,но може да го направи и тогава света ще се сети какво е световна война,дано се опомнят западните тарикати..в тази война никой няма да спечели

122

Shark

преди 8 години

Не Русия работи срещу САЩ, а САЩ работи срещу Русия. Първо с разпалването на войната в Украйна. След това с учудващото неодобрение на ударите срещу ИД при положение че САЩ също декларират че се борят срещу ИД, обвиненията че атакуват мирни жители, а същевременно пускат бомби върху болници в Афганистан, новина която между другото много се замете. Изобщо САЩ водят противоречива имперска политика, което обаче ще им изиграе лоша шега.

121

Анонимен

преди 8 години

Няма как да се работи "със САЩ", т.к. те не работят за каузата неутрализиране на ИД. Те работят за противоположна цел- създадоха я и я въоръжиха, а днес продължават да я подкрепят.Та няма как Русия да работи в такава насока. И добре, че се появи някой, който да запретне ръкави и да заработи в правилната. Нито, че САЩ пищят, че им настъпват рожбите.

120

Георги

преди 8 години

Русия не може да работи със САЩ докато последната изпраща армия и оръжие с/у Донецк, Луганск и Крим за война с Русия. Ето че и български доброволци от спец .частитите се сражават на страната на тези независими републики.Един такъв доброволец отдаден на идеята , а не за пари го даваха тази сутрин по Телевизия "Алфа ". Не може Русия да сътрудничи със страна, която иска да бъде световен господар, задължава страните да купиват нейните ГМО продукти, опитва се да налага на Европа гей-бракове и разврат

119

Румбо

преди 8 години

"САЩ имат една единствена реална опция,ако искат да опазят по-големите си залози в региона- да поискат от Москва да спре и да се въздържа от военни действия,които пряко засягат американски активи."И кои са тези американски "активи" според вехтия рептил?Май ИД и "умерените канибали!И тоя явно още не е разбрал,че Новия Световен Ред изтече в канала!Или е разбрал,ама му е много мъчно и не си признава!

118

Анонимен

преди 8 години

ами краврите да спрат да работят срещу русия те друго не правятзаписано им е във всички стратегии - главен враг русияа някой да се опита да работи с тоя дето му казва че му е главен врагтова краварите са бузумно нагли- и разчитат на индианската простотия която яко се е заселила май и у нас

117

Анонимен

преди 8 години

САЩ са като махленският хулиган който дори след като е набит продължава да назидава.Ха да видим сега как ще отнемат оръжието на Русия.Въобще сега всички които действаха срещу Сирия реват срещу Русия защото им разваля плановете по дестабилизация на Сирия.

116

Ala_Bala

преди 8 години

Западните данъкоплатци да питат управляващите си върхушки, какво се е случило с толкова много пари за официално изхарчени уж за борба с ИД след като военната им структура е непокътната след 2 години театрални военни действия.

115

Анонимен

преди 8 години

А кой закон разреши на Русия да напада Полша и Финландия и така да сложи началото на ВСВ ?

114

Анонимен

преди 8 години

Напило се джуджето и си играе на война, а колхозниците ще умират далеч от родината.

113

Анонимен

преди 8 години

Русия може да бъде "разоръжена", ако продължи да провокира Ами разоражете я за да видим как това ще стане?С 5 държави войни САЩ водеха войни в Близкия исток:Либия,Ливан,Ирак,Афганистан,Сирия .Резултата го видях: бежанци в Европа.Сега САЩ да се учат от руснаците как се прави необходимото.

112

Анонимен

преди 8 години

Русия ще си свърши работата и сама. Няма умерени и неумерени, има само терористи които трябва да бъдат ликвидирани.

111

Илко

преди 8 години

На такива статии само заглавието чета

110

Анонимен

преди 8 години

Всеки руски самодържец навлича по 1-2 войни на Русия и ... ги губи, а пияните мужици плащат цената с живота си, с глад и мизерия.И после Русия била мирна страна, да бе ;)

109

Анонимен

преди 8 години

Много глупости в тая статия . Русия ако рабори със сащ значи злото побеждава. Хора от пресата извадетеси главите от американските *** и виште истината

108

Анонимен

преди 8 години

Путин скоро ще клекне, нито пари има, нито смелост.Като почнат камикадзета да се взривяват в метрото и *** ще се разплаче.Ако не работят всички заедно ... нищо няма да се получи, но жужето пак се прави на голям.

107

Спас

преди 8 години

tvzvezda.ru/news/vstrane_i_mire/content/201510042337-jihj.htmНяколко думи, а казват всичко!!!!

106

Аз Малдив

преди 8 години

Тоз мурук няма ли да пуква вече?!? Още си я кара със старите догми - ние сме богопомазани и американските интереси са най-важни. Усещате ли, как разбира "другите държави да работят със САЩ" - да правят каквото те решат /да не кажа - да им се подчиняват/. Дъртофел изкукуригал, отдавна свърши твоята!

105

Анонимен

преди 8 години

Татко на кьопека на Ястреба е Цв.Цв., ама то пак не е ясно кой е той, защото не е тоя, за който си мислите, понеже в тефтерчето на Златанов е някой друг... Всъшност баща може и да е И.Ф., ама и това не е ясно кой е...